Mund të jetë e vështirë t'i shpëtosh abuzimit financiar, jo me mua®

Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Hapja e një llogarie Suits Me® ju lejon të jeni në kontroll të plotë të financave tuaja, me të gjitha bankat tona si karakteristika:

Hap llogarinë

App bankare online, tre karta dhe laptop bankar online GIF

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Përdor kartën tënde Suits Me® çdo ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Çfarë është abuzimi financiar?

Abuzimi financiar (i njohur edhe si abuzimi ekonomik) mund të marrë shumë forma dhe mund të jetë i vështirë për t'u zbuluar tek individët pasi tema e parave nuk diskutohet shpesh brenda shoqërisë. Në termin e tij më të thjeshtë, abuzimi financiar dhe ekonomik është një formë e kontrollit coercive, e cila përfshin kontrollin, sjelljen degraduese ose kërcënuese që kufizon lirinë e një personi.

Si t'i pikasësh shenjat e abuzimit financiar

  • Humbje e pashpjegueshme e parave.
  • Mungesa e parave për të paguar gjërat thelbësore si qiraja, faturat dhe ushqimi.
  • Ndryshimet në standardin e jetesës për shkak të parave, kjo përfshin edhe mos pasjen e sendeve që zakonisht do të kishin
  • Blerje të pazakonta apo të papërshtatshme në deklarimet bankare apo bankat online
  • Izolim nga miqtë, familja dhe kolegët e mundshëm të punës.

Si mund të ndihmojmë?

Suits Me® jeni këtu për t'ju ndihmuar gjatë udhëtimit tuaj për të qenë në kontroll të plotë të financave tuaja.

Të gjitha llogaritë tona aktuale e-money ju lejon të keni qasje në një rrjet në karakteristika të lartë bankat e rrugës do të ofrojë duke përfshirë app tonë mobile banking e cila ju lejon për të menaxhuar paratë tuaja, rrugën tuaj, kudo, kurdo!

Ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientit është në dispozicion 7 ditë në javë për çdo pyetje apo pyetje që mund të keni.

Duke lëvizur GIF-të e njerëzve që mbajnë duart, duke i dhënë ndihmë njëri-tjetrit

Mbështetje shtesë

Mos harroni se nuk jeni vetëm, këtu disa dhurata që mund t'ju mbështesin nëse jeni viktimë e abuzimit financiar:

  •  Ju mund të telefononi Linjën Kombëtare të Ndihmës për Abuzimin e Brendshëm falas në 0808 2000 247 midis orëve të së hënës-të premtes 15:00-22:00, ata gjithashtu kanë një shërbim të drejtpërdrejtë chat dhe mund t'ju telefonojnë përsëri në një kohë që punon për ju. Ata kanë një ekip me këshilltare femra shumë të trajnuara që janë atje për të dëgjuar.
  • Samaritanët kanë një linjë ndihme 24-orëshe për ata që kanë nevojë për mbështetje emocionale dhe po provojnë ndjenja dëshpërimi, dëshpërimi ose vetëvrasjeje. Mund t'i arrish në 08457 90 90 90
  • Linja e Këshillave për Meshkuj mund të ofrojë mbështetje, këshilla praktike dhe të sugjerojë shërbime që mund t'u ofrojnë të mbijetuarve ndihmë të specializuar. Mund t'i telefononi falas në 0808 8010 327
  • Ndihma e Grave mund të ndihmojë për të marrë ndihmën dhe mbështetjen që ju nevojitet nëse keni të bëni me abuzimin financiar. Ka numra të ndryshëm për të telefonuar në varësi të vendit ku jetoni në Mbretërinë e Bashkuar.