Keni një IVA dhe keni nevojë për një llogari?

Nëse jeni duke hyrë ose jeni në një IVA (Marrëveshje Vullnetare Individuale), ne sigurojmë llogari personale të çastit në disa minuta.

✅ Nuk ka depozita minimale
✅ Nuk ka kontrolle krediti
✅ Shpërblimet premium si standard

Hap llogarinë tënde sot

Nëse jeni duke hyrë ose jeni në një IVA (Marrëveshje Vullnetare Individuale), ne sigurojmë llogari personale të çastit në disa minuta.

✅ Nuk ka depozita minimale
✅ Nuk ka kontrolle krediti
✅ Shpërblimet premium si standard

Hap llogarinë tënde sot

Pse të hapësh një llogari me Suits Me kur ke një IVA?

Ka shumë arsye pse një llogari personale Suits Me është një opsion i shkëlqyer nëse keni një IVA.

Burri kontrollon llogarinë e tij bankare në telefon

Hapni një llogari për disa minuta
Teknologjia jonë e përparuar na lejon të hapim llogaritë në minuta online.

Gratë blejnë rroba me kartën Suits Me

I sigurt dhe i sigurt
Kostumet e mia janë të ndryshme nga një bankë. Ne jemi të rregulluar me rregulla të ndryshme. Fondet e klientëve ruhen në çdo kohë dhe mbahen në një llogari të veçantë të klientit. 

Zonjat që pijnë kafe së bashku

Pikë e keqe krediti
Pa kontroll krediti, gjendja juaj e keqe e kreditit nuk na ndalon të hapim një llogari.

I riu në tub duke kontrolluar llogarinë e tij bankare

Dërgo dhe merr pagesa
Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe jashtë vendit lehtësisht. Pagesat tona më të shpejta janë seriozisht të shpejta dhe të gjitha mund të bëhen vetë të shërbyera nëpërmjet aplikacionit tonë.

Dorëzimi i ushqimit me zbritje nga Suits Me

Zbritje ekskluzive me markat më të mira
Hyni në zbritjet tona ekskluzive të klientëve me markat më të mira kur keni një llogari me Suits Me. Partnerë të rinj shtohen çdo javë, me marrëveshje parash në Just Eat, Lebara, Lotto Social, Fiit dhe shumë të tjerë.

Pagesa pa kontakt me kartën Suits Me

Kthim i pakufizuar parash
Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me me partnerët tanë, në dyqan dhe online. Merrni para të pakufizuara në llogarinë tuaj me partnerë si Argos, ASDA E Sainsbury, b&q, Foot Locker, Halfords, New Look dhe më shumë.

Vajzë e re duke kontrolluar bilancin e saj bankar

Nuk ka bilance minimale
Nuk ka depozita minimale apo bilance të nevojshme për të hapur një llogari Suits Me dhe për të gëzuar të gjitha përfitimet.

Personi që kontrollon aktivitetin e përditshëm në telefon

Urdhërat e qëndrimit dhe debitet direkte
Ju mund të paguani debite direkte dhe të vendosni Urdhërat e Qëndrimit nga llogaria juaj.

Pagesa pa kontakt me kartën e llogarisë Suits Me

Ngritjet e parave të gatshme
Ju mund të shtoni cash top ups në çdo dyqan PayPoint ose Postë.

Zonja që tërheq para nga bankomati

Tërheqjet e ATM-ve
Ju mund të përdorni kartën tuaj Suits Me për të tërhequr para në çdo makinë ATM në mbarë botën.

Suits Me emoney bilancin e llogarisë

E lehtë për t'u përdorur app mobile
Aplikacioni ynë mobil ju lejon të menaxhoni financat tuaja gjatë udhëtimit. Njoftime të menjëhershme për shpenzimet dhe depozitat në llogarinë tuaj.

Më përshtatet karta e llogarisë Premium

Pa pagesë kartë debiti pa kontakt
Dërguar nëpërmjet postës së klasit të parë dhe shpesh merrte të nesërmen. Karta juaj e debitit pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që të shkoni. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

Mami me vajzën që merr transferime ndërkombëtare

Transferimet ndërkombëtare
Me partnerin tonë të preferuar, Remitly, ju mund të bëni lehtësisht pagesa ndërkombëtare dhe të merrni transferta ndërkombëtare në llogarinë tuaj Suits Me.

Shumë veta kontrollojnë pagat dhe përfitimet e tij

Pagat dhe përfitimet
Jepini punëdhënësit ose ofruesit të përfitimeve kodin e llojit dhe numrin e llogarisë suaj për të transferuar fonde direkt në llogarinë tuaj Suits Me.

Shërbimi virtual i klientit

Shërbimi virtual i klientit
Duke u kujdesur për të gjitha nevojat tona të klientëve, me 19 gjuhë dhe opsione të shumta për komunikim, nga emaili dhe Live Chat deri te telefonatat dhe telefonatat video ballë për ballë.

Bashkohu me mijëra njerëz që ndryshojnë jetën e tyre

Logo e pilotit të besimit
Logo e njerëzve të parave të mençura
Logoja e aplikacionit Apple
Logoja e aplikativit Google Play

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Çmime

British Bank AwardsBest Current Account Provider 2022 Finalist

British Bank Awards
Finalisti më i mirë i llogarisë rrjedhëse 2022

SME News Shërbimi bankar më inovativ 2023

SME News
Shërbimi bankar më inovativ 2023

British Bank AwardsBest Newcomer 2020 Highly Praiseed

British Bank Awards
I sapoardhuri më i mirë 2020 lavdërohet shumë

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Llogaritë tuaja do të hapen dhe kodi juaj i llojit dhe numri i llogarisë do të dërgohen menjëherë.
Një kartë debiti pa kontakt falas do të dërgohet nëpërmjet postës së klasit të parë.

A duhet të deklaroj gjendjen time financiare?

Kur të hapni llogarinë tuaj Suits Me, ne nuk do të kërkojmë historinë tuaj financiare (të tilla si pikët tuaja të kreditit, informacion rreth falimentimit, dhe nëse jeni në një IVA).

Gjithçka që na duhet nga ju është një formë identifikimi dhe detajet tuaja të kontaktit – është po aq e thjeshtë sa ajo. Ne gjithashtu pranojmë mbi 90% të të gjithë aplikantëve që aplikojnë për një llogari me ne.


Gjithçka që duhet të dini për përdorimin e një llogarie me një IVA

Kur të jeni në procesin e IVA, ju do të jeni të vetëdijshëm se ju duhet të mbyllni llogarinë tuaj personale, e cila mund të jetë jashtëzakonisht frustruese.

Kjo është për shkak të faktit se bankat tradicionale mund të ngurrojnë të ofrojnë një llogari për njerëzit që kalojnë nëpër një IVA – në të njëjtën mënyrë që nuk ka gjasa të ofrojnë shërbime për njerëzit me histori veçanërisht të dobët krediti ose ata që janë të falimentuar.

Ky është një nga kontributet e shumta për përjashtimin financiar rreth Mbretërisë së Bashkuar, ku njerëzit nuk mund të kenë qasje as në opsionet bazë. Më poshtë janë disa pyetje që bëhen shpesh se si një IVA mund të ndikojë në financat tuaja personale.

Hap llogarinë tënde
Zonja në telefon me filxhan kafeje

Mos lejo që një IVA të të ndalojë të administrosh me sukses paratë e tua

Ne e bëjmë atë të lirë kur ju hapni llogarinë tuaj Suits Me.
Ne nuk kemi nevojë për prova të adresës së Mbretërisë së Bashkuar dhe ne nuk kryejmë një çek krediti. Nëse aplikoni sot llogaria juaj do të jetë e hapur për më pak se 3 minuta.

Sapo llogaria juaj të jetë e hapur, ju do të fitoni akses të menjëhershëm në kodin tuaj të llojit dhe numrin e llogarisë, një sërë bankash si karakteristika dhe llogari parash online dhe aplikacion celular për të qenë në gjendje të filloni menaxhimin e parave dhe financave tuaja. Karta juaj e debitit Suits Me® Mastercard® do të mbërrijë më pas në post 3-5 ditë më vonë.

Pra, çfarë po pret? Hapni llogarinë tuaj sot për t'ju mbështetur në udhëtimin tuaj pa borxhe.

Hap llogarinë tënde
Aplikacioni i telefonisë celulare Suits Me

Zgjidh llogarinë e duhur për ty

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore
Më e mira për përdorim të rastit
Paguaj si të shkosh /muaj
  • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential. Edhe pse nuk ka asnjë tarifë mujore të caktuar, tarifat individuale janë më të larta se llojet e tjera të llogarisë. Kostot e përgjithshme mujore mund të jenë më të larta se llojet e tjera të llogarive tona nëse përdoren si llogari kryesore ose vëllime të larta pagesash.

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim bazë
£4.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium është e mbushur me shtesa. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari bazë dhe funksionale për pagat dhe përfitimet ose kanë pagesa të shumta në llogarinë e tyre zgjedhin Premium.

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Llogaria Premium Plus është normalisht opsioni më i lirë për ata që duan një zëvendësim plotësisht funksional të llogarisë bankare pasi përdorimi mesatar është i përfshirë.

FAQ