Kalimi në më shkon® për shtat

Duke kërkuar për të ndryshuar llogarinë tuaj nga ofruesi juaj aktual?

Nëse do një llogari pa pengesa, mendo të hapësh llogarinë Suits Me®. Ju duhen momente, nuk keni nevojë të shqetësoheni për pikët tuaja të kreditit dhe do të merrni qasje në një shërbim që ka fituar çmime.

Hap llogarinë tënde në minuta

Duhen më pak se 3 minuta për të hapur llogarinë tuaj. Ne nuk kryejmë kontrolle ndërhyrëse në adresën tuaj dhe nuk kemi nevojë të shikojmë rezultatin tuaj të kreditit. Kliko butonin më poshtë për të filluar.

Çfarë na nevojitet prej teje?

Për të hapur llogarinë tuaj na duhen vetëm bazat. Emri, adresa, numri i telefonit dhe emaili, si dhe një kopje e letërnjoftimit tuaj (Pasaportë, leje drejtimi ose kartë kombëtare identifikimi). Ne do të bëjmë një kontroll automatik dhe disa sekonda më vonë llogaria juaj do të jetë e hapur. E thjeshtë.

Çfarë do të merrni nga ne?

Sapo të keni mbaruar llogarinë tuaj do të jetë e hapur – është kaq e lehtë. Ju do të merrni një kod të llojit, numrin e llogarisë dhe të gjitha thelbësoret e llogarisë tjetër. Brenda pak minutash, mund të ngarkosh fondet në llogarinë tënde, të menaxhosh Debitet Direkte, të vendosësh urdhra në këmbë dhe të rregullosh llogarinë tënde për t'ju përshtatur. Ju do të jeni në gjendje të transferoni fonde nga një llogari tjetër duke përdorur detajet e llogarisë suaj të re dhe gjithashtu mund të bëni pagesa ndërkombëtare nëpërmjet partnerit tonë në app Suits Me®.

Ju gjithashtu do të merrni qasje në llogarinë tuaj online të parave dhe të jetë në gjendje për të filluar personalizimin e llogarisë tuaj nëpërmjet app mobile Suits Me®. 3-5 ditë më vonë, karta juaj e debitit Mastercard® pa kontakt do të mbërrijë në postë.

Personalizo llogarinë dhe përfito nga shpërblimet

Shtoni karta të reja, menazhoni lehtësisht buxhetet tuaja, bllokoni dhe zhbllokoni kartën tuaj të debitit sipas dëshirës nëpërmjet aplikacionit dhe dërgoni para miqve dhe familjes pa mundim nëpërmjet Suits Me®.

Merrni shpërblime automatike me para në dorë vetëm për blerje ndërsa përdorni kartën tuaj të debitit Suits Me®. Programi ynë ekskluziv i shpërblimit cashback ka një sërë anëtarësh të profilit të lartë, ju automatikisht do të merrni një përqindje të parave tuaja përsëri sa herë që bëni pazar me një partner nëse paguani duke përdorur kartën tuaj Suits Me®.

Informacione të dobishme