Turistët e Mbretërisë së Bashkuar

Vizitorët ndërkombëtarë vijnë në Mbretërinë e Bashkuar për një 'qëndrim të gjatë' për shumë arsye duke përfshirë udhëtimet e biznesit, turizmin dhe miqtë dhe familjen vizituese. Një Vizë Vizitori e Mbretërisë së Bashkuar përgjithësisht lejon vizitorët ndërkombëtarë të qëndrojnë brenda Mb për 6 muaj nga një periudhë 12 mujore. Në qoftë se Viza e Vizitorëve është për dy, pesë apo dhjetë vjet, vizitori mund të qëndrojë ende vetëm në vend për gjashtë muaj gjatë rrjedhës së një viti.

Pse të marrësh një llogari bankare në Mbretërinë e Bashkuar?

Turistët ndërkombëtarë në Mbretërinë e Bashkuar do të përfitonin nga një llogari bankare e Mbretërisë së Bashkuar kur vizitoni Mbretërinë e Bashkuar për periudha më të gjata kohore pasi kjo është një mënyrë për të shmangur tarifat e këmbimit valutor për çdo pagesë të kryer.

Përfitimet e llogarisë bankare të Mbretërisë së Bashkuar

Disa llogari të Mbretërisë së Bashkuar, si Suits Me® gjithashtu ofrojnë përfitime shtesë për mbajtësit e tyre të llogarisë. Një nga përfitimet e një llogarie Suits Me® UK është shpërblimet cashback. Me shpërblimet tona, ju fitoni një përqindje të blerjes suaj me partnerët tanë kur përdorni Kartën e Debitit Suits Me® Mastercard® për të bërë pagesën. Disa nga partnerët tanë përfshijnë; Asda, Sainsbury's, Argos, Bella Italia, Debenhams, Halfords, Pizza Express dhe Yo! Sushi. Një listë e plotë e të gjithë partnerëve tanë është shfaqur brenda llogarisë suaj të pasme online dhe app mobile banking Suits Me® kur ju krijoni një llogari me ne.

Banka e Mbretërisë së Bashkuar për turistët ndërkombëtarë

Hapja e një llogarie bankare të Mbretërisë së Bashkuar si një turist mund të jetë stresuese, e lodhshme në kohë dhe ju mund të ktheheni nga shumë pasi shumica e bankave të rrugës së lartë kërkojnë të paktën tre muaj provë të adresës brenda Mb në mënyrë që të hapni një llogari bankare me to.

Vizita në Mbretërinë e Bashkuar për muaj me radhë pa llogari bankare personale mund të provohet e vështirë me jetesën e përditshme në shoqërinë tonë moderne. Në Mbretërinë e Bashkuar ne mbështetemi në funksionalitetet bankare të tilla si transfertat bankare, debitet e drejtpërdrejta dhe porositë në këmbë dhe përdorimi i një karte debiti brenda jetës sonë të përditshme.

Të aplikoj për një llogari që më® shkon për shtat

Nëse jeni një turist i Mbretërisë së Bashkuar, ju mund të aplikojnë për një llogari Suits Me® sapo të arrini në Mbretërinë e Bashkuar.

Aplikimi për një llogari rrjedhëse Suits Me® e-money është e shpejtë dhe e lehtë, ju mund të hapni një llogari në minuta. Ne nuk pyesim pse ju jeni duke vizituar Mbretërinë e Bashkuar si ne e kuptojmë se është personale për ju dhe ne nuk bëjmë kontrolle krediti. E gjitha që ne kërkojmë është një adresë e kontaktit postar në Mbretërinë e Bashkuar ku ju do të jeni fillimisht kështu që ju mund të merrni Kartën tuaj Mastercard® Debit. Nëse lëvizni adresën gjatë qëndrimit tuaj në Mbretërinë e Bashkuar, kjo është në rregull, thjesht përditësoni detajet tuaja ose duke përdorur llogarinë tuaj online, aplikacionin falas suits Me® mobile banking ose duke kontaktuar Ekipin tonë të Shërbimit të Klientit.

Suits Me® Account Features Pasi të keni hapur një llogari me ne, ju do të fitoni qasje në një mori karakteristikash bankare duke përfshirë;

 • Struktura bankare online
 • Mobile App
 • Karta e debitit
 • Transfertat bankare
 • Debite të drejtpërdrejta
 • Rende në këmbë
 • Duke shtuar fonde
 • Kursim dhe buxhetim
 • Google Pay (së shpejti)
 • Samsung Pay (që vjen së shpejti)
 • Shpërblime me para në dorë

Çdo veçori e llogarisë rrjedhëse e-parave Suits Me® mund të menaxhohet edhe brenda Aplikacionit Free Suits Me® Mobile Banking.

A jeni një turist i Mbretërisë së Bashkuar? Po përpiqesh të hapësh një llogari bankare?

Ne mund të ndihmojmë, të hapim një llogari rrjedhëse Suits Me® e-money në minuta dhe të marrim numrin e llogarisë bankare dhe të rregullojmë kodin sot.