Si t'i shtosh para llogarisë?

Shtoj para në llogarinë tënde të kostumeve®

Shtimi i parave në llogarinë tuaj Suits Me® është i shpejtë dhe i lehtë dhe mund të bëhet në tre mënyra të thjeshta, duke përfshirë pagat/ pagën, para në dorë ose transferim.

Paga / Paga

Ju mund të keni pagën/pagën tuaj nga puna juaj të paguar direkt në llogarinë tuaj Suits Me®. Thjesht jepi punëdhënësit numrin dhe kodin e llogarisë dhe pastaj do t'i paguajnë pagat drejt e në llogarinë tënde në ditën e pagimit.

Para në krye me Paypoint

Paypoint ka mbi 28,000 vende në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar brenda dyqaneve të larta të komoditetit në rrugë dhe off-licences.

Për të shtuar para në llogarinë tuaj Suits Me® duke vizituar një vend PayPoint në Mbretërinë e Bashkuar, merrni kartën tuaj të debitit Suits Me® dhe paratë dhe kërkoni që paratë të vihen në kartën tuaj.

Një para e majmë zakonisht arrin në llogarinë tuaj në çast.

Ju lutem vini re: ka një pagesë për këtë shërbim. Ju lutemi vizitoni faqen tonë të kostove për të parë të gjitha kostot dhe tarifat.

Transferim

Transfero para nga një llogari tjetër në llogarinë tënde Suits Me® duke përdorur numrin e llogarisë tënde dhe rregulloje kodin.

Transferimi i Mbretërisë së Bashkuar

Për të pasur para të transferuara nga një llogari tjetër e Mbretërisë së Bashkuar në llogarinë tuaj Suits Me®, thjesht siguroni dërguesin e parave me numrin e llogarisë suaj Suits Me® dhe kodin e llojit.

Një transferim i Mbretërisë së Bashkuar zakonisht do të arrijë llogarinë tuaj në çast por mund të marrë deri në tre orë, në varësi të llogarisë nga e dërguar fondet.

FAQ

Ku mund të gjej numrin e llogarisë time dhe kodin?

Numri i llogarisë suaj dhe kodi i llojit mund të gjenden në vende të shumëfishta që janë të lehta për t'u aksesuar. Numri i llogarisë është 8 shifra i gjatë dhe kodi i llojit është 6 shifra.

  • 'E rëndësishme: Your Suits Me® detajet e llogarisë' email (një email që ju kemi dërguar kur keni krijuar llogarinë tuaj Suits Me®)
  • Llogaria e parave online (duke klikuar 'More' në tabin e navigacionit në krye të faqes së shtëpisë së portalit Online dhe pastaj duke klikuar 'Detajet e llogarisë' nën Seksionin 'Opsionet' )
  • App mobile (duke klikuar 'More' në tabin e navigimit në fund të aplikacionit dhe pastaj duke klikuar 'Detajet e llogarisë' nën Seksionin e 'Profilit')
  • Suits Me® kartë debiti (e pozicionuar në pjesën e pasme të kartës suaj nën datën e skadimit)

Si ta aktivizoj kartën e debitit?

Mos harroni të aktivizoni kartën tuaj të debitit në mënyrë që ta përdorni atë për të paguar mallrat dhe shërbimet në rrugën e lartë dhe online kur keni para në llogarinë tuaj. Aktivizimi i llogarisë suaj mund të bëhet në disa mënyra të shpejta dhe të lehta. Ju lutemi vizitoni faqen tonë Si të aktivizoni faqen tuaj të kartës për një proces hap pas hapi.

Mund të bëj një çek me llogarinë time Suits Me®?

Për fat të keq, Suits Me® është aktualisht i padisponueshëm për të pranuar çeqe për momentin.