Ndihmë

Kujdesi ndaj klientit

Suits Me support clients with a multitude of languages, this is part of our dedication to a diverse customer base.  Ne e dimë se klientët tanë ndihen të vlerësuar kur mund të komunikojnë pa mundim.

Ne krenohemi me ekipin tonë të përkushtuar dhe të brendshëm, shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit, të cilët mund të kontaktohen nëpërmjet kanaleve të shumta të komunikimit, 5 ditë në javë me telefon, email, chat live dhe mesazhe direkte të Mediave Sociale. Ne gjithashtu ofrojmë një shërbim virtual takim ballë për ballë në mënyrë që ju mund të keni një degë si shërbim nëse keni nevojë.

Nëse keni nevojë për ndihmë nga orët tona të kujdesit ndaj klientit ose preferoni të hulumtoni dhe të gjeni informacion për veten tuaj, ne kemi shumë faqe informacioni dhe guida më poshtë dhe në të gjithë faqen tonë të internetit, duke përfshirë një faqe informative FAQs, e cila duhet të jetë e ndihmës.