Ndërtim

Ne kemi ndërtuar një zgjidhje të besueshme pagese për industrinë e ndërtimit

Zgjidhja jonë e pagesave falas dhe inovative hap dyert për një grup më të gjerë punëtorësh të talentuar, por të nënbankuar, nga Mbretëria e Bashkuar ose jashtë vendit. Shërbimi ynë ju jep një mënyrë të shpejtë për të paguar në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt pagat që gjithashtu ndihmon për të luftuar ndikimin shkatërrues të skllavërisë moderne brenda industrisë së ndërtimit.

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë e parave elektronike për punonjësit tuaj

Sigurohuni që punëtorët tuaj të paguhen në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në një llogari parash online që është ngritur në emrin e tyre.

Hyrje falas

Nuk ka kosto për t'u bërë partner i Suits Me®. Partner me ne për 3 minuta

I lirë, i shpejtë dhe i lehtë për të ngritur një llogari punonjësi

Një llogari e garantuar nëse mbi 18 vjeç, jetoni në Mbretërinë e Bashkuar dhe kaloni kontrollet tona të sigurisë

Paguaj pagat direkt në llogaritë e punonjësve

Nuk ka nevojë të mbash para në lokalet e tua ose të paguash në çek. Përdor transferime të thjeshta

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Vetëm 20 minuta nga dorëzimi i formularit të regjistrimit dhe punonjësit tuaj do të marrin kartën e tyre mastercard® debit për 3-5 ditë

Broshura informacionesh shumëgjuhëshe

Në dispozicion në 9 gjuhë të ndryshme kështu që punonjësit e dinë se çfarë po nënshkruajnë deri në

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Mbështetni punëtorët dhe nevojat e biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që u siguron punëtorëve tuaj një llogari të përballueshme e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika. Ne mbështesim partnerë të shumtë të biznesit në industrinë e ndërtimit, të cilët duan t'u japin punonjësve të tyre të nënbankuar një përvojë moderne që i mban pagat e tyre të sigurta dhe riorganizon procesin e pagave në tërësi.

Pjesa më e mirë? Nuk do të kushtojë asnjë qindarkë. Portali i punëdhënësit është një mjet krejtësisht falas për ju për të përdorur në mënyrë që të krijoni llogari Suits Me® për stafin tuaj.

Partner me ne sot për të hapur derën e një tregu më të gjerë pune
Suits Me® Essential card dhe app online banking

"Unë do të rekomandoja me forcë suits Mua® ndërsa ata shkojnë nga rruga për të siguruar që ju të merrni shërbimin që ata premtuan dhe janë një ekip i madh. Faleminderit, dhe mezi pres të vazhdoj të punoj me ju tani dhe në të ardhmen"

- Garry Jordan, Drejtor i Financës, Shërbimet e Kontratës së Thirrjes së Parë.

Hedh bazat për një zgjidhje të besueshme pagesash, kështu që nuk ke pse

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme dhe të shkallëshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj:

Një proces pagese i thjeshtë dhe pa dhimbje për ju, falas

Në tregtinë tuaj të zënë, ne kemi bërë hapjen e një llogari Suits Mua® për punëtorët tuaj sa më të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të jetë e mundur. Partnerët tanë kanë qasje në portalin tonë të punëdhënësit pa pagesë, ku ju mund të krijoni llogari të reja për punëtorët tuaj dhe të ngarkoni detajet e llogarisë së tyre në sistemin tuaj të pagave në minuta, duke eliminuar kostot e pagave duke ju kursyer kohë duke shkruar çeqe dhe duke organizuar pakot e pagave.

Ekipi ynë i kujdesit shumëgjuhësh kujdeset për personelin

Ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientëve u ofron punëtorëve tuaj mbështetje kur është e nevojshme, kështu që ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për t'iu përgjigjur pyetjeve të llogarisë. Punëtorët tuaj mund të marrin udhëheqjen dhe mbështetjen që u nevojitet, në gjuhën që e njohin më së shumti, duke përfshirë:

  • Anglisht
  • Rumanisht
  • Bullgarisht
  • Polonisht
  • Spanjisht
  • Rusisht

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit, kështu që kur ju partner me ne, ju do të fitoni vetë menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë si standard, dhe ata janë këtu për t'ju mbështetur sa herë që ju keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngjeshur; nëse është një takim ballë për ballë, telefonatë, apo email - ne jemi këtu për të ndihmuar.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe skllavërisë moderne

Përvoja jonë brenda këtij sektori na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar dhe rrezikut në rritje të skllavërisë moderne. Ne besojmë se duke siguruar që punëtorët tuaj të kenë qasje në një llogari të sigurtë, ne kolektivisht mund të ndihmojmë për të luftuar abuzimin, që mund të kalojë kaq lehtë pa u vënë re brenda industrisë.

Fol me një nga administratorët e llogarive tona të dedikuara për të zbuluar se si mund t'i ngremë pagesat tuaja.

Ortaku me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat