Kushtet dhe kushtet

Këto Kushte dhe Kushte zbatohen për llogarinë tuaj Suits Me® dhe kartën e debitit. Të lutem lexoji me kujdes. Ju mund të shkarkoni një kopje të këtyre Termave dhe Kushteve në çdo kohë duke përdorur lidhjet më poshtë.

Emetuesi juaj i parave elektronike, Prepay Technologies Limited (i referuar si "PPS" ose "EPS" ose "PPT") mbron paratë tuaja nëpërmjet një procesi të njohur si mbrojtje. Për të shpjeguar se si mbrohen fondet tuaja, ju lutemi shikoni shpjegimin në linkun e mëposhtëm:

Informacion rregullator | Zgjidhjet e pagesave të Edenred

Më® përshtatet Kushtet dhe Kushtet – Nga 8 janari 2024