Më shkon për shtat® muajin e parë falas për 900.000 mbajtës llogarie postar

Suits Me® siguron të gjithë të prekurit nga mbyllja e llogarisë së kartës së postës një mënyrë të re alternative për të menaxhuar përfitimet e tyre, kreditë fiskale & pensionin.

Kutia Red Post e ngjitur në një shtyllë druri e rrethuar nga bramblet e gjelbërta, kutia e bardhë e tekstit, teksti blu

Posta ka njoftuar mbylljen e llogarisë së tyre të kartave (POca) duke lënë 900,000 njerëz pa akses në paratë e tyre nga nëntori 2021.  

(Feb 11. 2021, Cheshire, UK) Me kontratën midis Departamentit për Punë dhe Pensione (DWP) dhe Postës që po përfundon në nëntor 2021, Fintech, Suits Me®, u ofron të gjithë atyre që preken një mënyrë alternative për të menaxhuar përfitimet e tyre, kreditë fiskale dhe pensionin.  

DWP nuk do të lejojë më përfitimet e reja apo pretenduesit e pensioneve të mbledhin pagesat e tyre nëpërmjet llogarive të POca dhe do të hiqet mënjanë gjatë disa muajve të ardhshëm. Aleanca e tyre ka ekzistuar që nga viti 2003, megjithatë, shërbimi financiar është konsideruar "vlerë e dobët për taksapaguesit" nga sekretarja e pensionit, Thérèse Coffey.  

Mbyllja e këtyre llogarive do të thotë se mijëra do të duhet të gjejnë një mënyrë të re për të menaxhuar pagesat e tyre që është vendi ku Suits Me® mund të ofrojë mbështetje. Suits Me® kupton se ata që janë prekur do të kenë nevojë për një zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë bankare, ku nuk ka ndërprerje të pagesave të përfitimeve të tyre dhe mund të menaxhohen nga rehatia e shtëpisë së tyre – një faktor veçanërisht i rëndësishëm gjatë pandemisë.  

Riçard Lynch, Drejtor i Përgjithshëm, tha:

"Gjatë kësaj kohe tashmë stresuese dhe të vështirë në jetën tonë, ne donim të siguronim çdo mbajtës kartash të Postës që mund të siguronte lehtësisht një mënyrë të re të besueshme për marrjen e përfitimeve të tyre, pa asnjë kosto fillestare. Për të ndihmuar heqjen e çdo pengese financiare të mundshme, ne gjithashtu po u japim atyre të prekura muajin e tyre të parë falas." 

Në vitin 2020, zgjidhja alternative bankare e fituar me çmime përjetoi një vit rritje rekord pavarësisht nga pandemia koronare dhe fintech vazhdon të zgjerojë gamën e tyre të produkteve dhe shërbimeve që synojnë ata që zakonisht do të luftonin për të hapur një llogari të lartë bankare në rrugë.  

Të gjithë mbajtësit e llogarive Suits Me® marrin një llogari rrjedhëse e-money, të kompletuar me një kartë debiti pa kontakt, online dhe mobile banking, një program ekskluziv të shpërblimit cashback dhe një gamë të gjerë të karakteristikave bankare kështu që ata kanë mjetet për të menaxhuar në mënyrë efektive paratë dhe financat e tyre.   

Të gjithë mbajtësit e llogarive POca do të kualifikohen për një rimbursim të tarifës së tyre të parë të ngarkesës dhe tarifës së parë mujore (£ 4.97 ose £ 9.97 - varet se cili lloj i llogarisë është zgjedhur), pas marrjes së provës së pasjes së një Llogarie Postare. 

### 

Shënime për Editorin:  

Fotografia e një llogarie mesatare më® shkon për shtat mbajtësit të llogarisë   

  • 65% e mbajtësve të llogarive janë meshkuj  
  • Mosha mesatare: 25-34 vjeç   
  • Kombësia: angleze, rumune, bullgare dhe polake    
  • Vlerat e klientëve: Transparencë, ndershmëri, integritet dhe besueshmëri   

Lidhjet     

Lidhje për mua®: suitsmecard.com     

Kontakt     

Kim Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
kroberts@suitsmecard.com    
07855503443    

Në lidhje me Suits Me®:     

Suits Me® janë një alternativë pa hasmër ndaj bankimit tradicional, duke ofruar një llogari rrjedhëse me akses në bankimin online, një aplikacion bankar celular dhe një kartë debiti pa kontakt. Suits Me® u themelua në vitin 2015 për të siguruar një llogari për klientët që mund të kenë histori krediti të varfër ose pa dëshmi të adresës, ose të luftojnë për të hapur një llogari me një bankë tradicionale.      

Aktualisht vepron në Cheshire, Britani të Madhe, Suits Me® u jep njerëzve një zgjidhje alternative për një bankë të lartë të rrugës. Suits Me® nuk kryejnë kontrolle krediti dhe u siguron të gjithë mbajtësve të llogarive të tyre qasje në programin e tyre ekskluziv të shpërblimit me para në dorë.      

Për më shumë informacion, shkoni në suitsmecard.com ose na ndiqni @suitsmecard në Facebook, Twitter, Instagram dhe LinkedIn.  

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.