Administrimi i llogarisë suaj online të parave

Si të menaxhosh Llogarinë Tënde Suits Me® Online

Ju mund të merrni kontrollin e parave tuaja dhe personalizuar llogarinë tuaj Suits Me® sapo të keni hapur një.

Pas personalizimit të llogarisë suaj, ajo mund t'ju ndihmojë të mbani një buxhet, t'ju mbajë të njoftuar për ndryshimet në bilancin tuaj dhe të administroni financat dhe pagesat tuaja me debite të drejtpërdrejta dhe urdhra të qëndrueshme në mënyrë që të qetësoheni ndërsa qëndroni në krye të parave tuaja.

Ne kemi vendosur një listë të karakteristikave të llogarisë së parave online dhe përfitimeve në mënyrë që ju të mund të merrni shumicën nga llogaria juaj dhe le të bëjë të gjithë punën për ju.

Llogaria juaj

Mbani shënim shpenzimet tuaja dhe eksportoni deklaratat tuaja nga llogaria juaj online e parave.

Pas prerjes në llogarinë tuaj Suits Me® ju mund të shikoni transaksionet tuaja më të fundit nga faqja Home. Nga këtu mund të shihni një përmbledhje të transaksioneve tuaja të fundit me më të fundit në krye.

Ju mund të eksportoni deklaratat tuaja nga seksioni More në llogarinë tuaj nën Opsionet dhe Deklaratën e Eksportit ku mund të zgjidhni një gamë të dëshiruar datash.

Eksporto deklaratën në menunë e bankimeve online Suits Me®

Pagesa

Siç do të prisnit nga çdo shërbim modern, ju mund të vendosni shpejt dhe të menaxhoni pagesat; duke përfshirë debite të drejtpërdrejta dhe porosi në këmbë nga llogaria juaj online e parave në Seksioni i pagesave. 

Ju mund të vendosni lehtë për pagesa të rregullta për gjëra si faturat, qiraja dhe gjëra të tjera thelbësore do të paguhen automatikisht, duke ju dhënë edhe më pak për t'u shqetësuar.

Ju mund të menaxhoni me lehtësi debite të drejtpërdrejta dhe të vendosni porosi në këmbë nga faqja e Pagesave .

Autorizon një faqe rendesh në këmbë

Vendose Njoftime email, push dhe SMS

Nëse dëshironi të dini saktësisht se kur jeni afër fundit të bilancit të llogarisë suaj, ose sa herë që është bërë një pagesë e madhe duke përdorur kartën tuaj të debitit, ne mund t'ju dërgojmë njoftime të automatizuara të personalizuara nga ju.

Ju mund të vendosni njoftime sms mesazh kështu që ju e dini saktësisht se si bilanci juaj ka ndryshuar pas çdo transaksioni. Ky funksion ju bën të ditur për ndryshimet në bilancin e llogarisë suaj pa u futur në llogarinë tuaj ose duke përdorur app-in tuaj mobil Suits Me®.

Shkoni tek Preferencat e Komunikimit në faqen e seksionit More për të vendosur njoftimet tuaja SMS. Në këtë seksion, ju gjithashtu mund të kaloni në njoftime push për t'u njoftuar kur paratë lënë llogarinë tuaj ose një paye i ri është vendosur për shembull. Njoftimet e email-it do të sigurohen që ju të mbaheni në dijeni me karakteristika të reja dhe zbritje ekskluzive për mbajtësit e llogarisë Suits Me®.

Preferencat e komunikimit në bankat online

Përditëso detajet e kontaktit dhe gjej detajet e llogarisë

Ju mund të përditësoni adresën tuaj dhe detajet e kontaktit direkt nga llogaria e parave online. Nëse adresa juaj ose numri i telefonit ka ndryshuar që nga nënshkrimi me Suits Me® ju duhet të siguroheni që ta përditësoni atë në mënyrë që ne të mund t'ju kontaktojmë me përditësime të rëndësishme të shërbimit të llogarisë ose t'ju dërgojmë një kartë të re debiti nëse e kaluara juaj është humbur, vjedhur apo skaduar.

Nëpërmjet llogarisë suaj të parave online, nuk mund të jetë më e lehtë. Vetëm shkoni tek Profili juaj seksionin More  dhe zgjidhni Detajet Personale, dhe nga këtu ju jeni në gjendje të përditësoni numrin tuaj telefonit, adresën  e e-mailitdhe  adresëne shtëpisë. Nga ky seksion ju gjithashtu mund të hyni në detajet e llogarisë  suaj ku mund të gjeni kodin tuaj të llojit dhe numrin e llogarisë.

Seksioni i Llogarive dhe Detajeve Personale në bankimet online

Tarifa

Ju mund të fitoni një pasqyrë të tarifave të lidhura me llogarinë tuaj nga seksioni More gjithashtu, seksioni Plani Im i Çmimeve tregon kostot kryesore për çdo lloj llogarie. Ju gjithashtu mund të përditësoni lehtësisht llogarinë tuaj në këtë seksion.

Ne jemi të parë në lidhje me tarifat tona dhe të dini se transparenca totale është thelbësore për të bërë që ju të ndjeheni të sigurt në lidhje me llogarinë tuaj Suits Me®. Ne sigurohemi që ti ta dish saktësisht se sa paguan dhe pse të japësh edhe më shumë kontroll mbi paratë e tua. Mund t'i shihni të gjitha pagesat që lidhen me llogaritë tona në llogaritë tona   Kushtet dhe kushtet.

Seksioni i Planit Tim të Çmimeve të Bankave Online

Informacione të dobishme