Siguria

Llogaria juaj dhe siguria e të dhënave është prioriteti ynë i parë me mbrojtje 24/7.

Me 327,000 klientë, 58.2 milion £ pagesa dhe 2.073 miliard £ të kryera, ne kemi teknologji të përparuar në vend për të mbrojtur klientët tanë.

Duke ju vendosur për siguri në momentin që bëheni klient.

✅ Kontrolle të rrepta identiteti

Duke përdorur teknologji të përparuar, ne mund të verifikojmë se kush jeni ju shpejt dhe në mënyrë efektive.

✅ Aktivizoni kartat e debitit në aplikacion

Karta juaj e debitit aktivizohet në aplikacionin tonë për t'u siguruar se jeni vetëm ju që mund të aktivizoni kartën tuaj.

✅ Siguria biometrike

Vetëm fytyra ose gishti juaj mund të hyjnë në llogarinë tuaj.

Monitering mashtrimi

Ne monitorojmë aktivitetin dhe transaksionet në të gjithë llogaritë e klientëve tanë 24/7. Nëse diçka duket e dyshimtë, ne do ta identifikojmë atë dhe do t'ju kontaktojmë menjëherë.

Duke përdorur si teknologjinë, ashtu edhe super njerëzit, ne jemi të armatosur me mjetet më të mira për të ndaluar mashtruesit.

Monitering mashtrimi

Një hyrje në telefon

Ju mund të regjistroheni në llogarinë tuaj vetëm nga një pajisje celulare në një kohë, duke ndaluar këdo tjetër të ketë qasje në paratë tuaja. Për të shtuar dhe autorizuar një pajisje të re, ne do t'ju kërkojmë të kaloni nëpër një proces të sigurt, shumë-faktor autentifikimi.

Një hyrje në telefon

Ngrije dhe ngrije kartën tënde

Ju mund të regjistroheni në llogarinë tuaj vetëm nga një pajisje celulare në një kohë, duke ndaluar këdo tjetër të ketë qasje në paratë tuaja. Për të shtuar dhe autorizuar një pajisje të re, ne do t'ju kërkojmë të kaloni nëpër një proces të sigurt, shumë-faktor autentifikimi.

Ngrije kartën e llogarisë bankare

Të dhënat personale janë biznesi juaj

Ne përdorim HTTPS i cili enkripton komunikimet në mënyrë që sulmuesit të mos vjedhin të dhëna. Kjo ndalon llojet e shumta të sulmeve kibernetike. Në terma të thjeshtë, enkriptimi ynë i bën të dhënat të palexueshme për një palë të paautorizuar.

Të dhënat personale janë biznesi juaj

Paratë e tua janë të mbrojtura.

Emetuesi juaj i parave elektronike, Prepay Technologies Limited (i referuar si "PPS" ose "EPS" ose "PPT"), mbron paratë tuaja nëpërmjet një procesi të njohur si mbrojtje. Për një shpjegim se si mbrohen fondet tuaja, ju lutemi shikoni linkun e mëposhtëm:

Informacion rregullator | Zgjidhjet e pagesave të Edenred

I sigurt dhe i sigurt

Hap llogarinë tënde sot

Aplikoni për një llogari personale sot – pa kontroll krediti – dhe merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune!