Zhvendosja

Një zgjidhje e besueshme pagese për klientët tuaj që po lëvizin në Mbretërinë e Bashkuar

Të ndihmosh njerëzit për të marrë viza, banim të përhershëm e madje edhe shtetësi është pjesë jetësore e ekspertizës suaj të biznesit. Megjithatë, një aspekt që nuk konsiderohet gjithmonë është se si klientët tuaj do të kenë qasje në bankim si veçoritë që ne i marrim si të zakonshme kur të mbërrijnë në Mbretërinë e Bashkuar. Këtu në Suits Me®, ne mund të mbështesim më tej klientët tuaj duke u ofruar atyre një zgjidhje të plotë pa asnjë provë të adresës apo profilit të kreditit në Mbretërinë e Bashkuar.

Bisedoni me një nga administratorët e llogarive tona sot
3 Më përshtaten kartat® dhe app

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë për klientët tuaj. Siguroni që klientët tuaj të mbështeten në udhëtimin e tyre të zhvendosjes duke u ofruar atyre një llogari të sigurt dhe të sigurt e-money, në emrin e tyre. Ne nuk bëjmë kontrolle krediti kështu që pavarësisht se kur ata mbërrijnë dhe historinë e tyre të kreditit jashtë vendit, ata ka të ngjarë të pranohen për një llogari Suits Me®.

"Suits Me® ka ofruar një shërbim të shkëlqyer. Ata ndihmojnë infermieret tona jashtë shtetit të hapin një llogari në Mbretërinë e Bashkuar në një çështje ditësh; duke u dhënë mundësi të fillojnë punë, të marrin pagën dhe të blejnë gjëra. Jemi të lumtur të rekomandojmë shërbimin e tyre."

- Spitalet Universitare të Morecambe Bay NHS Foundation Trust, Spitali i Përgjithshëm Furness

Plotësimi i nevojave të biznesit që nga viti 2015

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj:

Mbështetja e nevojave tuaja të biznesit

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që siguron ardhje të reja në Mbretërinë e Bashkuar me një llogari e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika për të menaxhuar paratë e tyre, për të paguar faturat dhe për të ngritur debite të drejtpërdrejta.

Pjesa më e mirë? Zgjidhja jonë e pagesës është falas kështu që ju nuk do të duhet të provoni dhe të gjeni vend në buxhetin tuaj për të përdorur shërbimet tona.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe ndihma e klientëve tuaj

Përvoja jonë brenda këtij sektori na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar dhe të qënit të ri në vend.

Ne besojmë se duke siguruar klientët tuaj që lëvizin në Mbretërinë e Bashkuar kanë qasje në zgjidhjen e sigurt, të sigurt dhe moderne ne mund t'i ndihmojmë ata kolektivisht për të menaxhuar me sukses paratë e tyre. Ne gjithashtu kemi shërbimin multi-lingual të klientit për të mbështetur klientët tuaj, dhe çdo ndihmë apo këshillë e nevojshme për të filluar udhëtimin e tyre financiar në Mbretërinë e Bashkuar është vetëm një telefonatë ose email larg.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit, kështu që kur ju të jeni partner me ne, ju gjithashtu do të fitoni menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë si standard që janë këtu për t'ju mbështetur kurdo që keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngjeshur – kështu që, qoftë një takim ballë për ballë, telefonatë, apo email – ne jemi këtu për të ndihmuar.

Flisni me një nga administratorët tanë të dedikuar të llogarive për të gjetur se si ne mund të mbështesim aplikantët tuaj të zhvendosjes dhe të zgjerojmë ofertat tuaja të biznesit.

Bisedoni me ne sot
Menaxhues llogarish të dedikuar

Pse partner me Suits Mua®?

Është plotësisht i lirë.

Ka zero kosto për ju për t'u bërë një partner Suits Me® dhe ju mund të filloni në më pak se 3 minuta me portalin tonë intuitiv të biznesit që e bën krijimin e llogarive të shpejtë dhe të lehtë.

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Në vetëm 20 minuta nga dorëzimi i formularit të regjistrimit, klientët tuaj do të kenë akses në kodin e tyre të ri të llojit dhe numrin e llogarisë dhe do të marrin kartën e tyre të debitit Mastercard® në 3-5 ditë.

Pa pagesë të fshehura për klientët tuaj

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto të papritur për klientët tuaj

Shërbim shumëgjuhësh i klientëve

Në dispozicion në 9 gjuhë në mënyrë që klientët tuaj të jenë të sigurt se çfarë po nënshkruajnë deri

Partner me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.