Mobile App

Si t'i administrosh paratë nga smartphone-i?

App Suits Me® është një alternativë pa hasmër ndaj bankimeve tradicionale. Ju mund të menaxhoni shpejt dhe me lehtësi paratë tuaja kudo, kurdo, të gjitha nga lehtësia e smartphone-it tuaj. Falas për t'u shkarkuar nga Apple Store dhe Google Play Store, App Mobile Suits Me® është mënyra perfekte për të hyrë dhe menaxhuar llogarinë tuaj Suits Me®.

Dobitë e aplikacionit më® shkon për shtat

Hyrje e menjëhershme

Kontrolloni bilancin e llogarisë suaj, transaksionet e fundit dhe deklaratat duke u futur në app.

E lehtë për t'u përdorur

Një ndërfaqe e lehtë për t'u përdorur për t'ju ndihmuar të merrni më shumë nga aplikacioni ynë dhe të menaxhoni paratë tuaja.

Të sigurt dhe të sigurt

Aplikacioni ynë është shumë i mbrojtur dhe asnjë nga informacionet e llogarisë suaj nuk mbahet në telefonin tuaj.

Shkarko App Suits Me® Sot

Shkarkojeni sot aplikacionin tonë dhe filloni të menaxhoni llogarinë tuaj Suits Me® nga rehatia e shtëpisë suaj. I disponueshëm në pajisjet e përputhshme Android dhe iOS, dhe mund të shkarkohet nga Google Play dhe Apple App Store.

Çfarë mund të bëni në aplikacionin "Suits Me® Mobile"

Aplikacioni Suits Me® ofron të njëjtat karakteristika të mëdha si opsioni ynë i llogarisë së parave online.  Mundesh:

 

Fillimi

Për të filluar, thjesht shkarkojeni aplikacionin duke përdorur butonat më poshtë dhe gjeni detajet e hyrjes në email-et tuaja.  Dhe ju jeni i mirë për të shkuar!

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

Siguria e App Mobile

Asnjë nga llogaritë e juaja Suits Me® nuk ruhet në telefonin tuaj dhe aksesi në aplikacionin tuaj mobil është shumë i mbrojtur. Për të hyrë në aplikacionin tuaj mobil Suits Me® do t'ju duhen ose shenjat e gishtërinjve (nëse e keni vendosur këtë) ose MPIN-i juaj.

 

Kartë debiti e humbur ose e vjedhur

Nëse dyshoni se karta juaj e debitit është humbur ose vjedhur, ju mund të bllokoni kartën tuaj menjëherë duke përdorur aplikacionin si dhe online ose duke telefonuar ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit. Bllokimi i kartës suaj do të thotë se nuk mund të përdoret në mënyrë që nëse është marrë, nuk mund të përdoret për të bërë pagesa. Nëse më pas gjeni kartën tuaj të debitit, mund ta zhbllokoni përsëri për të vazhduar ta përdorni si normale. Nëse nuk mund të gjeni kartën tuaj të debitit, ju lutemi raportoni kartën tuaj si të vjedhur ose të humbur brenda aplikacionit celular.

Telefoni i humbur

Nëse telefoni juaj celular humbet ose vidhet, ju lutemi të kontaktoni ofruesin tuaj të telefonisë celulare për të bllokuar telefonin tuaj menjëherë.  Nëse përdorni Google Pay dhe Find My Device të Google, ju mund ta përdorni këtë për të bllokuar pajisjen tuaj ose për të hequr llogarinë tuaj google nga telefoni për të ndaluar këdo që të përpiqet të përdorë Google Pay tuaj.

Shkarko app tonë sot për të filluar

Informacione të dobishme