Mikpritja

Një zgjidhje pagese që i drejtohet industrisë së mikpritjes

Suits Me® është një llogari falas, e shpërblyer plotësisht funksionuese e-parave, e projektuar për të mbështetur stafin tuaj brenda sektorit të mikpritjes. Zgjidhja jonë e pagesës është e thjeshtë dhe ju lejon mundësinë të punësoni një grup më të gjerë me stafe të talentuara, por të nën- bankave nga jashtë vendit

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë e parave online për stafin tuaj. Sigurohuni që punëtorët tuaj të paguhen në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në një llogari që është ngritur në emrin e tyre.

Hyrje falas

Nuk ka kosto për t'u bërë partner i Suits Me®. Partner me ne për 3 minuta

I lirë, i shpejtë dhe i lehtë për të krijuar një llogari të stafit

Një llogari e garantuar nëse mbi 18 vjeç, jetoni në Mbretërinë e Bashkuar dhe kaloni kontrollet tona të sigurisë

Paguaj pagat direkt në llogaritë e stafit

Nuk ka nevojë të mbash para në lokalet e tua ose të paguash në çek. Përdor transferim të thjeshtë

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Vetëm 20 minuta nga dorëzimi i formularit të regjistrimit dhe punonjësit tuaj do të marrin kartën e tyre mastercard® debit për 3-5 ditë

Broshura informacionesh shumëgjuhëshe

Në dispozicion në 9 gjuhë të ndryshme kështu që personeli e di se çfarë po nënshkruajnë deri në

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Mbështet stafin dhe nevojat e biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që i siguron stafit tuaj një llogari të përballueshme e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika për të menaxhuar paratë e tyre. Ne mbështesim partnerët e biznesit në sektorin e mikpritjes, të cilët duan t'u japin punonjësve të tyre të nënbankuar një përvojë moderne, që i mban pagat e tyre të sigurta dhe riorganizon procesin e pagave në tërësi.

Pjesa më e mirë? Shërbimi ynë është krejtësisht falas për bizneset e gatshme për të modernizuar metodat e pagesave për punonjësit e nënbankuar.

Filloni sot dhe zgjeroni mundësitë e punësimit
3 Më përshtaten kartat® dhe app

"Unë kam punuar me Suits Me® për 3 vitet e fundit dhe niveli i shërbimit nuk ka qenë asgjë e shkurtër sesa fantastike."

Mark Kavanagh, Drejtor Operacionesh, Rekrutim MRR.

Më shkon për shtat® mbështetja e biznesit

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj.

Më përshtatet®, mund të integrohem lehtësisht në programin tënd të ngjeshur

Në tregtinë tuaj të zënë, ne kemi bërë hapjen e një llogari Suits Mua® për punëtorët tuaj sa më të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të jetë e mundur. Llogaritë tona janë të përsosura për të aftë ndërkombëtare të huaj të cilët nuk kanë qasje në një zgjidhje për të marrë pagat e tyre në mënyrë të sigurt dhe të lundrojnë jetën këtu në Mbretërinë e Bashkuar.

Ashtu si industria juaj, shërbimi i madh ndaj klientit është përparësia jonë

Nga një sesion trajnimi 15-minutësh në portalin tonë të biznesit me administratorët tanë të dedikuar të llogarive në krijimin e llogarive të reja për anëtarët e stafit dhe shtimin e detajeve të tyre në sistemin tuaj të pagesave, zgjidhja jonë e pagesës është një nga më efikaset në treg.

Shërbimi ndaj klientit është në zemër të asaj që bëjmë, kështu që administratorët e llogarisë sonë miqësore janë vetëm një telefonatë ose email larg duhet të na duhen. Plus, ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientit është në dispozicion gjashtë ditë në javë dhe i trajnuar për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje të llogarisë në gjuhët amtare të punonjësit tuaj, duke përfshirë

  • Anglisht
  • Rumanisht
  • Bullgarisht
  • Polonisht
  • Spanjisht
  • Rusisht

Jemi këtu për t'ju kursyer kohë

Me rritjen e pritshmërive të klientëve dhe rregullatorëve për të mbajtur standardet e larta brenda mikpritjes, ne kujdesemi për nevojat tuaja të pagesës së stafit, kështu që ju mund të përqëndroheni në Suits Me® tuaj mund të merrni anëtarët tuaj të rinj të stafit deri dhe running me një llogari e-money, dhe detajet e llogarisë së tyre shtuar në sistemin tuaj të pagave, në më pak se 3 minuta.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe skllavërisë moderne

Përvoja jonë brenda këtij sektori na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar dhe rrezikut në rritje të skllavërisë moderne. Krijimi i një përvoje të rregulluar pagese për punëtorët tuaj do të thotë se ju mund të ndihmoni kolektivisht për të luftuar abuzimin, që mund të kalojë kaq lehtë pa u vënë re brenda industrisë së mikpritjes.

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Ortaku me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.