Zgjidhja e biznesit për të siguruar që punëtorët tuaj të paguhen në mënyrë të sigurtë

Mbështetja e klientëve në pritjen dhe hipjen në bord të punonjësve ndërkombëtarë të kujdesit shëndetësor.

Krijoni një llogari në disa minuta para mbërritjes së punëtorit tuaj.

Partner me ne

Mbështetja e klientëve në pritjen dhe hipjen në bord të punonjësve ndërkombëtarë të kujdesit shëndetësor.

Krijoni një llogari në disa minuta para mbërritjes së punëtorit tuaj.

Partner me ne

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Portali ynë i thjeshtë për t'u përdorur ju lejon të krijoni një llogari në minuta me një lloj dhe numër llogarie në Mbretërinë e Bashkuar.

Qasja në një llogari personale para mbërritjes u lejon klientëve tuaj të marrin çdo pagesë të avancuar në mënyrë të sigurt dhe të lehtë në ditën e parë të mbërritjes së tyre

Një kartë pa kontakt Mastercard do të mbërrijë brenda 24 orëve në adresën tuaj të specifikuar të biznesit, gati për t'u pritur nga klienti juaj.

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë për stafin tuaj. Sigurohuni që punëtorët tuaj të paguhen në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në një llogari që është ngritur në emrin e tyre.

Të mbështetim punëtorët dhe nevojat e biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagesash me shumë çmime që u jep punëtorëve tuaj një llogari të përballueshme e-money që vjen me të gjitha karakteristikat thelbësore bankare si. Ne mbështesim partnerë të shumtë të biznesit në sektorin e kujdesit shëndetësor, të cilët duan t'u japin punonjësve të tyre nënbanked një përvojë moderne, që i mban pagat e tyre të sigurta dhe modernizon procesin e pagave në tërësi.

Pjesa më e mirë? Shërbimi ynë është krejtësisht falas, kështu që ju nuk keni nevojë të paguani asgjë për të rregulluar procesin e pagimit të pagës së punëtorit tuaj.

Fillo sot!
Suits Me® Essential card dhe app online banking

Përfitimet për ju si punëdhënës

Qasje e lirë në shërbimet tona

Nuk ka asnjë kosto për t'u bërë partner i Suits Me®. Bashkohuni me ne për disa minuta.

Krijoni llogari për punëtorët tuaj

Një llogari e garantuar nëse është 18 vjeç ose më shumë, jeton në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka pasaportë.

Paguaj pagat dhe pagesat paraprake drejt e në llogaritë e individëve

Hiqe nevojën për të mbajtur para në ndërtesat e tua, për të paguar me çek ose për të shkuar në një degë të Bankës së Rrugës së Lartë. Përdorni transferta të thjeshta nga llogaria juaj e biznesit në llogarinë personale të klientëve tuaj në një mënyrë më të auditueshme dhe më të besueshme.

Qasje e menjëhershme në një kod të llojit dhe numrit të llogarisë

Krijimi i menjëhershëm i një postimi të llogarisë që paraqet formularin e regjistrimit. Punonjësit tuaj do të marrin kartën e tyre Mastercard pa kontakt ditën tjetër të biznesit.

Broshura informacionesh shumëgjuhëshe

Në dispozicion në 19 gjuhë të ndryshme kështu që stafi janë të kenë informacion të përdoruesit për tonë të thjeshtë për të përdorur App dhe llogarinë e parave online.

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Përfitimet për punëdhënësit tuaj

Të njëjtat karakteristika të një llogarie bankare të rrugës së lartë

Llogaritë tona janë të mbushura me banka të mahnitshme si karakteristika të tilla si tërheqjet e parave të gatshme ATM, Debitet Direkte, Urdhërat e Qëndrimit, Pagesat më të Shpejta, arkëtimi i çeqeve dhe Mobile App.

Dorëzimi i ditës tjetër

Punonjësi juaj mund të presë ass të çastit në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me kartën që mbërrin ditën tjetër.

Shpërblimet

Ne jemi gjithmonë duke ofruar pak më shumë, me cashback vlerë dhe skemën e shpërblimeve me zbritje.

Qasja në aplikacionin mobil

Të gjithë mbajtësit e llogarive kanë akses në një aplikacion online dhe celular, në mënyrë që të mund të menaxhojnë paratë e tyre kurdo, kudo.

Mbështetja multi-linguale e klientit

Mbështetje në dispozicion në 19 gjuhë të ndryshme nëpërmjet telefonit ose me email.

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Çfarë na bën të ndryshëm?

Suits Me filloi në vitin 2015 posaçërisht për të trajtuar vonesën dhe pështjellimin që po përjetonin punonjësit ndërkombëtarë të kujdesit shëndetësor kur hapnin llogaritë bankare. Që atëherë ne jemi rritur, në mënyrë të konsiderueshme, por tregu ynë kryesor mbeten punëdhënësit dhe punëtorët ndërkombëtarë që kanë nevojë për një llogari në të cilën të paguajnë pagat e tyre.

Suits Me u ofron atyre punëdhënësve dhe punëtorëve si më poshtë:

  • Një proces i thjeshtë i krijimit të llogarive.
  • 24 orë dorëzimin e kartës, kështu që në dispozicion të mbajtësit të llogarisë pas mbërritjes
  • Një llogari dhe një kartë pa kontakt me banka si karakteristika
  • Mbështetje e pakrahasueshme e klientit në dispozicion të punëdhënësit dhe punëtorëve në 19 gjuhë të ndryshme
  • Dhe, sigurisht, një kartë dhe llogari me vlerë të madhe!

A më përshtatet vlera e mirë?

Gjithmonë kemi menduar se jemi dhe tani po e vërtetojmë. Rregullat e reja të detyrës së konsumatorit të futura nga FCA nënkuptojnë se bizneset e shërbimeve financiare tani duhet të jenë në gjendje të demonstrojnë se ofrojnë vlerë të drejtë, duke marrë parasysh tarifat e tyre dhe veçoritë e produktit të tyre.

  • Qëndrimi mesatar i një mbajtësi llogarie është mbi 12 muaj
  • 1 në 3 do t'i referohej një miku

"Ne kemi punuar me Suits Me® për pak më shumë se 2 vjet tani. Ne jemi një Organizatë e Kujdesit Shëndetësor që punëson mjekë ndërkombëtarë për të punuar brenda NHS dhe vendeve private spitalore rreth Mbretërisë së Bashkuar. Mjekët tanë dhe ne kemi gjetur llogaritë Suits Me® përsosur për ardhjen e tyre në Mbretërinë e Bashkuar pasi ata mund të kenë një llogari deri dhe duke u drejtuar shpejt, lehtë dhe me mbështetje shtesë për ta si dhe kur është e nevojshme, e cila është shumë e dobishme pasi ka konfuzion kulturor kur ata janë duke u vendosur në rolet e tyre dhe jetën në Mbretërinë e Bashkuar. Vicky Wickenden ka qenë një mbështetje e madhe për çdo çështje apo pyetje që kemi dhe gjithmonë të sigurojë që çdo çështje të zgjidhet menjëherë. Unë do të rekomandojë Suits Mua® për sistemin e tyre të shpejtë dhe të lehtë për mbajtësit e llogarisë dhe punëdhënësit së bashku me mbështetjen e madhe të kujdesit ndaj klientit që ju merrni, faleminderit për shërbimin tuaj të mahnitshme!"

— Deizi, Administrator Klinik, RMO

Bëhuni partner sot

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.