Njihuni me ekipin

Rreth nesh

Ekipi ynë drejtues përbëhet nga individë kryesorë të industrisë që kanë ekspertizë të gjerë brenda fushave të tyre. Çdo anëtar është përgjegjës për ruajtjen e standardeve të larta të biznesit tonë. Çdo anëtar i ekipit tonë menaxhues menaxhon fushat kryesore të biznesit tonë duke përfshirë Financën, Zhvillimin e Biznesit, Shitjet, Kujdesin ndaj Klientit, dhe Marketingun. Përvoja dhe njohuritë e tyre të gjera lejojnë që Suits Me® të vazhdojë të rritet në aspektin e madhësisë së biznesit dhe të shërbimeve dhe cilësisë së shërbimit që ne ofrojmë për partnerët dhe klientët tanë.

Njihuni me ekipin drejtues

Matthew Sanders - Më® shkon ceo

Methju Sanders Kryeshefi ekzekutiv

Majk BensonJo Drejtor Ekzekutiv

John OakleyDrejtori FinCrime

Zgjatja e mardis Drejtor i Shërbimeve të Klientit

Herri Çell Kreu i Analitikës

Joe Tully Drejtor i Legal and Commercial

Joe Tully Drejtor Ligjor dhe Tregtar

Justin TaylorDrejtor i Teknologjisë

Roberta RampazzoDrejtori i Transformimit

Andi JiangKontrolluesi financiar

Greg WallaceDrejtori i shitjeve