Merrni kontrollin e
Financat e tua.
Hapni një llogari
Për 3 minuta.

Hap llogarinë tënde

Ne jemi gjithpërfshirës

Ne besojmë se të gjithë duhet të kenë qasje në shërbimet financiare, kështu që ne e kemi bërë të lehtë për ju për të hapur një llogari që ju përshtatet. Pasi ID juaj të jetë e vlefshme 99.8% e aplikantëve janë pranuar me një adresë të MB.

Asnjë kontroll krediti

Një llogari e garantuar nëse jeni mbi 18 vjeç, jetoni në Mbretërinë e Bashkuar dhe kaloni kontrollet tona të sigurisë

Karta e debitit Mastercard®

Merr kartën e debitit Mastercard® për 3-5 ditë

Hyrje e menjëhershme në bankimin online dhe në aplikacionin tonë mobil

Një mënyrë e sigurt dhe e sigurt për të hyrë në llogarinë tuaj Suits Me®

Pa kosto të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Këtu për ju cilado qoftë situata juaj

Aplikimi për një llogari Suits Me® është i shpejtë dhe i lehtë, merr 3 minuta dhe nuk kërkohet asnjë kontroll krediti.
99.8% e të gjitha aplikacioneve janë të miratuara dhe marrin akses të menjëhershëm në bankat tona online dhe mobile.

Kredi e dobët

Mos u shqetësoni nëse keni një histori krediti të dobët, një vlerësim të keq krediti ose nëse jeni duke luftuar për të hapur një llogari rrjedhëse.

Ne ofrojmë një llogari rrjedhëse personale, cilado qoftë gjendja juaj financiare.

Ekspatët

Ne e kuptojmë se sa e vështirë mund të jetë të mos kesh një zgjidhje financiare.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, duke ofruar një llogari personale aktuale për të gjitha uk ish-pats.

Falimentuar

Nëse kohët e fundit ke falimentuar, mund të jesh në gjendje ta mbyllësh llogarinë personale bankare.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, duke ofruar një llogari personale aktuale post falimentimit.

Është e lehtë të hapësh një
Më shkon® llogaria

1

Zgjidh një llogari për tu hapur

Le të gjejmë llogarinë më të mirë për ty.

Selfie dhe ID 2

Vetëm 3 minuta dhe një selfie për të hapur llogarinë tuaj

Gjithçka që na duhet është e përfunduar.
aplikativi dhe ID-ja juaj për t'ju ngritur dhe për t'u vënë në punë

Më shkon® karta e debitit 3

3 mënyra për të administruar financat

Një kartë debiti Mastercard® pa kontakt dhe qasje në bankimin online dhe të lëvizshëm

Flasim gjuhën tënde.

Kemi një ekip shumë-lingual të kujdesit ndaj klientit

Menaxhuesi juaj i dedikuar i Llogarisë së Klientit

Jemi këtu për t'u siguruar që mund t'i menaxhosh paratë e tua çfarëdo stili jetese.

Menaxhues i dedikuar i Llogarive të Klientëve

Pra, ke dikë që e kupton llogarinë dhe nevojat e tua

Këtu për ty.

Në dispozicion 8:00am-8:00pm Nga e hëna deri të dielën në email, telefon dhe chat live (mbyllur në pushimet publike të Mbretërisë së Bashkuar)

Na kontakt

Paratë e tua.
menyra jote

me app Suits Me®
ose llogari online

Drejtoje llogarinë në mënyrën se si të shkon ty dhe mënyrën e jetesës. Sido që të jetë në shtëpi në kompjuterin tuaj, uluni në divan me laptopin tuaj ose në celular.

  • Rende në këmbë & debite të drejtpërdrejta
  • Transfertat e Mbretërisë së Bashkuar dhe transfertat ndërkombëtare të disponueshme nëpërmjet një partneri në aplikacionin Suits Me®
  • Pagat dhe përfitimet e paguara në
  • Kontrollo ekuilibrin në kohë reale
Më shkon® karta dhe app

Është e lehtë të shpëtosh.
para në faturat tuaja

Shpërndani pagesat tuaja dhe kurseni para në faturat tuaja të energjisë, faturat e telefonit dhe më shumë me Direct Debits. A e dinit se Direct Debits marrin vetëm një minutë për të ngritur, mund t'ju kursejnë para dhe të ofrojnë një garanci të menjëhershme para-mbrapa në rast të një gabimi.

Zbulo më shumë

Më përshtaten tregimet®

Klientët tanë na duan, të shohin se si më përshtatet me® ta

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Është e lehtë të jesh i zgjuar.
blerës me eksluzivë
qasja tek partneri
marrëveshje dhe oferta me para në dorë

Merrni qasje në marrëveshjet tona ekskluzive të partnerit. Bëni pazar dhe fitoni me kartën tuaj Suits Me®. Në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit ju mund të fitoni shpërblime me para në dorë, pa kufi.

Shfaq marrëveshjet e partnerit dhe ofertat me para në dorë

Llogaria rrjedhëse e fituar me çmime

Hap llogarinë sot

Merrni kartën tuaj të parapaguar mastercard® debiti pa kontakt në 3-5 ditë pune pa kontrolle krediti!