Duke kërkuar për një kartë të parapaguar?

Suits Me ofron diçka më të mirë.

Një kartë e parapaguar që jep para në dorë për blerjet dhe fleksibilitetin me karakteristika të ngjashme me bankat.

Hapni llogarinë tuaj në vetëm 3 minuta pa kontroll krediti.

Hap llogarinë tënde sot
Më përshtatet kartat dhe aplikativi
Më përshtatet kartat dhe aplikativi

Suits Me ofron diçka më të mirë.

Një kartë e parapaguar që jep para në dorë për blerjet dhe fleksibilitetin me karakteristika të ngjashme me bankat.

Hapni llogarinë tuaj në vetëm 3 minuta pa kontroll krediti.

Hap llogarinë tënde sot

Ne ofrojmë më shumë se kartat standarde të parapaguara

Për t'ju dërguar një kartë të parapaguar falas, ne nuk kërkojmë 3 muaj provë të adresës, ne nuk kryejmë kontrolle krediti, nuk kërkojmë depozita minimale për të zhbllokuar shpërblimet apo zbritjet e markës së lartë.

Ne e bëjmë me të vërtetë të lehtë aplikimin dhe shpërblimin e klientëve tanë si standard. Llogaritë tona janë projektuar për t'ju përshtatur. Gjithçka është në emër. E lehtë për t'u aplikuar, e lehtë për t'u përdorur dhe kaq shumë shtesa pa kosto mujore shtesë.

Apliko tani
Ndryshe nga një llogari bankare

Tap në stil me një nga kartat tona të gjalla

Zgjidhni llojin e llogarisë suaj Suits Me dhe ne do t'ju dërgojmë një kartë të parapaguar falas nëpërmjet postës së klasit të parë. Shumë nga klientët tanë e marrin këtë të nesërmen.

Apliko tani
Suits Me janë një alternativë për një bankë

Paratë e tua, rruga jote

Ka shumë mënyra për të shtuar fonde në kartën tuaj dhe për të hyrë në paratë tuaja. Dërgoni pagat ose përfitimet tuaja direkt në llogarinë tuaj, dërgoni një pagesë më të shpejtë ose para në dorë në çdo dyqan PayPoint.

Ju mund të përdorni kartën tuaj online, në dyqan, në çdo makinë ATM në mbarë botën.

Apliko tani
Pagesa dhe transferta të lehta

Shko pa kontakt me kartën tënde të parapaguar

Me kartat tona të parapaguara, nuk ka nevojë të hyni në PIN-in tuaj.

Thjesht shtype kartën tënde në lexuesin e kartës për transaksione deri në 100 paund dhe prit që transaksioni të miratohet. Në këtë mënyrë, nuk ka nevojë të mbash para në dorë.

Apliko tani
Më përshtatet karta debiti pa kontakt

Ngrini dhe zhfresni, kudo, kurdo që të jetë

E humbe kartën e parapaguar, por mendon se mund ta gjesh?

Mbajeni llogarinë dhe paratë tuaja të sigurta duke ngrirë kartën tuaj në aplikacion ose nëpërmjet llogarisë suaj online. E gjeta? Shkëlqyeshëm! Ngrije kartën duke u kthyer në aplikativ ose në llogarinë tënde online.

Apliko tani
Ngrije dhe ngrije llogarinë tënde

Cashback me blerjet tuaja

Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me në dyqanet tona partnere të shitjes me pakicë ose kur bëni pazar online.

Ju do të merrni cashback përsëri në llogarinë tuaj Suits Me®.
Partnerët tanë përfshijnë Argos, Asda, B&Q, Goldsmiths, Halfords, Footlocker, New Look, Sainsbury's dhe më shumë.

Apliko tani
Kthim në para në blerje

Zbritje me markat më të mira

Hyni në zbritjet tona ekskluzive të klientëve me markat më të mira kur keni një llogari me Suits Me.

Ne kemi partnerë të ndryshëm çdo javë që ju të gëzoni para të mëdha jashtë marrëveshjeve. Partnerët tanë të zbritjes përfshijnë Just Eat, Lebara, FastPass, Lotto Social, Fiit dhe shumë të tjerë.

Apliko tani
Merrni zbritje me markat më të mira

Zgjidhni llogarinë e duhur për ju

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Paguaj si të shkosh /muaj
 • Essential Account the pay as you go account best appropriateed for those who need a simple online money account without credit checks, this account would be perfect to use as a secondary account.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – £1.25

 • Tërheqjet e ATM (UK) – £1.50

  Evropa: £ 1.50 plus 2% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £2.30 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim të ndërmjetëm
£4.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium është e madhe nëse ju do të dëshironit një llogari të veçantë për fondet tuaja me një numër të kufizuar të kërkesave të transaksionit por kërkon debite të drejtpërdrejta për t'u ngritur.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM-së (MB) – £1.25

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë – 1.29 £ + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium Plus është e përsosur për t'u përdorur si llogaria juaj kryesore për aksesin në paga ose fonde dhe bërjen e transaksioneve elektronike. Mund të vendosni rregullime të rregullta dhe debite të drejtpërdrejta për të qëndruar në kontroll të parave tuaja.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Kërcim VIP në rradhë për mbështetjen multilinguale të klientit – FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM(UK) – 4x FREE

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £0.80 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Logo e BBCLogo DaveLogo e yahoo financeLogo e Sky AtlanticLogoja e Standardit të MbrëmjesDaily Mail Logo

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Hap llogarinë tënde të parapaguar sot

Merrni kartën tuaj të parapaguar mastercard® debiti pa kontakt në 3-5 ditë pune pa kontrolle krediti!