Si të vendosni llogarinë tuaj të parave online

Pasi të keni hapur një llogari Suits Me®, ju do të merrni një e-mail nga ne duke ju nxitur për të ngritur llogarinë tuaj të parave online. Vendosja e llogarisë tuaj të parave online është e shpejtë dhe e lehtë dhe do të marrë vetëm disa minuta.

Çfarë do të duhet për të vendosur llogarinë tuaj online Para

Për të vendosur llogarinë tuaj Suits Me® në internet do t'ju duhet;

  • Emaili '💻 Complete Online Money Setup' që ju kemi dërguar kur keni hapur llogarinë tuaj Suits Me® (Brenda këtij emaili është një lidhje për hyrjen në portalin tuaj online.)
  • Letra e kartës që ju merrni në post me Suits Me® Mastercard® tuaj
Ndarësi i vijës

1. Hyni në emailin tuaj '💻 Complete Online Money Account Setup' (në foto këtu) që keni marrë kur keni hapur llogarinë tuaj me ne

2. Shkarko aplikacionin e ri Suits Me® duke përdorur butonat në email ose duke kërkuar në dyqanin e app. Në mënyrë alternative, ju mund të login nëpërmjet faqes së internetit në një pajisje desktop. Hapat do të jenë të njëjtë në një pajisje desktop por imazhet do të duken pak më ndryshe.

3. Në faqen e hyrjes në faqen e internetit ose në app, shtypni 'përdoruesin' dhe 'fjalëkalimin e përkohshëm' nga emaili dhe data juaj e lindjes (ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se nëse këto janë kopjuar një hapësirë mund të gjenerohet pas detajeve të cilat do të çojnë në një përpjekje të dështuar për të ngritur llogarinë tuaj të parave online)

4. Kliko 'Submit'

Ekrani i hyrjes së bankës online me emrin e përdoruesit të hyrë

5. Aplikacioni/faqja e internetit tani do të kërkojë 'Kodin e Aktivizimit Mobil dhe Online' i cili mund të gjendet në të njëjtën letër që iu bashkangjit kartelës suaj Suits Me®

6. Fut 'Kodin e Aktivizimit Mobil dhe Online' dhe kliko 'Konfirmo'

Kodi i aktivizimit të bankave online

7. Pasi të plotësohet, krijo një 'Fjalëkalim të sigurt', kjo duhet të jetë të paktën 10 karaktere, me të paktën 1 sipër, 1 valixhe dhe 1 numër

8. Ri-shkruaj këtë fjalëkalim në kutinë 'Konfirmo Fjalëkalimin' më poshtë dhe kliko 'Konfirmo'

Krijo Fjalëkalimin e Sigurt

9. Vendos një kod passkod që është një kod kalimi me 4 shifra për qasje të shpejtë herën tjetër kur të kyçesh në llogarinë tënde të parave online dhe kliko 'Konfirmo'

10. Vendos 3 pyetje dhe përgjigje sigurie dhe kliko 'Konfirmo'

11. Receive një OTP (Një herë fjalëkalimi) nëpërmjet mesazhit tekst, hyni në kur është nxitur

Vendos 3 pyetje dhe përgjigje sigurie

12. Vendos një kod hyrjeje të shpejtë me 5 shifra dhe kliko 'Konfirmo'

Vendos një kod të shpejtë hyrjeje

13. Kliko 'Aktivizo Biometrikën' për të aktivizuar hyrjen e shpejtë në llogarinë tënde herën tjetër që do të futesh ose 'Aktivizo më vonë' nëse do të doje ta bëje këtë në një datë të mëvonshme

Aktivizo biometrikën

14. Urime, llogaria juaj Suits Me® online është tani setup dhe gati për ju për të filluar menaxhimin e parave dhe financave tuaja. Vizitoni faqen tonë llogari online para për një vështrim të llogarisë tuaj Suits Me® para online dhe ajo është karakteristika dhe funksionet.

Shfaqja e ekranit të shtëpisë sapo u aktivizua
Ndarësi i vijës

Ju mund të shkarkoni app tonë falas më poshtë, për të marrë qasje në llogarinë tuaj Suits Me® online.

Keni nevojë për ndihmë?

Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme për ngritjen e llogarisë suaj të parave online, ju lutem mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit.

Email: hello@suitsmecard.com
Telefoni: 03330 151 858

FAQS

Ndihmë! Nuk e kam marrë e-mailin e ' 💻 Plotë të Rregullimit të Llogarisë së Parave Online'

Ju lutem kontrolloni të gjitha kartelat tuaja të email-it, duke përfshirë spam-in ose kartelën tuaj të padëshiruar, pasi ky email mund të ketë hyrë në një kartelë tjetër përveç 'inbox'-it tuaj.

Nëse ende nuk mund ta gjeni emailin, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë shumëgjuhësh të dedikuar të kujdesit ndaj klientit;

Telefoni: 03330 151 858
Email: hello@suitsmecard.com

Lidhja në email nuk funksionon

Nëse po përjetoni probleme kur klikoni në link, ju lutem hyni këtu.