Kompania e teknologjisë së talentit më të mirë për të punuar për çmime rolls në për suits me®

Suits Me® zbarkoi highly Commended, duke u ngritur kundër fituesve, Clear Review dhe SourceBreaker.

Më shkon për shtati® dhe feston kompaninë e talenteve më të mira të teknologjisë për të punuar për çmimin

Fituesit e Tiara Tech Talent Awards 2020 u shpallën nëpërmjet një ceremonie pothuajse të shpërndarë çmimesh të premten më18 shtatorI nominuar për Best Talent Tech Company To Work For and Talent Tech Customer Service Award, Suits Me® zbarkoi highly Commended, duke u ngritur kundër fituesve, Clear Review dhe SourceBreaker.

Çmimet, që njohin dhe festojnë përsosmërinë në industrinë e rekrutimit dhe blerjes së talenteve, u zhvilluan për herë të parë online këtë vit. Duke u dhënë mundësinë të emëruarve të tregojnë vlerën dhe kontributin e tyre në ekonominë e Mbretërisë së Bashkuar.

Gjyqtarët e çmimeve përfshinin opinione ekspertësh nga krerët e lartë të HR dhe Rekrutim anembanë vendit. Kjo përfshinte Adam Hawkins, Kreu i Search & Staffing UK&I dhe EMEA në LinkedIn dhe Umerah Akram, kreu i programit ELITE të London Stock Exchange Group.

Duke folur për Suits Me® pas ceremonisë së ndarjes së çmimeve, Kim Roberts, Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit tha:

 "Propozimet do të thonë shumë për ne pasi gjithnjë përpiqemi të jemi më të mirët në klasë për shërbimet që ofrojmë. Ne nuk do të ishim këtu pa klientët tanë, kështu që ne besojmë se ata të gjithë meritojnë më të mirën. Të jesh i nominuar njeh punën e madhe që të gjithë Suits Me® ka bërë dhe jam shumë krenar për secilin dhe çdo anëtar të ekipit, veçanërisht gjatë një viti veçanërisht të vështirë."

Suits Me® kanë rritur ekipin e saj me 100% këtë vit, me më shumë pozicione në horizont përpara vitit 2021. Angazhimi i tyre ndaj të gjithë punonjësve shkëlqen, e demonstruar duke fituar shumë të lavdëruar në këtë kategori.

"Megjithë pandeminë, ne kemi qenë të lumtur të mirëpresim anëtarët e rinj të ekipit dhe klientët. Këto çmime vlerësojnë të gjithë anëtarët e bizneseve dhe vlerën që sjellin, ne jemi mbi hënë që të jemi nominuar dhe njohur."

Lista e plotë e çmimeve shfaqi aftësinë dhe inovacionin në të gjithë një numër kategorish duke përfshirë; Zgjidhja e Marketingut të Rekrutimit të Vitit, Përvoja e Kandidatit Zgjidhja e Vitit dhe Zgjidhja e Teknologjisë së Të Mësuarit të Vitit.

Urime për të gjithë fituesit!

Në lidhje me mua®

Suits Me® janë një alternativë pa hasmër ndaj bankimit tradicional, duke ofruar një llogari rrjedhëse me akses në bankimin online, një aplikacion bankar celular dhe një kartë debiti pa kontakt.

Suits Me® u themelua në vitin 2015 për të siguruar një llogari rrjedhëse për klientët që mund të kenë histori krediti të varfër ose pa asnjë provë të adresës ose të luftojnë për të hapur një llogari me një bankë tradicionale.

Aktualisht vepron në Cheshire, Britani të Madhe, Suits Me® u jep njerëzve një zgjidhje alternative për një bankë të lartë të rrugës. Suits Me® nuk kryejnë kontrollet e kreditit, dhe siguron shpërblime ekskluzive cashback.

Kontakt

Kimberli Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
Email: kroberts@suitsmecard.com

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.