Llogaria Suits Me Premium

Karta jonë e përditshme është e mbushur me ekstra. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari kryesore bazë dhe funksionale për pagat dhe përfitimet zgjedhin Premium.

Llogaria Premium vjen me:

 • Hyrje në llogarinë online të parave dhe app Suits Me®
 • Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt
 • Shpërblime të pakufizuara për para në dorë
 • Zbritje ekskluzive të markave më të mira
 • Një gamë bankash si karakteristika (debite të drejtpërdrejta, porosi në këmbë, transferta parash dhe më shumë)

Hap llogarinë tënde sot

Shkarko app-në tonë

Çfarë ju duhet për të aplikuar për një llogari premium.

 • Të jenë të moshës 18 vjeç ose mbi
 • Ka një adresë në Mbretërinë e Bashkuar
 • Keni një formë të ID të pranuar – Ose një leje të plotë të qarkullimit të Mbretërisë së Bashkuar (nëse një shtetas i Mbretërisë së Bashkuar), pasaportën ose kartën kombëtare të identitetit (nëse një shtetas i BE-së)
 • Nëse nuk keni ID foto ne pranojmë shumë alternativa
Le të fillojmë
Më përshtatet llogarive përfshirëse

Si mund ta marr një?

Hapja e llogarisë suaj Suits Me Premium® është e shpejtë dhe e lehtë.  Ju ose mund të siguroni letërnjoftimin e fotografisë dhe një selfie ose ne pranojmë shumë alternativa.

Gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin tonë të aplikimit, të zgjidhni llojin tuaj të identifikimit dhe do të merrni numrin e llogarisë suaj dhe kodin e triimit në disa minuta. Karta juaj e debitit pa kontakt do të mbërrijë ditën tjetër.

Regjistrohu tani
Pagesa dhe transferta të shpejta

Sa kushton?

Karta e debitit Premium ka një pagesë mujore prej £4.97. Ka edhe disa ngarkesa të vogla shtesë për përdorime të karakteristikave të ndryshme.

Vizitoni faqen tonë të tarifimit për të parë një listë të plotë të kostove dhe tarifave tona për llogarinë tonë Premium e-money, si dhe llogaritë tona Premium Plus.

Hap llogarinë tënde
Më përshtatet karta debiti pa kontakt

Zgjidh llogarinë e duhur për ty

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është një e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Kjo llogari është e shkëlqyer për ata që duan një zëvendësim plotësisht funksional të llogarisë bankare.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Kërcim VIP në rradhë për mbështetjen multilinguale të klientit – FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM(UK) – 4x FREE

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £0.80 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim të ndërmjetëm
£4.97 /muaj
 • Karta jonë e përditshme është e mbushur me ekstra. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari kryesore bazë dhe funksionale për pagat dhe pagesat zgjedhin Premium.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM-së (MB) – £1.25

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë – 1.29 £ + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Paguaj si të shkosh.
 • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – £1.25

 • Tërheqjet e ATM (UK) – £1.50

  Evropa: £ 1.50 plus 2% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £2.30 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Apliko për një llogari në 3 hapa të lehtë!

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Zgjidhni llogarinë tuaj të preferuar e-money nga 3 llojet e llogarive tona.

2

3 minuta për të hapur llogarinë tuaj

Për të siguruar që aplikimi juaj të jetë i plotë, ne do të duhet të verifikojmë letërnjoftimin tuaj – mos u shqetësoni, ky nuk është një çek krediti! Gjithçka që na duhet është një selfie dhe një fotografi e pasaportës suaj, patentës së plotë të qarkullimit në Mbretërinë e Bashkuar ose letërnjoftimit kombëtar apo alternativave.

3

Menaxho financat e tua

Merrni kartën tuaj të parapaguar të debitit Mastercard® pa kontakt në 3-5 ditë pune për të hapur dhe akses në llogarinë tuaj online të parave dhe Suits Me® App.

Informacione të dobishme