Administrimi i llogarisë suaj

Llogaria juaj

Një person i drejtuar me shenja pyetjesh mbi të

Si të hapësh një llogari?

Lexo më shumë
Çift ulur në tavolinën e madhe prej druri në kuzhinën moderne, duke parë ekranin e laptopit dhe duke administruar paratë e tyre ndonëse banka online

Si të përcaktosh llogarinë tënde online të parave

Lexo më shumë
të aksesoni paratë me një kartë

Shto para në llogarinë tënde

Lexo më shumë

Paratë e tua

Një njeri i lumtur po vendos një rregull për të paguar faturat në laptopin e tij në dhomën e ndenjjes

Udhëzues për rendin në këmbë

Lexo më shumë
të rinj të lumtur burrë e grua me veshje bazë duke menduar për debite të drejtpërdrejta dhe rende në këmbë, ndërsa preknin mjekrën dhe shikonin mënjanë mbi sfondin e verdhë

Setup & Manage Direct Debits

Lexo më shumë
Qëlloi një grua të re që po mendonte të blinte një blerje online ose jo kur ishte ulur në dysheme në shtëpi

Menaxho llogarinë tënde të parave online

Lexo më shumë

U lehtësove

Kartat me numra llogarie

U shpjegua kodi i llogarisë

Lexo më shumë