Anullimi i një urdhri në këmbë

Një urdhër në këmbë është një pagesë e rregullt fikse nga llogaria juaj bankare ose llogaria rrjedhëse në një llogari tjetër bankare ose llogari rrjedhëse. Këto pagesa fikse mund të jenë për miqtë, familjen, organizatat ose llogaritë e tjera bankare që mund të keni. Ju mund të vendosni një rend në këmbë dhe të amendoni një rend në këmbë si dhe kur ju pëlqen të përdorni aplikacionin tuaj mobil Suits Me® dhe llogarinë bankare online.

Lexoni faqen tonë të informacionit të urdhrave në këmbë për të mësuar më shumë se çfarë është një urdhër në këmbë dhe dallimet midis një rendi në këmbë dhe një debiti të drejtpërdrejtë.

Si të anullosh një urdhër në këmbë

Më poshtë janë hapat se si të vendosni një rregullim në këmbë me llogarinë tuaj Suits Me® duke përdorur aplikacionin bankar mobil ose bankimin online.

Për të vendosur dhe menaxhuar urdhërat në këmbë, ju do të duhet të keni ngritur llogarinë tuaj bankare online ose app mobile banking.

Ndarësi i vijës

Më përshtatet® me app mobile banking

Udhëzimet e mëposhtme janë për të bërë një pagesë ose transferim duke përdorur pajisjen tuaj celulare dhe aplikacionin mobil Suits Me®. Ju mund të hyni në llogarinë tuaj bankare online duke përdorur pajisjen tuaj desktop, laptopin ose tabletin. Megjithatë, ne rekomandojmë përdorimin e aplikacionit tonë bankar mobil falas pasi është më i shpejtë dhe më i lehtë.

Ju lutem vini re, nëse duke përdorur një pajisje desktop për të hyrë në bankimin tuaj online, hapat dhe imazhet e mëposhtme do të jenë pak të ndryshme, por ju mund të gjeni disa udhëzime në fund të kësaj faqeje.

Para se të nisni, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Suits Me® duke përdorur butonat më poshtë:

Shkarko app Suits Me® në Google PlayShkarko app Suits Me® në Apple App Store

1. Futuni në llogarinë tuaj duke përdorur aplikacionin Suits Me® nga telefoni juaj

2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, hyni në këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar.

3. Kliko 'Pagesat' në fund të ekranit të shtëpisë së aplikacionit

4. Kliko 'Shiko rregullimet në këmbë' nga menuja

Shfaq rregullimet e përhershme në ekranin e menusë së pagesës

5. Zgjidh rregullin që dëshiron të anullosh nga lista e rendit në këmbë

Renditja në këmbë që dëshiron të anullosh të theksuara

6. Kontrolloni detajet janë të sakta dhe është rregulli i saktë në këmbë dhe detajet e llogarisë, pasi të jeni të sigurt kliko 'Anulloni rendin në këmbë'

Konfirmo për të anulluar rendin në këmbë

7. Kliko 'Konfirmo' për të konfirmuar se dëshiron të anullosh këtë urdhër në këmbë

Konfirmo anullimin e rendit në këmbë

8. Renditja në këmbë duhet të shfaqet tani si e anuluar në listën tuaj të rendit në këmbë.

Renditja në këmbë duke u shfaqur si e anulluar
Ndarësi i vijës

Më shkon® për shtat bankimet online

Udhëzimet e mëposhtme janë për kur përdorni Suits Me® Online Banking tuaj

  1. Login to your Suits Me® Online Banking
  2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, shkruaj këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar në
  3. Zgjidh 'Pagesat' në krye të ekranit të shtëpisë bankare online
  4. Kliko 'Shfaq rregullimet në këmbë' nga menuja
  5. Zgjidh rregullin që dëshiron të anullosh nga lista e rendit në këmbë
  6. Kontrollo detajet janë të sakta dhe është rregulli i saktë në këmbë dhe detajet e llogarisë, pasi të jeni të sigurt kliko 'Anulloni rendin në këmbë'
  7. Kliko 'Konfirmo' për të konfirmuar se dëshiron të anullosh këtë urdhër të qëndrimit
  8. Rregulli duhet të shfaqet si i anuluar në listën tuaj të rendit.

Keni nevojë për ndihmë?

Duke u përpjekur për të anulluar një rend në këmbë që është vendosur aktualisht në llogarinë tuaj Suits Me® duke përdorur ose llogarinë tuaj bankare online ose app mobile banking? Kontaktoni ekipin tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë dhe t'ju ndihmojë në anulimin e porosisë suaj në këmbë.

Telefoni: 03330 151 858
Email: hello@suitsmecard.com

Informacione të dobishme