Duke paguar me telefon duke përdorur kartën tuaj

Ndërsa një shumicë e madhe e kompanive ju lejojnë të paguani online disa ende do të kërkojnë pagesë nëpërmjet telefonit. Nëse ju jeni një klient Suits Me® , kjo është e lehtë duke përdorur kartën tuaj të debitit dhe është në dispozicion me të gjitha llojet e llogarive tona.

Ju mund të bëni pagesa nëpërmjet telefonit duke përdorur kartën tuaj të debitit Suits Me® sapo të keni hapur llogarinë tuaj dhe të keni marrë kartën tuaj në post. Ja çfarë duhet të dini për ta bërë atë shpejt dhe në mënyrë të sigurtë.

Hap llogarinë tënde sot

Çfarë detajesh duhet të bëni një pagesë nëpërmjet telefonit?

Pak a shumë si të blesh diçka në internet, ke nevojë për detajet e mëposhtme:

  • Adresa juaj e regjistruar e faturimit
  • Adresa juaj e dërgimit (kjo mund të jetë ndryshe nga adresa juaj e faturimit)
  • Numri i gjatë në pjesën e prapme të kartës së debitit
  • Data e skadencës me 4 shifra
  • Numri CSV (kodi 3-shifror në pjesën e prapme në shiritin e nënshkrimit)

Ju duhet vetëm këto detaje për të paguar përmes telefonit. Ju kurrë nuk duhet të jepni PIN-it tuaj dhe nuk duhet të jepni numrin e llogarisë tuaj dhe të rregulloni kodin nëse nuk keni vendosur një debit të drejtpërdrejtë.

Detajet e nevojshme për pagimin në telefon

Sa e sigurt është të përdorësh kartën e debitit për të paguar përmes telefonit?

Kur bëhet në mënyrë korrekte, pagimi nëpërmjet telefonit duke përdorur një kartë debiti (kartë krediti ose debiti) ju jep saktësisht të njëjtin nivel sigurie si të paguash duke përdorur çipin dhe PIN-in ose të paguash nëpërmjet një kontrolli online. Është ndoshta mënyra më e sigurt për të bërë një blerje nëpërmjet telefonit për aq kohë sa ndiqni këto këshilla sigurie:

  • Sigurohu që të blesh nga një shitës i besueshëm. Nëse ata kanë një faqe interneti, kontrolloni nëse ajo ka një certifikatë sigurie të përditësuar duke kërkuar për një simbol të padlock në barin e adresës. Nëse ata nuk kanë një faqe interneti, bëni më shumë kërkime për të parë nëse janë një kompani me reputacion
  • Kurrë mos i trego detajet e kartës tënde në publik
  • Kontroll i dyfishtë ke numrin e saktë të telefonit. Kjo është për t'u siguruar që ju nuk jeni duke folur me një mashtrues duke u paraqitur si shitësi i vërtetë
  • Kontrolloni rregullisht bilancin e llogarisë suaj Suits Me® për ndryshime duke përdorur llogarinë tuaj të parave online ose app mobile.
  • Të jetë jashtëzakonisht i kujdesshëm duke dhënë numrin tuaj 3-shifror CSV. Ti je i vetmi që duhet ta njohësh CSV-në tënde, kështu që nëse e ndan ndonjëherë, duhet të jetë me një burim të besueshëm. Mashtruesit mund të jenë në kërkim për të.
Pagesa me telefon është e sigurt nëse bëhet siç duhet

Si të paguash?

Pasi të jeni të sigurt për të gjitha detajet e mësipërme, tani mund ta bëni pagesën. Kur pyeteni, jepini operatorit telefonik detajet e mësipërme dhe ata duhet t'ju tregojnë se kur është përpunuar pagesa. Nuk mund të jetë më e thjeshtë! Pasi pagesa juaj të jetë përpunuar, ju do të jeni në gjendje ta shihni këtë në aplikacionin tuaj Suits Me® dhe llogarinë online të parave.

Personi që përpunon pagesën duhet të kërkojë vetëm ato detaje të përmendura më sipër. Nuk ka arsye për të kërkuar ndonjë detaj tjetër nëse kjo është e llogarisë suaj apo kartës së debitit. Nëse kërkojnë hollësi të tjera, duhet ta refuzosh ose ta ndalosh blerjen.

Nëse nuk jeni të sigurt se ku të gjeni ndonjë hollësi, mund të shikoni veçoritë e kartës sonë të debitit dhe funksionet e faqes së informacionit për më shumë informacion.

Hap llogarinë tënde sot
Pagesa me anë të pagesës telefonike është e plotë

Informacion i dobishëm

Hap llogarinë tënde sot

Apliko për një llogari e-money sot dhe merrni kartën e debitit Mastercard® në 3-5 ditë pune – pa kontrolle krediti!