Llogaria thelbësore

E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential.

Llogaria vjen me të gjitha bankat si karakteristika që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja.

 • Hyrje në një llogari online parash dhe në aplikacionin mobil Suits Me®
 • Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt
 • Shpërblime të pakufizuara për para në dorë
 • Zbritje ekskluzive të markave më të mira
 • Një gamë bankash si karakteristika – duke përfshirë debite të drejtpërdrejta, porosi në këmbë, transferta parash dhe më shumë

 

Hap llogarinë tënde sot

Shkarko app-në tonë

Çfarë duhet të bëni për një kartë debiti thelbësore të parapaguar

 • Të jenë të moshës 18 vjeç ose mbi
 • Ka një adresë në Mbretërinë e Bashkuar
 • Keni një formë të ID të pranuar – Ose një leje të plotë të qarkullimit të Mbretërisë së Bashkuar (nëse një shtetas i Mbretërisë së Bashkuar), pasaportën ose kartën kombëtare të identitetit (nëse një shtetas i BE-së)
 • Nëse nuk keni ID foto ne pranojmë shumë alternativa.
Le të fillojmë

Si mund ta marr një?

Hapja e llogarisë suaj Suits Me Essential është e shpejtë dhe e lehtë.  Ju ose mund të siguroni letërnjoftimin e fotografisë dhe një selfie ose ne pranojmë shumë alternativa.

Gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin tonë të aplikimit, të zgjidhni llojin tuaj të identifikimit dhe do të merrni numrin e llogarisë suaj dhe kodin e triimit në disa minuta. Karta juaj e debitit pa kontakt do të mbërrijë ditën tjetër.

Regjistrohu tani

Sa kushton?

Edhe pse nuk ka asnjë tarifë mujore abonimi, llogaria është një pagesë pasi ju shkoni llogari ka tarifa individuale transaksioni aplikuar.

Vizitoni faqen tonë të çmimeve për të parë një listë të plotë të kostove dhe ngarkesave tona për llogarinë tonë thelbësore të e-parave, si dhe llogaritë tona Premium dhe Premium Plus.

Hap llogarinë tënde

Një përmbledhje e veçorive të zgjedhura dhe çmimeve të llogarisë sonë Thelbësore mund të gjendet më poshtë. Nëse jeni duke kërkuar për një llogari e-money që ofron debit të drejtpërdrejtë, llogaritë tona Premium dhe Premium Plus janë më të përshtatshme.

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Paguaj si të shkosh.
 • Kartë debiti e parapaguar pa kontakt

  FALAS

  Dorëzuar brenda 3-5 ditëve të punës

 • Tërheqjet e ATM(UK)

  £1.00

  Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë

  £ 2.00 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • App mobile

  FALAS

 • Llogari online parash

  FALAS

*Ju lutem vini re: Ka një tarifë aktivizimi një-off prej £ 5.00. Kjo merret kur ngarkesa e parë e parave hyn në llogari.

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium

£4.97 /muaj
 • Kartë debiti pa kontakt

  FALAS

  Dorëzuar brenda 3-5 ditëve të punës

 • Tërheqjet e ATM(UK)

  £1.25

  Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë

  £ 0.99 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • App mobile

  FALAS

 • Llogari online parash

  FALAS

Ju lutem vini re: Ka një tarifë të parë shtesë prej £9.97. Kjo merret kur ngarkesa e parë e parave hyn në llogari.

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus

£9.97 /muaj
 • Kartë debiti pa kontakt

  FALAS

  Dorëzuar brenda 3-5 ditëve të punës

 • Tërheqjet e ATM(UK)

  4x FALAS

  Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë

  £ 0.50 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • App mobile

  FALAS

 • Llogari online parash

  FALAS

Ju lutem vini re: Ka një tarifë të parë shtesë prej £9.97. Kjo merret kur ngarkesa e parë e parave hyn në llogari.

Shih kushtet dhe kushtet

Të aplikosh për një kartë debiti Suits Me® është po aq e lehtë sa 1, 2, 3

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Zgjidhni llogarinë tuaj të preferuar e-money nga 3 llojet e llogarive tona

2

3 minuta për të hapur llogarinë tuaj

Plotësoni formularin e aplikimit, bëni një selfie dhe ngarkoni ID-në tuaj

Kartë debiti dhe app thelbësore në një rreth 3

Menaxho financat e tua

Merrni kartën tuaj të parapaguar të debitit Mastercard® pa kontakt në 3-5 ditë pune për të marrë qasje në llogarinë tuaj online të parave dhe në app mobile.