Magazinim

Të japësh një mënyrë më të lehtë për të paguar operativët e magazinës

Zgjidhja jonë e pagesave falas dhe inovative hap dyert për një grup më të gjerë operativë deposh, ju jep një mënyrë efikase për të paguar në mënyrë të sigurtë dhe të sigurtë stafin tuaj të përkohshëm dhe të përhershëm, dhe ndihmon për të luftuar ndikimin shkatërrues të skllavërisë moderne në sektorin e magazinimit.

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe e lirë

Llogaria e thjeshtë dhe e lehtë e-money për operativët tuaj. Sigurohuni që punëtorët tuaj të paguhen në mënyrë të sigurt dhe të sigurt në një llogari rrjedhëse që është ngritur në emrin e tyre.

Hyrje falas

Nuk ka kosto për t'u bërë partner i Suits Me®. Partner me ne për 3 minuta

I lirë, i shpejtë dhe i lehtë për të ngritur një llogari punonjësi

Një llogari e garantuar nëse mbi 18 jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar dhe kalojnë kontrollet tona të sigurisë.

Paguaj pagat direkt në llogaritë e punonjësve

Nuk ka nevojë të mbash para në lokalet e tua ose të paguash në çek. Përdor transferime të thjeshta.

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Vetëm 20 minuta nga dorëzimi i formularit të regjistrimit dhe punonjësit tuaj do të marrin kartën e tyre mastercard® debit për 3-5 ditë

Broshura informacionesh shumëgjuhëshe

Në dispozicion në 9 gjuhë të ndryshme kështu që punonjësit e dinë se çfarë po nënshkruajnë deri në

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent kështu që nuk ka kosto shtesë

Mbështetni operativët e magazinës

Suits Me® është një zgjidhje pagese me shumë çmime që u siguron punonjësve tuaj një llogari të përballueshme e-money që vjen me të gjitha bankat thelbësore si karakteristika. Ne mbështesim partnerë të shumtë biznesi, të cilët duan t'i japin stafit të tyre të nënbankuar një përvojë moderne, që i mban pagat e tyre të sigurta dhe riorganizon procesin e pagave si një e tërë.

Pjesa më e mirë? Shërbimi ynë është krejtësisht falas, kështu që ju nuk keni nevojë të paguani asgjë për të thjeshtuar procesin e pagimit të pagave të punonjësve tuaj nëpër qendrat tuaja të shpërndarjes.

Fillo sot për të përmirësuar metodat e listëpagesës
3 Më përshtaten kartat® dhe app

"Ne kemi punuar me Suits Me® për një numër vitesh tani dhe ata kanë qenë në gjendje të japin një zgjidhje në mënyrë që agjensia jonë të mund të paguajë pagat e punëtorëve në llogarinë e tyre, duke zvogëluar çdo rrezik! Regjistrimi kërkon minuta, kështu që ne jemi në gjendje t'u japim punonjësve të agjencisë një kod të llojit dhe numrin e llogarisë në më pak se një orë. Kjo është një zgjidhje e madhe afat-shkurtër me shumë përfitime..."

- Paul Kuznecovs, Pronar, Baltic Link Services.

Ne jemi një zgjidhje moderne për një industri me ritëm të shpejtë

Që nga krijimi ynë, ne kemi vazhduar t'u ofrojmë partnerëve tanë të biznesit një zgjidhje të besueshme dhe të shkallëshme pagese. Ja si mund të mbështesim edhe biznesin tuaj:

Një proces i drejtpërdrejtë pagese për ju, falas

Në industrinë tuaj të zënë, ne kemi bërë hapjen e një llogari Suits Me® për operativët tuaj sa më të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të jetë e mundur. Partnerët tanë kanë qasje në portalin tonë pa pagesë të punëdhënësit, ku ju mund të krijoni llogari të reja për stafin tuaj të magazinës dhe të ngarkoni detajet e llogarisë së tyre në sistemin tuaj të pagave në minuta, duke eliminuar kostot e pagave duke ju kursyer kohë duke shkruar çeqe dhe duke organizuar para në dorë.

Ekipi ynë i kujdesit shumëgjuhësh kujdeset për operativët e magazinës suaj

Ekipi ynë shumëgjuhësh i kujdesit ndaj klientëve u ofron punëtorëve tuaj mbështetjen kur është e nevojshme, kështu që ju nuk keni nevojë të shqetësoheni për t'iu përgjigjur pyetjeve të llogarisë. Punonjësi juaj mund të marrë udhëzimin dhe mbështetjen që u nevojitet, në gjuhën që ata njohin më shumë, duke përfshirë:

  • Anglisht
  • Rumanisht
  • Bullgarisht
  • Polonisht
  • Spanjisht
  • Rusisht

Ne gjithashtu do t'u ofrojmë qendrave tuaja të shpërndarjes një sërë literaturësh të përshtatura ndaj stafit tuaj në gjuhë të shumëfishta për të shpjeguar më shumë rreth nesh dhe për t'ju kursyer kohën nga përgjigja e pyetjeve të llogarisë.

Ne jemi këtu për të ndihmuar, sa herë që ju keni nevojë për ne

Ne krenohemi për ofrimin e shërbimit të klientit efikas dhe koncize, kështu që kur ju të jeni partner me ne, ju do të fitoni menaxherin tuaj të dedikuar të llogarisë i cili është këtu për t'ju mbështetur sa herë që ju mund të keni nevojë. Ne punojmë rreth orarit tuaj të ngjeshur, kështu që, nëse është një takim ballë për ballë, telefonatë apo email - ne jemi këtu për të ndihmuar.

Parandalimi i përjashtimit financiar dhe skllavërisë moderne

Përvoja jonë brenda këtij sektori na ka lejuar të vëmë re lidhjen midis përjashtimit financiar dhe rrezikut në rritje të skllavërisë moderne. Ne besojmë se duke siguruar që stafi juaj të ketë akses në një llogari të sigurtë, ne mund të ndihmojmë kolektivisht për të luftuar abuzimin, që mund të kalojë kaq lehtë pa u vënë re brenda industrisë.

Fol me një nga administratorët e llogarive tona të dedikuara për të zbuluar se si mund t'i ngremë pagesat tuaja.

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Ortaku me ne

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona të biznesit FALAS.