Een doorlopende opdracht annuleren

Een doorlopende opdracht is een regelmatige vaste betaling van uw bankrekening of zichtrekening naar een andere bankrekening of zichtrekening. Deze vaste betalingen kunnen gedaan worden aan vrienden, familie, organisaties of andere bankrekeningen die u mogelijk heeft. Via uw Suits Me® mobiele app en online bankrekening kunt u een doorlopende opdracht instellen en wijzigen wanneer u maar wilt.

Lees onze informatiepagina over doorlopende opdrachten voor meer informatie over wat een doorlopende opdracht is en de verschillen tussen een doorlopende opdracht en een automatische incasso.

Een doorlopende opdracht annuleren

Hieronder vindt u de stappen voor het instellen van een doorlopende opdracht met uw Suits Me®-rekening via de app voor mobiel bankieren of internetbankieren.

Om doorlopende opdrachten in te stellen en te beheren, moet u uw online bankrekening of mobiel bankieren app hebben ingesteld.

Lijnscheider

Suits Me® mobiel bankieren app

De onderstaande instructies zijn voor het doen van een betaling of overboeking met behulp van uw mobiele apparaat en de Suits Me® mobile app. Je hebt toegang tot je online bankrekening via je desktopapparaat, laptop of tablet, maar we raden je aan onze gratis app voor mobiel bankieren te gebruiken omdat dit sneller en gemakkelijker is.

Let op: als u een desktopapparaat gebruikt om toegang te krijgen tot uw online bankieren, zullen de onderstaande stappen en beeldspraak iets anders zijn, maar u vindt enkele instructies onderaan deze pagina.

Voordat u begint, moet u de Suits Me® app downloaden via de onderstaande knoppen:

Download de Suits Me®-app op Google PlayDownload de Suits Me®-app in de Apple App Store.

1. Log in op je account via de Suits Me® app van je telefoon

2. Je wordt gevraagd een deel van je wachtwoord in te voeren om je identiteit te valideren, voer dit in en klik op 'Bevestigen' om in te loggen.

3. Klik op 'Betalingen' onderaan het startscherm van de app

4. Klik op "Doorlopende opdrachten bekijken" in het menu

Doorlopende opdrachten bekijken in het betalingsmenuscherm

5. Selecteer de doorlopende opdracht die u wilt annuleren uit de lijst met doorlopende opdrachten

Permanente opdracht die u wilt annuleren gemarkeerd

6. Controleer of de gegevens correct zijn en of het de juiste doorlopende opdracht en rekeninggegevens zijn. Zodra u zeker bent, klikt u op 'Doorlopende opdracht annuleren'.

Bevestigen om de doorlopende opdracht te annuleren

7. Klik op "Bevestigen" om te bevestigen dat u deze doorlopende opdracht wilt annuleren

Bevestig de annulering van een doorlopende opdracht

8. De doorlopende opdracht moet nu als geannuleerd worden weergegeven in uw lijst met doorlopende opdrachten.

Doorlopende opdracht als geannuleerd
Lijnscheider

Suits Me® Online Banking

De onderstaande instructies zijn voor het gebruik van uw Suits Me® Online Banking

1. Inloggen op uw Suits Me® Online Banking
  2. U wordt gevraagd een deel van uw wachtwoord in te voeren om uw identiteit te bevestigen, voer dit in en klik op 'Bevestigen' om in te loggen
  3. Selecteer 'Betalingen' bovenaan het startscherm van online bankieren
  4. Klik op "Doorlopende opdrachten bekijken" in het menu
  5. Selecteer de doorlopende opdracht die u wilt annuleren uit de lijst met doorlopende opdrachten
  6. Controleer of de gegevens juist zijn en of het de juiste doorlopende opdracht en rekeninggegevens zijn. Zodra u zeker bent, klikt u op 'Doorlopende opdracht annuleren'.
  7. Klik op "Bevestigen" om te bevestigen dat u deze doorlopende opdracht wilt annuleren
  8. De doorlopende opdracht zou nu als Geannuleerd moeten worden weergegeven in uw lijst met doorlopende opdrachten.

Hulp nodig?

Hebt u moeite met het annuleren van een doorlopende opdracht die momenteel op uw Suits Me®-account staat ingesteld via uw online bankrekening of de app voor mobiel bankieren? Neem contact op met ons meertalige klantenserviceteam dat u graag helpt bij het annuleren van uw doorlopende opdracht.

Telefoon: 03330 151 858
E-mail: hello@suitsmecard.com

Nuttige informatie