Të marrësh një llogari me një pikë të dobët krediti mund të jetë e vështirë.

Jo me Suits Mua®. Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Jo me Suits Mua®. Hape llogarinë për 3 minuta pa çeqe krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard® kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Tre karta suits Me® në një sfond portokalli, pockit alternative 1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Përdorni kostumet Meu0026reg; Çdo ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Më përshtaten veçoritë

Pasi të hapni llogarinë tuaj ju do të keni qasje në të gjitha karakteristikat tona mahnitëse:

Hap llogarinë tënde
App bankare online,

Më përshtaten® llogaritë

Ne kemi dy llogari të ndryshme Suits Me® për ju për të zgjedhur nga:

Llogaria Premium e madhe nëse dëshironi një llogari të veçantë për fondet tuaja me një numër të kufizuar të kërkesave të transaksionit por kërkon debite të drejtpërdrejta për t'u ngritur.

Llogaria Premium Plus e përsosur për t'u përdorur si llogaria juaj kryesore për aksesin në paga ose fonde dhe bërjen e transaksioneve elektronike. Mund të vendosni rregullime të rregullta dhe debite të drejtpërdrejta për të qëndruar në kontroll të parave tuaja.

Hap llogarinë tënde
Kartë thelbësore

Hape llogarinë tënde Suits Me sot!

Hapni llogarinë tuaj në më pak se 3 minuta pa kontroll krediti.