Studentë ndërkombëtarë

Zgjidhja jonë ndihmon studentët tuaj ndërkombëtarë të shpenzojnë dhe të kursejnë

Nëse ata janë duke studiuar për një diplomë të nivelit të parë/ master ose një pjesëmarrje në një program studimi jashtë vendit, kjo mund të jetë frikësuese për studentët që përpiqen të krijojnë një llogari kur ata arrijnë në Mbretërinë e Bashkuar, veçanërisht nëse ata nuk janë të rrjedhshëm në gjuhë. Marrja e një mënyre për të shpenzuar dhe kursyer grante dhe kredi ndërsa studimet jashtë vendit mund të jenë një dhimbje koke dhe të bëjnë një proces të thjeshtë të tillë si blerja e librave të kërkuar për studimet e tyre të vështira. Këtu në Suits Me®, ne mund të mbështesim studentët tuaj duke u ofruar atyre një zgjidhje të plotë pa kontrolle krediti apo dëshmi të adresës.

Bisedoni me një nga administratorët e llogarive tona sot
3 Më përshtaten kartat® - Thelbësore, Premium dhe Premium Plus

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë e parave elektronike për studentët tuaj. Sigurohu që të përqendrohen në studimet e tyre duke u ofruar një llogari të sigurt dhe të sigurt, në emër të tyre. Ne nuk bëjmë kontrolle krediti kështu që pavarësisht se kur ata mbërrijnë dhe historinë e tyre të kreditit jashtë vendit, ata ka të ngjarë të pranohen për llogarinë tonë.

"Suits Me® ka ofruar një shërbim të shkëlqyer. Ata ndihmojnë infermieret tona jashtë shtetit të hapin një llogari në Mbretërinë e Bashkuar në një çështje ditësh; duke u dhënë mundësi të fillojnë punë, të marrin pagën dhe të blejnë gjëra. Jemi të lumtur të rekomandojmë shërbimin e tyre."

- Spitalet Universitare të Morecambe Bay NHS Foundation Trust, Spitali i Përgjithshëm Furness

Plotësimi i nevojave të biznesit që nga viti 2015

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj:

Mbështetja e nevojave tuaja të biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që ofron ardhje të reja në Mbretërinë e Bashkuar me një llogari e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika për të menaxhuar paratë e tyre. Për shembull, ata mund të paguajnë për faturat e strehimit dhe shërbimeve, duke vendosur urdhra në këmbë dhe debite të drejtpërdrejta.

Pjesa më e mirë? Zgjidhja jonë e pagesës është falas kështu që ju nuk do të duhet të provoni dhe të gjeni vend në buxhetin tuaj për të përdorur shërbimet tona.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe ndihma e klientëve tuaj

Përvoja jonë brenda sektorit të arsimit na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar dhe të qënit të ri në vend.

Ne besojmë se duke siguruar studentët tuaj që mbërrijnë në Mbretërinë e Bashkuar të kenë qasje në një të sigurt, të sigurt dhe moderne, ne mund t'i ndihmojmë ata kolektivisht për të menaxhuar me sukses paratë e tyre. Ne gjithashtu kemi shërbimin multi-lingual të klientit për të mbështetur studentët tuaj, dhe çdo ndihmë apo këshillë e nevojshme për të filluar udhëtimin e tyre financiar në Mbretërinë e Bashkuar është vetëm një telefonatë ose email larg.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit, kështu që kur ju të jeni partner me ne, ju gjithashtu do të fitoni menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë si standard që janë këtu për t'ju mbështetur kurdo që keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngjeshur – kështu që, qoftë një takim ballë për ballë, telefonatë, apo email – ne jemi këtu për të ndihmuar.

Flisni me një nga administratorët tanë të dedikuar të llogarive për të gjetur se si ne mund të mbështesim studentët tuaj ndërkombëtarë dhe të zgjerojmë ofertat tuaja.

Bisedoni me ne sot
Menaxhues llogarish të dedikuar

Pse partner me Suits Mua®?

Është plotësisht i lirë.

Ka zero kosto për ju për t'u bërë një partner Suits Me® dhe ju mund të filloni në më pak se 3 minuta me portalin tonë intuitiv të biznesit që e bën krijimin e llogarive të shpejtë dhe të lehtë.

Shpërblime me para në dorë

Studentët tuaj mund të blejnë në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit me kartën e tyre Suits Me® në shitësit tanë të shpërblimeve cashback dhe të fitojnë para ndërsa ata shpenzojnë. Kjo është paguar përsëri në llogarinë e tyre.

Pa pagesë të fshehura për studentët tuaj

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto të papritur për studentët tuaj

Shërbim shumëgjuhësh i klientëve

Në dispozicion në 9 gjuhë, në mënyrë që studentët tuaj të jenë të sigurt se çfarë po nënshkruajnë deri

Partner me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.