Hapja e llogarisë suaj

Ne e bëjmë me të vërtetë të lehtë për të aplikuar për një llogari Suits Me.

Çfarë ju duhet për të hapur një llogari

Për të hapur një llogari Suits Me, ju do të duhet të jeni mbi 18 vjeç dhe të jetoni në Mbretërinë e Bashkuar.

Nëse keni ID foto, mund të përdorni një nga këto, plus një selfie:

✅ Pasaporta
✅ Patenta e drejtimit
✅ Patenta e përkohshme e drejtimit
✅ Karta Kombëtare e Identitetit
✅ Karta ARC
✅ Karta e identitetit e qytetarit britanik
✅ Leje qëndrimi britanike

Hap llogarinë tënde sot
Telefoni selfie i bardhë

Apliko online sot për një
Më përshtatet karta e debitit për vetëm 3 minuta.
Është kaq e lehtë.

Ju do të merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® falas brenda disa ditëve, dërguar nëpërmjet postës së klasit të parë me Royal Mail.

Alternativat e identifikimit të fotografisë

Nëse nuk keni letërnjoftim me fotografi, ky nuk është problem. Ne ende mund të hapim llogarinë tuaj online, në disa minuta.

Ju mund të përdorni një nga dokumentet e mëposhtme në vend të kësaj:

✅ Letra HMRC
✅ Karta Kombëtare e Sigurimeve
✅ Pagesa e punëdhënësit
✅ Distinktivi blu
✅ Letra NHS
✅ Karta e identitetit e Forcave të Armatosura të Mbretërisë së Bashkuar
✅ Konfirmimi i pensioneve të DWP
✅ P45, P60, P11D
✅ Certifikata e lindjes
✅ Marrëveshja e politikës së sigurimit

✅ Letra e përfitimeve
✅ Letër prove
✅ Letër tatimore e Këshillit
✅ Letra e kredisë së taksave HMRC
✅ Fatura e telefonisë celulare
✅ Deklarata e mëparshme bankare
✅ Deklarata e faturës së shërbimeve publike
✅ Letra e licencës së TV
✅ Marrëveshja e qirasë
✅ Letra e gjykatës

Alternativat e identifikimit të fotografisë

Bashkohu me mijëra njerëz që ndryshojnë jetën e tyre

Logo e pilotit të besimit
Logo e njerëzve të parave të mençura
Logoja e aplikacionit Apple
Logoja e aplikativit Google Play

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Çmime

British Bank AwardsBest Current Account Provider 2022 Finalist

British Bank Awards
Finalisti më i mirë i llogarisë rrjedhëse 2022

SME News Shërbimi bankar më inovativ 2023

SME News
Shërbimi bankar më inovativ 2023

British Bank AwardsBest Newcomer 2020 Highly Praiseed

British Bank Awards
I sapoardhuri më i mirë 2020 lavdërohet shumë

Zgjidhni një llogari që ju përshtatet


Plotësoni procesin e aplikimit të shkurtër
Ngarko ID-në tënde
Llogaria juaj është hapur!

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore
Më e mira për përdorim të rastit
Paguaj si të shkosh /muaj
  • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential. Edhe pse nuk ka asnjë tarifë mujore të caktuar, tarifat individuale janë më të larta se llojet e tjera të llogarisë. Kostot e përgjithshme mujore mund të jenë më të larta se llojet e tjera të llogarive tona nëse përdoren si llogari kryesore ose vëllime të larta pagesash.

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim bazë
£4.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium është e mbushur me shtesa. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari bazë dhe funksionale për pagat dhe përfitimet ose kanë pagesa të shumta në llogarinë e tyre zgjedhin Premium.

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Llogaria Premium Plus është normalisht opsioni më i lirë për ata që duan një zëvendësim plotësisht funksional të llogarisë bankare pasi përdorimi mesatar është i përfshirë.

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Kredi e keqe

Kredia e keqe mund të jetë një pengesë për të hapur një llogari bankare ose për të hyrë në një llogari me shpërblime.  Jo me kostumet e mia. Ne mbështesim mijëra njerëz që kanë kredi të keqe dhe i ndihmojmë ata me një përdorim të lehtë
Llogari e çastit.
I falimentuar

Të merresh me borxhin është e vështirë. Nëse jeni bërë të falimentuar, Suits Me mund të sigurojë të gjitha karakteristikat bankare që ju nevojiten. Ne e bëjmë të lehtë hapjen e një llogarie dhe nuk ka asnjë rrezik për borxhe të mëtejshme.
IVA
 
Nëse jeni duke hyrë ose tashmë në një IVA, është më mirë të hapni një llogari të re. Suits Me sigurojnë llogari të reja fillimi në disa minuta, duke ju kthyer në rrugën e duhur me financat tuaja.
Nuk ka kontrolle krediti
 
Ne nuk kryejmë kontrolle krediti kur ju hapni një llogari me Suits Me.  Duke qenë se ne nuk ofrojmë kredi, ne nuk kemi nevojë të bëjmë një shenjë në dosjen tuaj të kreditit.
Asnjë provë e verifikuar e adresës*
 
Situatat ndryshojnë dhe shpesh klientët tanë gjejnë se nuk kanë dokumentacionin e kërkuar për të vërtetuar adresën e tyre. Ne nuk kemi nevojë që ju të jepni 3 muaj prova të adresës për të hapur një llogari Suits Me.
Nuk ka letërnjoftim fotografie*
 
Nuk ka pasaportë apo patentë shoferi? Pa problem. Ju mund të hapni një llogari Suits Me me një selfie dhe letërnjoftim tjetër alternativ. Siç është online, nuk ka nevojë të postoni dokumente apo të vizitoni një bankë, dhe ju mund të aplikoni në minuta.
E re në Mbretërinë e Bashkuar
 
Suits Me mbështet ata të rinj në Mbretërinë e Bashkuar duke hequr sfidat e hapjes së një llogarie bankare. Ne pranojmë ID* që keni në mbërritje dhe konfirmojmë aplikimin tuaj online. Me mbështetjen e klientit në 19 gjuhë, ne mund të japim ndihmë në një gjuhë që ju përshtatet.
Shënuesit CIFAS
 
Shënuesit CIFAS mund t'ju pengojnë të hapni një llogari bankare.  Nëse keni qenë viktimë e imitimit kjo mund të jetë shumë frustruese dhe e padrejtë.  Ne ndihmojmë ata që janë në këtë situatë dhe duhet të hapin një llogari shpejt online për shkak të mbylljes së llogarisë së tyre të mëparshme.
Azilkërkuesit
 
Ne e kuptojmë se mbërritja në Mbretërinë e Bashkuar nga jashtë shtetit është e vështirë. Shpesh, të mos kesh dokumentet e kërkuara është një pengesë për të marrë një llogari bankare dhe për të filluar jetën tënde të re. Me Suits Me, ju mund të hapni një llogari online në disa minuta, me vetëm një selfie dhe një kartë ARC *.
Studentët
 
Llogaritë tona janë të përsosura për studentët që duan të marrin para në dorë dhe të kenë akses në zbritje.  Pa depozita minimale ju mund të përdorni llogaritë tona për t'ju përshtatur nevojave tuaja.
Bixhozi
 
Nëse jeni duke kërkuar për të menaxhuar shpenzimet tuaja të lojërave të fatit, llogaritë Suits Me mund të vendosen në minuta dhe t'ju lejojnë të buxhetoni më efektivisht. Shumë klientë të Suits Me përdorin llogaritë tona për t'u siguruar që fondet e lojërave të fatit të mbahen të ndara nga llogaria e tyre kryesore bankare.
Gaming
 
Nëse jeni duke kërkuar për një llogari për lojrat online, mos kërkoni më tej. Një llogari e veçantë Suits Me mund të vendoset në disa minuta dhe ju mund të menaxhoni më mirë shpenzimet tuaja të lojërave.

Pasi të jetë hapur llogaria juaj, ne do t'ju dërgojmë:Numri i llogarisë suaj dhe kodi i renditjes nëpërmjet emailit


Emri juaj i përdoruesit dhe fjalëkalimi i përkohshëm nëpërmjet emailit


Pa pagesë kartë debiti pa kontakt nëpërmjet postës së klasit të parë


Një lidhje për të shkarkuar aplikacionin tonë ose për t'u loguar në internet për të aktivizuar kartën tuaj

Cashback i pakufizuar dhe zbritjet më të larta të markave

Kur të filloni të përdorni kartën tuaj Suits Me, kurseni para kur bëni pazar me partnerët tanë cashback, qoftë në dyqan, qoftë në internet. Ju do të merrni cashback përsëri në llogarinë tuaj Suits Me.
Disa nga partnerët tanë të parave të gatshme përfshijnë Argos, Asda, Sainsbury's, B&Q, Halfords, Footlocker, New Look, dhe më shumë.

Ne gjithashtu kemi bashkëpunuar me mijëra marka kryesore për t'ju sjellë zbritjet dhe ofertat më të mira në treg.

Hap llogarinë tënde
Kthim i pakufizuar parash

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa kontroll krediti!