Google Pay

Shpenzoni me kartën tuaj Suits Me në pajisjet tuaja Android në dyqan dhe online. E shpejtë, e lehtë dhe më e rëndësishmja e sigurt.

Paguani lehtësisht me smartphone ose me orë

Ju nuk keni nevojë të përdorni kartën tuaj fizike nëse vendosni Google Pay, thjesht shtypni duke përdorur telefonin tuaj ose shikoni për pagesat.

Nëse jeni duke lexuar këtë në një pajisje Android me të drejtë ju mund të aktivizoni kartën tuaj në Google Wallet tani.

Logo e Portofolit të Google
Duke paguar për kafe me Suits Me Google Pay

Paguaj duke përdorur Google Pay kudo që të shohësh një nga simbolet e mëposhtme:

Njoftimet e pagesave të çastit

Dije në sekonda se kur ka kaluar një pagesë dhe sa të kanë ngarkuar.

Vendosja e kartës suaj Suits Me me Google Pay

Shpenzoni me kartën tuaj Suits Me në pajisjet tuaja Android si në dyqan ashtu edhe në internet.

E shpejtë, e lehtë dhe më e rëndësishmja e sigurt.

A po e lexoni këtë në një pajisje Android me të drejtë vote? Aktivizoni kartën tuaj në Google Wallet tani.

Logo e Portofolit të Google
Si të shtoni një kartë në Google Wallet - hap një video mësimore
Si të paguash në dyqane me Google Wallet - hap një video mësimore
Checkmark

Instalim i thjeshtë

Shtoni kartën tuaj Suits Me në portofolin tuaj në sekonda

Telefon dhe Shiko

Përdor telefonin ose orën

Sapo karta juaj SuitsMe të vendoset në portofolin tuaj ju jeni gati të paguani me pajisjet tuaja Android

Padlock

I sigurt, i sigurt dhe i shpejtë

Përdorni identifikimin biometrik Touch ID ose Face ID për t'i bërë pagesat më të sigurta

Paratë e tua, rruga jote!

Ju mund të shpenzoni paratë tuaja dhe të dilni nga dera duke veshur thjesht orën tuaj ose duke mbajtur telefonin tuaj. Asgjë tjetër.