Zgjidh llogarinë e duhur për ty

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është një e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Kjo llogari është e shkëlqyer për ata që duan një zëvendësim plotësisht funksional të llogarisë bankare.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Kërcim VIP në rradhë për mbështetjen multilinguale të klientit – FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM(UK) – 4x FREE

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £0.80 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim të ndërmjetëm
£4.97 /muaj
 • Karta jonë e përditshme është e mbushur me ekstra. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari kryesore bazë dhe funksionale për pagat dhe pagesat zgjedhin Premium.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – FALAS

 • Tërheqjet e ATM-së (MB) – £1.25

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë – 1.29 £ + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Paguaj si të shkosh.
 • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Dorëzimi nga posta e klasit të parë normalisht brenda 2 ditëve të punës

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Pagesa elektronike në – £1.25

 • Tërheqjet e ATM (UK) – £1.50

  Evropa: £ 1.50 plus 2% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë - £2.30 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

Për një listë të të gjitha tarifave të Suits Me ju lutem shikoni Kushtet dhe Kushtet tona

Shih kushtet dhe kushtet

Falas për të gjithë mbajtësit e llogarive Suits Me

Shpërblime me para në dorë

Paguani me kartën tuaj Suits Me kur bëni pazar dhe merrni cashback në kostumet tuaja Me; Llogari.

Kujdesi shumëgjuhësh i klientëve

Ne jemi këtu për ju në 11 gjuhë të ndryshme! 

Refero dhe përfito

Referoju miqve të tu që të aplikojnë dhe të përdorin kartën e tyre Suits Me, dhe të fitojnë £ 25 për mik! Nuk ka kufi për numrin e miqve që i referohesh.

Hap një llogari me Suits Me sot

Bashkohuni me mbajtësit tanë ekzistues të kartave që kanë gjetur një mënyrë më të mirë për të menaxhuar paratë e tyre online. Hape llogarinë tënde sot.