Llogaria Premium Plus

Our Premium Plus account is loaded with value plus you receive our VIP queue jump service. This account is a favorite with our customers with its inclusive package. This account is great for those who want a fully functional bank account replacement.

The account comes with all of the banking like features of the Premium account but with extra perks:

 • Hyrje në një llogari online parash dhe në aplikacionin mobil Suits Me®
 • Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt
 • Unlimited Cashback rewards
 • Exclusive top brand discounts
 • 4 x tërheqje të lira parash në muaj dhe rregullim i lirë në këmbë i vendosur
 • Një gamë bankash si karakteristika – duke përfshirë debite të drejtpërdrejta, porosi në këmbë, transferta parash dhe më shumë
 • Përparësi në rradhën e thirrjeve për të folur me ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit

Hap llogarinë tënde sot

Shkarko app-në tonë

Çfarë duhet të aplikosh për një kartë debiti Premium Plus të parapaguar

 • Të jenë të moshës 18 vjeç ose mbi
 • Ka një adresë në Mbretërinë e Bashkuar
 • Keni një formë të ID të pranuar – Ose një leje të plotë të qarkullimit të Mbretërisë së Bashkuar (nëse një shtetas i Mbretërisë së Bashkuar), pasaportën ose kartën kombëtare të identitetit (nëse një shtetas i BE-së)
 • If you don’t have Photo ID we accept lots of alternatives.
Apliko tani

Si mund ta marr një?

Opening your Suits Me® Premium account is quick and easy.  You can either provide photo ID and a selfie or we accept lots of alternatives.

All you need to do is complete our application form, select your ID type and you will receive your account number and sort code in minutes. Your contactless debit card will arrive the next day.

Le të fillojmë

Sa kushton?

The Premium Plus account costs £9.97 per month. There are some extra charges associated with this account but they are charged at a reduced rate compared to the Premium accounts. Visit our pricing page to view a complete list of our costs and charges of both our Premium Plus and Premium accounts.

Hap llogarinë tënde

Zgjidh llogarinë e duhur për ty

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
 • Our Premium Plus account is loaded with value plus you receive our VIP queue jump service. This account is a favorite with our customers with its inclusive package. This account is great for those who want a fully functional bank account replacement.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Delivered by first class post normally within 2 working days

 • VIP queue jump for Multilingual Customer Support – FREE

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Electronic payments in – FREE

 • Tërheqjet e ATM(UK) – 4x FREE

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Cash top-up – £0.80 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

For a list of all of Suits Me’s fees please see our Terms and Conditions

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim të ndërmjetëm
£4.97 /muaj
 • Our everyday card is packed with extras. This account will let you do everything you need to manage your money whilst giving you cashback and discounts. Customers who need a basic and functional main account for wages and payments choose Premium.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Delivered by first class post normally within 2 working days

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Electronic payments in – FREE

 • Tërheqjet e ATM-së (MB) – £1.25

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë – 1.29 £ + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

For a list of all of Suits Me’s fees please see our Terms and Conditions

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Paguaj si të shkosh.
 • Essential is our pay as you go card. An instant account to give you flexibility and control when you need a separate account. Our customers who need an account to use now and again rather than as a main account choose Essential.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Delivered by first class post normally within 2 working days

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Electronic payments in – £1.25

 • ATM withdrawals (UK) – £1.50

  Evropa: £ 1.50 plus 2% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Cash top-up – £2.30 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

For a list of all of Suits Me’s fees please see our Terms and Conditions

Shih kushtet dhe kushtet

Apliko për një llogari në 3 hapa të lehtë!

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Zgjidhni llogarinë tuaj të preferuar e-money nga 3 llojet e llogarive tona

2

3 minutes to open your account

To ensure that your application is complete, we will need to verify your ID – don’t worry, this is not a credit check! All we need is a selfie and a picture of your Passport, Full UK Driving Licence or National ID or alternative.

Më përshtatet® karta Premium Plus dhe më® përshtatet me app 3

Menaxho financat e tua

Merrni kartën tuaj të parapaguar të debitit Mastercard® pa kontakt në 3-5 ditë pune për të marrë qasje në llogarinë tuaj online të parave dhe App Suits Me®.

Informacione të dobishme