Alternativa Monzo

Provo të më përshtatesh, një alternativë për Monzo-n.

Hapni një llogari në disa minuta si një alternativë Monzo.

✅ Asnjë provë e verifikuar e adresës së nevojshme*
✅ Nuk nevojitet letërnjoftimi i fotografisë*
✅ Nuk ka kontrolle krediti

Hap llogarinë tënde
Më përshtatet kartat dhe aplikativi

Provo të më përshtatesh, një alternativë për Monzo-n.

Hapni një llogari në disa minuta si një alternativë Monzo.

✅ Asnjë provë e verifikuar e adresës së nevojshme*
✅ Nuk nevojitet letërnjoftimi i fotografisë*
✅ Nuk ka kontrolle krediti

Hap llogarinë tënde

Pse të zgjedhësh Suits Me si një Alternativë Monzo?

Hyrje e menjëhershme në një llogari në Mbretërinë e Bashkuar

Shto dhe merr para në llogarinë tënde në dyqanin tënd lokal 7 ditë në javë.

Kartë debiti Mastercard® pa kontakt

Karta juaj e debitit pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që të shkoni. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

logon e pagesave dhe transfertave

Pagesat > Transferimet

Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe jashtë vendit. Paguaj Direkt Debitet dhe Urdhërat e Qëndrimit nga llogaria juaj. Dërgoni para me lehtësi duke përdorur aplikacionin tonë të lëvizshëm plotësisht funksional.

Përdore dhe fitoje

Përdor kartën Suits Me dhe fitoni deri në 15% para me partnerët tanë.

Mbështetje shumë-gjuhëshe

Ekipi ynë i Kujdesit ndaj Klientit flet 18 gjuhë për të ndihmuar të gjithë klientët tanë, kurdo dhe kudo që keni nevojë për ndihmë.

Paund LOGO GBP

Refero dhe përfito

Referoju miqve të tu që të aplikojnë dhe të përdorin kartën e tyre Suits Me®, dhe të fitojnë £ 25 për mik! Nuk ka kufi për numrin e miqve që i referohesh.

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Llogaritë e çastit cilado qoftë situata juaj

Kredi e keqe

Kredia e keqe mund të jetë një pengesë për të hapur një llogari bankare ose për të hyrë në një llogari me shpërblime.  Jo me kostumet e mia. Ne mbështesim mijëra njerëz që kanë kredi të keqe dhe i ndihmojmë ata me një përdorim të lehtë
Llogari e çastit.
I falimentuar

Të merresh me borxhin është e vështirë. Nëse jeni bërë të falimentuar, Suits Me mund të sigurojë të gjitha karakteristikat bankare që ju nevojiten. Ne e bëjmë të lehtë hapjen e një llogarie dhe nuk ka asnjë rrezik për borxhe të mëtejshme.
IVA
 
Nëse jeni duke hyrë ose tashmë në një IVA, është më mirë të hapni një llogari të re. Suits Me sigurojnë llogari të reja fillimi në disa minuta, duke ju kthyer në rrugën e duhur me financat tuaja.
Nuk ka kontrolle krediti
 
Ne nuk kryejmë kontrolle krediti kur ju hapni një llogari me Suits Me.  Duke qenë se ne nuk ofrojmë kredi, ne nuk kemi nevojë të bëjmë një shenjë në dosjen tuaj të kreditit.
Nëse jeni duke hyrë ose tashmë në një IVA, është më mirë të hapni një llogari të re. Suits Me sigurojnë llogari të reja fillimi në disa minuta, duke ju kthyer në rrugën e duhur me financat tuaja.
Asnjë provë e verifikuar e adresës*
 
Situatat ndryshojnë dhe shpesh klientët tanë gjejnë se nuk kanë dokumentacionin e kërkuar për të vërtetuar adresën e tyre. Ne nuk kemi nevojë që ju të jepni 3 muaj prova të adresës për të hapur një llogari Suits Me.
Nuk ka letërnjoftim fotografie*
 
Nuk ka pasaportë apo patentë shoferi? Pa problem. Ju mund të hapni një llogari Suits Me me një selfie dhe letërnjoftim tjetër alternativ. Siç është online, nuk ka nevojë të postoni dokumente apo të vizitoni një bankë, dhe ju mund të aplikoni në minuta.
E re në Mbretërinë e Bashkuar
 
Suits Me mbështet ata të rinj në Mbretërinë e Bashkuar duke hequr sfidat e hapjes së një llogarie bankare. Ne pranojmë ID* që keni në mbërritje dhe konfirmojmë aplikimin tuaj online. Me mbështetjen e klientit në 19 gjuhë, ne mund të japim ndihmë në një gjuhë që ju përshtatet.
Shënuesit CIFAS
 
Shënuesit CIFAS mund t'ju pengojnë të hapni një llogari bankare.  Nëse keni qenë viktimë e imitimit kjo mund të jetë shumë frustruese dhe e padrejtë.  Ne ndihmojmë ata që janë në këtë situatë dhe duhet të hapin një llogari shpejt online për shkak të mbylljes së llogarisë së tyre të mëparshme.
Azilkërkuesit
 
Ne e kuptojmë se mbërritja në Mbretërinë e Bashkuar nga jashtë shtetit është e vështirë. Shpesh, të mos kesh dokumentet e kërkuara është një pengesë për të marrë një llogari bankare dhe për të filluar jetën tënde të re. Me Suits Me, ju mund të hapni një llogari online në disa minuta, me vetëm një selfie dhe një kartë ARC *.
Studentët
 
Llogaritë tona janë të përsosura për studentët që duan të marrin para në dorë dhe të kenë akses në zbritje.  Pa depozita minimale ju mund të përdorni llogaritë tona për t'ju përshtatur nevojave tuaja.
Bixhozi
 
Nëse jeni duke kërkuar për të menaxhuar shpenzimet tuaja të lojërave të fatit, llogaritë Suits Me mund të vendosen në minuta dhe t'ju lejojnë të buxhetoni më efektivisht. Shumë klientë të Suits Me përdorin llogaritë tona për t'u siguruar që fondet e lojërave të fatit të mbahen të ndara nga llogaria e tyre kryesore bankare.
Gaming
 
Nëse jeni duke kërkuar për një llogari për lojrat online, mos kërkoni më tej. Një llogari e veçantë Suits Me mund të vendoset në disa minuta dhe ju mund të menaxhoni më mirë shpenzimet tuaja të lojërave.

Ne kemi një llogari që do t'ju përshtatet

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore
Më e mira për përdorim të rastit
Paguaj si të shkosh /muaj
  • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari me të gjitha përfitimet dhe zbritjet e partnerit për t'u përdorur tani dhe përsëri dhe jo si një llogari kryesore zgjedhin Essential.

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim bazë
£4.97 /muaj
  • Karta jonë e përditshme është e mbushur me ekstra. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari kryesore bazë dhe funksionale për pagat dhe përfitimet zgjedhin Premium.

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus. Ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Kjo llogari është e madhe për ata që duan një alternativë ndaj një llogarie bankare të rrugës së lartë.

Karakteristikat e llogarive tona si një alternativë për Monzo

Zonja që tërheq para nga bankomati

Tërheqjet e ATM-ve
Ju mund të përdorni kartën tuaj Suits Me për të tërhequr para në çdo makinë ATM në mbarë botën.

Suits Me emoney bilancin e llogarisë

E lehtë për t'u përdorur app mobile
Aplikacioni ynë mobil ju lejon të menaxhoni financat tuaja gjatë udhëtimit. Njoftime të menjëhershme për shpenzimet dhe depozitat në llogarinë tuaj.

Më përshtatet karta e llogarisë Premium

Pa pagesë kartë debiti pa kontakt
Dërguar nëpërmjet postës së klasit të parë dhe shpesh merrte të nesërmen. Karta juaj e debitit pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që të shkoni. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

Vajzë e re duke kontrolluar bilancin e saj bankar

Nuk ka bilance minimale
Nuk ka depozita minimale apo bilance të nevojshme për të hapur një llogari Suits Me dhe për të gëzuar të gjitha përfitimet.

Personi që kontrollon aktivitetin e përditshëm në telefon

Urdhërat e qëndrimit dhe debitet direkte
Ju mund të paguani debite direkte dhe të vendosni Urdhërat e Qëndrimit nga llogaria juaj.

Pagesa pa kontakt me kartën e llogarisë Suits Me

Ngritjet e parave të gatshme
Ju mund të shtoni cash top ups në çdo dyqan PayPoint ose Postë.

Siç shihet në

Logo e BBC

BBC

Dave Logo

Dave

Logo e yahoo finance

Yahoo Finance

Logo e Sky Atlantic

Atlantiku i qiellit

Logoja e Standardit të Mbrëmjes

Standardi i mbrëmjes

Daily Mail Logo

Daily Mail

Logo e pasqyrës

Pasqyrë