Terry McNicholls bashkohet me Fintech, Suits Me®, si Drejtor i Teknologjisë

Këtu në Suits Me®, ne jemi të ngazëllyer për të prezantuar drejtorin tonë të ri të teknologjisë, Terry McNicholls 🎉

Sfond blu me Headshot dhe tekst të bardhë

Zgjidhja alternative bankare, Suits Me®, mirëpret Terry McNicholls si Drejtor i ri i Teknologjisë, duke sjellë me vete një gamë të gjerë përvojash dhe njohurish.  

(Feb 15. 2021, Cheshire, UK) Terry do të jetë përgjegjës për zhvillimin e ofertave IT të Suits Me®, duke ndihmuar në zhvillimin dhe dorëzimin e strategjisë dixhitale në të gjithë kompaninë. Ai do të udhëheqë dhe do të rritë një ekip të brendshëm zhvilluesish, duke i mbështetur ata për të ndërtuar një produkt kryesues në industri. 

Duke u bashkuar me ekipin Suits Me pas 6.5 vjet në ofruesin e kredisë shumë të vlerësuar, fleksibël, Buddy Loans, ku Terry shërbeu si Kreu i Zhvillimit. Në këtë rol, Terry menaxhoi një ekip të zhvilluesve dhe ndihmoi për të rritur kompaninë nga një start-up në një platformë kryesore të tregut të origjinës së kredisë. 

Riçard Lynch, Drejtor i Përgjithshëm, tha: "Ne jemi shumë të emocionuar për të mirëpritur Terry në ekipin tonë në Suits Me®. Jo vetëm që do të ndihmojë për të ofruar kërkesat e softuerit me cilësi të lartë, por përvoja e tij e gjerë e industrisë gjithashtu do të sjellë mënyra të reja krijuese të zhvillimit të infrastrukturës sonë të brendshme dhe të jashtme të IT për të mbështetur më tej nevojat tona në rritje të biznesit."

Me mbi 12 vjet përvojë në industrinë e teknologjisë, Terry nuk mund të jetë duke u bashkuar me Suits Me® në një kohë më të mirë si ata punojnë në zgjerimin e shërbimeve të tyre dixhitale dhe aplikimet në mënyrë që të sigurojë një industri-udhëheqëse, përvojë të qeta për të gjithë mbajtësit e llogarive. 

Në fillimin e pozicionit të tij të ri, Terry ndau disa nga fushat e rolit të tij të ri ai ishte më i pritur për të.

Ai tha: « Jam i kënaqur që po marr këtë pozicion të ri dhe mezi pres të ndihmoj në zhvillimin dhe evolucionin dhe rritjen e Suits Me®. Mundësia për të marrë pronësinë e ofertës it të biznesit në këtë fazë dhe për t'i dhënë formë strategjisë dixhitale mbarëkombëtare është tepër tërheqëse dhe emocionuese." 

Terry planifikon të ndërtojë një ekip që është po aq i pasionuar sa ai është në lidhje me dhënien e programeve cilësore, veçanërisht në sigurimin se kompania mbetet e shkathët dhe në gjendje për t'iu përgjigjur kërkesave të ndryshueshme të biznesit dhe tregut. Përveç kësaj, ai shpreson të identifikojë mundësitë ku Suits Me® mund të futë teknologji dhe shërbime të reja për të krijuar një përvojë më të mirë në klasë të klientëve.  

### 

Shënime për Editorin: 

Fotografia e një llogarie mesatare më® shkon për shtat mbajtësit të llogarisë  

  • 65% e mbajtësve të llogarive janë meshkuj 
  • Mosha mesatare: 25-34 vjeç  
  • Kombësia: angleze, rumune, bullgare dhe polake   
  • Vlerat e klientëve: Transparencë, ndershmëri, integritet dhe besueshmëri 

Lidhjet    

Lidhje për mua®: suitsmecard.com  

Kontakt    

Kim Roberts
Drejtor i Marketingut dhe Komunikimit
kroberts@suitsmecard.com   
07855503443   

Në lidhje me Suits Me®:    

Suits Me® janë një alternativë pa hasmër ndaj bankimit tradicional, duke ofruar një llogari rrjedhëse me akses në bankimin online, një aplikacion bankar celular dhe një kartë debiti pa kontakt. Suits Me® u themelua në vitin 2015 për të siguruar një llogari për klientët që mund të kenë histori krediti të varfër ose pa dëshmi të adresës, ose të luftojnë për të hapur një llogari me një bankë tradicionale.     

Aktualisht vepron në Cheshire, Britani të Madhe, Suits Me® u jep njerëzve një zgjidhje alternative për një bankë të lartë të rrugës. Suits Me® nuk kryejnë kontrolle krediti dhe u siguron të gjithë mbajtësve të llogarive të tyre qasje në programin e tyre ekskluziv të shpërblimit me para në dorë.     

Për më shumë informacion, shkoni në suitsmecard.com ose na ndiqni @suitsmecardFacebook, Twitter, Instagram dhe LinkedIn.   

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 10 Mins dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

E vetmja gjë që na duhet është aplikimi juaj i plotësuar dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për të kryer

3

3 Mënyra si t'i administrosh paratë

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt falas dhe qasje në një llogari online dhe aplikacion celular.