Vendosja e një rregulli në këmbë

Një urdhër në këmbë është një pagesë e rregullt fikse nga llogaria juaj bankare ose llogaria rrjedhëse në një llogari tjetër bankare ose llogari rrjedhëse. Këto pagesa fikse mund të jenë për miqtë, familjen, organizatat ose llogaritë e tjera bankare që mund të keni. Ju mund të amendoni një rend në këmbë dhe të anuloni një rend në këmbë si dhe kur ju pëlqen të përdorni llogarinë tuaj bankare online Suits Me® dhe app mobile banking.

Lexoni faqen tonë të informacionit të rendit në këmbë për të mësuar më shumë se çfarë është një rregullim në këmbë dhe ndryshimet midis një rregulli në këmbë dhe një debiti të drejtpërdrejtë.

Si të vendosim një rregullim në këmbë?

Më poshtë janë hapat se si të vendosni një rend në këmbë, si të amendoni një rend në këmbë dhe si të anuloni një rregullim në këmbë me llogarinë tuaj Suits Me® duke përdorur bankimin online ose aplikacionin bankar mobil.

Për të vendosur dhe menaxhuar urdhërat në këmbë, ju do të duhet të keni ngritur llogarinë tuaj bankare online ose app mobile banking.

Çfarë do të të duhet për të vendosur një rend në këmbë

 • Emri i personit ose kompanisë që po paguani
 • Numri i llogarisë me tetë shifra dhe kodi me gjashtë shifra
 • referencën e pagesës nga personi/kompania

Ju lutem sigurohuni që të keni vendosur akses në llogarinë tuaj bankare online ose në app mobile banking përpara se të ndiqni hapat e mëposhtëm.

Ndarësi i vijës

Më shkon® për celular

Udhëzimet e mëposhtme janë për kryerjen e një pagese ose transferimi duke përdorur pajisjen tuaj mobile dhe aplikacionin celular Suits Me®. Ju mund të hyni në llogarinë tuaj bankare online duke përdorur pajisjen tuaj desktop, laptop ose tablet, megjithatë, ne rekomandojmë përdorimin e aplikacionit tonë bankar celular falas pasi është më i shpejtë dhe më i lehtë.

Ju lutem vini re, nëse duke përdorur një pajisje desktop për të hyrë në bankimin tuaj online, hapat dhe imazhet e mëposhtme do të jenë pak të ndryshme, por ju mund të gjeni disa udhëzime në fund të kësaj faqeje.

Para se të nisni, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Suits Me® duke përdorur butonat më poshtë:

Shkarko app Suits Me® në Google PlayShkarko app Suits Me® në Apple App Store

1. Futuni në llogarinë tuaj duke përdorur aplikacionin Suits Me® nga telefoni juaj

2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, hyni në këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar.

3. Kliko 'Pagesat' nga menuja e poshtme

4. Kliko 'Shiko rregullimet në këmbë'

Shfaq rregullimet e përhershme në ekranin e menusë së pagesës

5. Kliko butonin 'Setup Standing Order'

Klik tek butoni i rregullit në këmbë të vendosur

6. Nëse tashmë e keni të vendosur pagën në llogarinë tuaj, ju mund të zgjidhni detajet e tyre nga lista juaj Payee dhe të kaloni në hapin 9 në këtë udhëzues

7. Nëse jo, kliko 'Shto payee të reja'

Shto pagesë e re nga menuja e pagesave

8. Shto emrin e marrësit, numrin e llogarisë, rendit kodin dhe ri-shkruaj fjalëkalimin tënd. Pasi të keni kontrolluar ato janë të sakta, kliko 'Submit'

Duke shtuar detajet e pagesës

9. Nga menyja e pagës me porosi në këmbë, zgjidhni detajet e payee ju dëshironi të vendosni rendin në këmbë për. Nëse sapo e ke shtuar pagën, do të të çojnë direkt në faqe për të vendosur rregullin.

10. Zgjidhni shumën, datën e fillimit, datën e mbarimit, frekuencën e pagesës (keni mundësinë e zbritjes së tipit të përsëritur çdo ditë, javore, mujore dhe vjetore) dhe gjithashtu shtoni një referencë pagese për personin tek i cili jeni duke dërguar porosinë në këmbë.

Vendos rregullin në këmbë duke shtuar detaje

11. Kontrolloni të gjitha detajet janë të sakta, duke përfshirë numrin e llogarisë, kodin e llojit dhe shumën e pagesës dhe kliko 'Autorizojmë rendin në këmbë'

12. Kliko 'Konfirmo' për të konfirmuar se je i lumtur të vazhdosh me pagesën dhe çdo pagesë shoqëruese

Autorizojmë rregullin e qëndrimit

13. Urime, rregulli juaj në këmbë është vendosur tani!

Ndarësi i vijës

Më shkon® për shtat bankimet online

Udhëzimet e mëposhtme janë për kur përdorni app suits Me® mobile banking.

 1. Login to your Suits Me® Online Banking
 2. Do t'ju kërkohet të hyni në një pjesë të kodit tuaj të kalimit për të bërë të vlefshëm identitetin tuaj, shkruaj këtë dhe kliko 'Konfirmo' për t'u loguar në
 3. Zgjidh 'Pagesat' në krye të ekranit të shtëpisë bankare online
 4. Zgjidh 'View Standing Orders' nga menuja
 5. Kliko butonin 'Setup standing order' në fund të ekranit
 6. Nëse tashmë e keni pagën të vendosur në llogarinë tuaj, ju mund të zgjidhni detajet e tyre nga lista juaj Payee dhe të kaloni në hapin 9 në këtë udhëzues
 7. Nëse jo, kliko 'Shto payee të reja'
 8. Shto emrin e marrësit, numrin e llogarisë, rregullo kodin dhe ri-shkruaj fjalëkalimin tënd. Pasi të keni kontrolluar ato janë të sakta, kliko 'Submit'.
 9. Nga menyja e pagës me porosi në këmbë, zgjidh hollësitë e pagës që do të doje të bëje. Nëse sapo e ke shtuar pagën, do të të çojnë direkt në faqe për të vendosur rregullin.
 10. Zgjidhni shumën, datën e fillimit, datën e mbarimit, frekuencën e pagesës (ju keni mundësinë e zbritjes ditore, javore, mujore dhe vjetore mbi zbritjen e tipit të përsëritur) dhe gjithashtu shtoni një referencë pagese për personin tek i cili jeni duke dërguar rendin në këmbë.
 11. Kontrolloni të gjitha detajet janë të sakta, duke përfshirë numrin e llogarisë, kodin e llojit dhe shumën e pagesës dhe kliko 'Autorizojmë rendin në këmbë'
 12. Kliko 'Konfirmo' për të konfirmuar se je i lumtur të vazhdosh me pagesën dhe çdo pagesë shoqëruese
 13. Urime, rregulli juaj është vendosur tani!

Keni nevojë për ndihmë?

Duke u përpjekur për të vendosur një rend në këmbë nga llogaria juaj Suits Me® duke përdorur ose llogarinë tuaj bankare online ose app mobile banking? Kontaktoni ekipin tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit, i cili do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të vendosni një debit të drejtpërdrejtë.

Telefoni: 0333 0151 858
Email: hello@suitsmecard.com

Informacione të dobishme