Hoe maak je een
online geldrekening aan?

Zodra je een Suits Me-account hebt geopend, ontvang je van ons een e-mail waarin we je vragen om je online geldrekening aan te maken.

Het opzetten van je online geldrekening is snel en eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag.

Online geldrekening aanmaken
Hoe stelt u uw online geldrekening in?
Hoe stelt u uw online geldrekening in?

Zodra je een Suits Me-account hebt geopend, ontvang je van ons een e-mail waarin we je vragen om je online geldrekening aan te maken.

Het opzetten van je online geldrekening is snel en eenvoudig en neemt slechts een paar minuten in beslag.

Online geldrekening aanmaken

Wat u nodig hebt om uw online geldrekening op te zetten

Om je Suits Me online account aan te maken, heb je het volgende nodig:

De e-mail 'Complete Online Money Setup' die we je hebben gestuurd toen je je Suits Me-account opende (in deze e-mail staat een link om in te loggen op je online portal).

De kaartbrief die je bij de post ontvangt met jouw Suits Me Mastercard®

Online geldrekening aanmaken
Uw online betaalrekening instellen

Bekijk de video hieronder om te zien hoe je je kaart activeert

Als je je gebruikersnaam, wachtwoord en activeringscode hebt, download dan de Suits Me app en gebruik je account vandaag nog.

Apple app store knop
Google play app store knop

Ga naar de e-mail 'Complete Online Money Account Setup' (hier afgebeeld) die u hebt ontvangen bij het openen van uw account bij ons.

Download de nieuwe Suits Me app met de knoppen in de e-mail of door te zoeken in de app store. Je kunt ook inloggen via de website op een desktopapparaat. De stappen zijn hetzelfde op een desktopapparaat, maar de afbeeldingen zien er iets anders uit.

Typ op de inlogpagina op de website of in de app de 'gebruikersnaam' en het 'tijdelijke wachtwoord' uit de e-mail en je geboortedatum (let op: als deze worden gekopieerd, kan er een spatie achter de gegevens worden gegenereerd, wat leidt tot een mislukte poging om je online-geldrekening op te zetten).

Klik op 'Verzenden'.

De app/website vraagt nu om de 'Mobile and Online Activation Code' die je kunt vinden op dezelfde brief die bij je Suits Me Card zat.

Voer de 'Mobiele en online activeringscode' in en klik op 'Bevestigen'.

Als je klaar bent, maak je een 'veilig wachtwoord' aan. Dit moet minstens 10 tekens lang zijn, met minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Voer dit wachtwoord opnieuw in het vak 'Wachtwoord bevestigen' hieronder in en klik op 'Bevestigen'.

Stel een wachtwoordcode in van 4 cijfers voor snelle toegang de volgende keer dat je inlogt op je online geldrekening.

Stel 3 beveiligingsvragen en antwoorden in en klik op 'Bevestigen'.

Ontvang een OTP (eenmalig wachtwoord) via sms, voer het in wanneer daarom wordt gevraagd Stel een snelle toegangscode van 5 cijfers in en klik op 'Bevestigen'.

Klik op 'Biometrie activeren' om de volgende keer dat je inlogt snel toegang te krijgen tot je account of op 'Later activeren' als je dit op een later tijdstip wilt doen.

De app/website vraagt nu om de 'Mobile and Online Activation Code' die je kunt vinden op dezelfde brief die bij je Suits Me Card zat.

Voer de 'Mobiele en online activeringscode' in en klik op 'Bevestigen'.

Als je klaar bent, maak je een 'veilig wachtwoord' aan. Dit moet minstens 10 tekens lang zijn, met minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

Voer dit wachtwoord opnieuw in het vak 'Wachtwoord bevestigen' hieronder in en klik op 'Bevestigen'.

Gefeliciteerd, je Suits Me online account is nu ingesteld en klaar om te beginnen met het beheren van je geld en financiën.

Bezoek onze Online Geldrekening pagina voor een overzicht van je Suits Me online geldrekening en de mogelijkheden en functies ervan.

Onze mobiele app

Je kunt onze gratis app hieronder downloaden om online toegang te krijgen tot je Suits Me-account. Klik op de knop hieronder voor de app store die je gebruikt.

Apple app store knop
Google play app store knop

Geliefd en vertrouwd door meer dan 250.000 klanten

Verbazingwekkende functies en voordelen bij elke account

Pictogram Betalingen en overdrachten

Betalingen en overdrachten

Ontvang en verstuur gemakkelijk geld in het Verenigd Koninkrijk en stuur geld naar het buitenland. Laat lonen of uitkeringen rechtstreeks naar uw rekening sturen, stuur een snelle betaling of waardeer contant geld op in een PayPoint-winkel.

Cashback als standaardicoon

Standaard cashback

Bespaar geld wanneer je je Suits Me-kaart gebruikt in onze partnerwinkels of wanneer je online winkelt. Je krijgt cashback terug op je Suits Me-account.

Kortingen met topmerken icoon

Kortingen bij topmerken

Krijg toegang tot onze exclusieve klantenkortingen met topmerken. Elke week hebben we andere partners zodat je kunt genieten van geweldige aanbiedingen.

24/7 toegangspictogram

24/7 toegang

Met de Suits Me App heb je altijd en overal direct toegang tot je account.

Verwijs een vriend icoon

Verwijs een vriend

Verwijs je vrienden om hun Suits Me kaart aan te vragen en te gebruiken en verdien £25 per vriend! Geen limiet op het aantal vrienden dat u doorverwijst.

Pictogram vergelijkende onderzoeken rekeninghouder

Wedstrijden voor rekeninghouders

Doe elke maand mee aan onze exclusieve wedstrijden voor rekeninghouders en maak kans op geldprijzen, geweldige kortingen en nog veel meer.

Je account openen

Druk op de knop

1. Druk op de knop

Vul het formulier in

2. Vul het formulier in

De app downloaden

3. Download de app

Suits Me Awards

British Bank Awards 2024 finalist

British Bank Awards 2024 FINALIST Beste aanbieder van betaalrekeningen

SME News Business Elite Awards 2023 WINNAAR Meest Innovatieve Bankdienst

SME News Business Elite Awards 2023 WINNAAR Meest Innovatieve Bankdienst

British Bank Awards 2022 FINALIST Beste aanbieder van betaalrekeningen

British Bank Awards 2022 FINALIST Beste aanbieder van betaalrekeningen

Open vandaag je rekening

Vraag vandaag nog een persoonlijke rekening aan - zonder kredietcontroles - en ontvang uw Mastercard® debetkaart in 3-5 werkdagen!