Fintech, Suits Me®, Hits Milestone Trustpilot reviews Rating Excellent

Ne kemi arritur 2000 Trustpilot Shqyrtimet me një vlerësim të Shkëlqyer!

Blue Graphic me Tekst që thotë "deklaratë për shtyp" me "njoftimin tonë të fundit të kompanisë" & fotografitë e kartave të debitit dhe flluskat e bisedave

[Për lirim të menjëhershëm]

Fintech, Suits Me®, Hits Milestone Trustpilot reviews Rating Excellent 

Cheshire, Uk: Today (8. Nov 2020), Kompania Fintech me bazë në Cheshire, Suits Me®, arrin piketën e fundit të Trustpilot të vitit 2000. Zgjidhja alternative bankare, e cila është specializuar në dhënien e llogarive E-money që nga viti 2015, aktualisht ka një rezultat të lartë Trustpilot prej 4.4 nga 5.  

Aktualisht, Suits Me® po përjeton rritje prej 229% YOY dhe kjo pikë referimi e fundit e Trustpilot vazhdon të nxjerrë në pah arritjet pozitive dhe rritjen e bazës së klientëve që kompania ka arritur që nga arritja e mëparshme e 1500 rishikimeve Trustpilot në gusht 2020. 

Çdo shqyrtim Trustpilot ka ndihmuar Suits Me® për të rritur produktet dhe shërbimet e tyre në mënyrë që t'u ofrojë mbajtësve të llogarive përvojën më të mirë kur menaxhojnë financat e tyre. Çdo rishikim nën pesë yje të ndihmojë Suits Me® për të vlerësuar çdo përmirësim që mund të bëhet në të gjitha aspektet e kompanisë. 

Zoi, mbajtësja e llogarisë së Suits Me®, rishikoi për Trustpilotin: « Më® shkon për shtati! Deri më tani, nuk kam pasur asnjë problem dhe Suits Me® ka shpëtuar jetën time me të vërtetë jam mirënjohës që jam me Suits Mua®!» 

Më përshtatet® 5-Star Trustpilot Review

Zgjidhja bankare me vetëm dixhitale nuk kryen kontrolle krediti ose nuk u kërkon klientëve dëshmi të adresës kur aplikojnë për një llogari, duke e bërë atë një opsion të përshtatshëm dhe përfitues për individët që më parë u është mohuar aksesi në një llogari me një bankë të lartë të rrugës ose sfiduesit.  

Një mbajtës tjetër i llogarisë Suits Me® shpjegoi: « Më pëlqen shumë thjeshtësia e aplikimit të kostumeve. Është shumë e thjeshtë për t'u përdorur dhe megjithatë është shumë efikase. Programi nuk ngrin apo nuk funksionon kurrë. Të dërgosh para dhe të marrësh para është kaq e lehtë..." 

A Suits Me® Trustpilot Review screenshot

Kim Robertsi, drejtor i Marketingut dhe Komunikimit tha: «U bëmë ortak me Trustpilotin si platformën tonë të shqyrtimit, për t'u dhënë klientëve tanë një zë dhe një mjet që jo vetëm të dëgjojmë e të reagojmë, por të përmirësojmë vazhdimisht ofertën tonë. Ne kemi qenë me Trustpilot tani për një vit dhe kemi arritur piketën e recensioneve të vitit 2000, ndërsa mbajtja e një vlerësimi të lartë dhe një vlerësim i shkëlqyer gjatë periudhës sonë eksponenciale të rritjes është një lajm absolutisht i shkëlqyer."   

###   

Shënime për editorin:  

Lidhje për mua®: suitsmecard.com  
Lidhje për mua® në Trustpilot: https://uk.trustpilot.com/review/suitsmecard.com  

Kontakt  

Kim Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
kroberts@suitsmecard.com
07855503443  

Në lidhje me Suits Me®:  

Suits Me® janë një alternativë pa hasmër ndaj bankimit tradicional, duke ofruar një llogari rrjedhëse me akses në bankimin online, një aplikacion bankar celular dhe një kartë debiti pa kontakt. Suits Me® u themelua në vitin 2015 për të siguruar një llogari rrjedhëse për klientët që mund të kenë histori krediti të varfër ose pa asnjë dëshmi të adresës, ose të luftojnë për të hapur një llogari me një bankë tradicionale.   

Aktualisht vepron në Cheshire, Britani të Madhe, Suits Me® u jep njerëzve një zgjidhje alternative për një bankë të lartë të rrugës. Suits Me® nuk kryejnë kontrolle krediti dhe u siguron të gjithë mbajtësve të llogarisë së tyre një program ekskluziv shpërblimi me para në dorë.   

Për më shumë informacion, shkoni në suitsmecard.com ose na ndiqni @suitsmecard në Facebook, Twitter, Instagram dhe LinkedIn.  

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.