Nuk ka prova të adresës?
Keni nevojë për një llogari bankare?

Më pëlqen të ofroj diçka ndryshe.

Një alternativë për një llogari bankare me të gjitha karakteristikat që ju nevojiten për të menaxhuar paratë tuaja.

✅ Asnjë provë e verifikuar e adresës*
✅ Nuk ka kontrolle krediti
✅ Hapja e llogarisë në minuta
✅ Nuk ka depozita minimale
✅ Shpërblimet si standard

*Subjekt i kërkesave rregullatore të AML.

Hap llogarinë tënde sot
Më përshtatet llogarive rrjedhëse
Më përshtatet llogarive rrjedhëse

Më pëlqen të ofroj diçka ndryshe.

Një alternativë për një llogari bankare me të gjitha karakteristikat që ju nevojiten për të menaxhuar paratë tuaja.

✅ Asnjë provë e verifikuar e adresës*
✅ Nuk ka kontrolle krediti
✅ Hapja e llogarisë në minuta
✅ Nuk ka depozita minimale
✅ Shpërblimet si standard

*Subjekt i kërkesave rregullatore të AML.

Hap llogarinë tënde sot

Bashkohu me mijëra njerëz që donin diçka të ndryshme në një llogari bankare

Ata zgjodhën Suits Me, dhe morën një llogari personale për t'iu përshtatur atyre.

Hap llogarinë tënde sot
Mijëra njerëz që kanë nevojë për një llogari bankare

Pse të zgjedhësh Suits Me?

Në suits Me, ne e dimë se për disa njerëz, sigurimi i provës së adresës mund të jetë i vështirë ose edhe i pamundur.

Shumë njerëz në Mbretërinë e Bashkuar jetojnë në një pjesë shtëpie ose me familjen tuaj, ku emri i tyre nuk është në asnjë nga faturat, ose ndoshta ata janë të rinj në vend kështu që ende duke u vendosur.

Ne besojmë se askush nuk duhet të përjashtohet dhe të lihet pa llogari për të menaxhuar paratë e tyre në mënyrë të sigurtë dhe të sigurtë. Ju mund të hapni një llogari Suits Me online, pa kontrolle krediti apo prova të verifikuara të adresës, në disa minuta.

Ne jemi të besuar nga mijëra njerëz në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar.

Hap llogarinë tënde
Djali u ul në autobus duke parë telefonin

Ne ofrojmë një llogari që funksionon për ju.

Ne nuk kërkojmë 3 muaj prova të verifikuara të adresës*, ne nuk kryejmë kontrolle krediti dhe nuk kërkojmë depozita minimale për të zhbllokuar shpërblimet. Nuk ka overdrafts, kështu që ju mund të menaxhoni më mirë paratë tuaja.

Shërbimi ynë ndaj klientit është fitues i çmimit. Ne nuk përdorim chatbots, ne flasim gjuhën tuaj dhe ne përdorim njerëz të vërtetë që kuptojnë nevojat tuaja.

Nëse rrethanat tuaja ndryshojnë, ne nuk do të ngarkojmë për të mbyllur llogarinë tuaj.

*Subjekt i kërkesave rregullatore të AML.

Hap llogarinë tënde
Më përshtatet llogarive të aksesit të menjëhershëm

Bashkohu me mijëra njerëz që ndryshojnë jetën e tyre

Logo e pilotit të besimit
Logo e njerëzve të parave të mençura
Logoja e aplikacionit Apple
Logoja e aplikativit Google Play

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Çmime

British Bank AwardsBest Current Account Provider 2022 Finalist

British Bank Awards
Finalisti më i mirë i llogarisë rrjedhëse 2022

SME News Shërbimi bankar më inovativ 2023

SME News
Shërbimi bankar më inovativ 2023

British Bank AwardsBest Newcomer 2020 Highly Praiseed

British Bank Awards
I sapoardhuri më i mirë 2020 lavdërohet shumë

Aplikimi për një llogari pa prova të adresës

Për të hapur një llogari Suits Me dhe për të marrë kartën tuaj të debitit falas, gjithçka që ju duhet është letërnjoftimi me fotografi dhe një selfie. Ne pranojmë kartën e identitetit të fotografisë së mëposhtme:

✅ Pasaporta
✅ Leje drejtimi
✅ Leja e përkohshme e drejtimit
✅ Karta Kombëtare e Identitetit
✅ Karta ARC
✅ Karta e identitetit e qytetarit britanik
✅ Leje qëndrimi britanike

Dera e kuqe

Çfarë përfshihet në llogaritë tona?

Burri kontrollon llogarinë e tij bankare në telefon

Hapni një llogari për disa minuta
Teknologjia jonë e përparuar na lejon të hapim llogaritë në minuta online, me kartën e identitetit që keni.

Gratë blejnë rroba me kartën Suits Me

I sigurt dhe i sigurt
Kostumet e mia janë të ndryshme nga një bankë.  Ne jemi të rregulluar me rregulla të ndryshme. Fondet e klientëve ruhen në çdo kohë dhe mbahen në një llogari të veçantë të klientit.

Zonjat që pijnë kafe së bashku

Pikë e keqe krediti
Pa kontroll krediti, pikët tuaja të këqija të kreditit nuk na ndalojnë të hapim një llogari.

I riu në tub duke kontrolluar llogarinë e tij bankare

Dërgo dhe merr pagesa
Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe jashtë vendit lehtësisht. Pagesat tona më të shpejta janë seriozisht të shpejta dhe të gjitha mund të bëhen vetë të shërbyera nëpërmjet aplikacionit tonë.

Dorëzimi i ushqimit me zbritje nga Suits Me

Zbritje ekskluzive me markat më të mira
Hyni në zbritjet tona ekskluzive të klientëve me markat më të mira kur keni një llogari me Suits Me. Partnerë të rinj shtohen çdo javë, me marrëveshje parash në Just Eat, Lebara, Lotto Social, Fiit dhe shumë të tjerë.

Pagesa pa kontakt me kartën Suits Me

Kthim i pakufizuar parash
Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me me partnerët tanë, në dyqan dhe online. Merrni para të pakufizuara në llogarinë tuaj me partnerë si Argos, ASDA E Sainsbury, b&q, Foot Locker, Halfords, New Look dhe më shumë.

Vajzë e re duke kontrolluar bilancin e saj bankar

Nuk ka bilance minimale
Nuk ka depozita minimale apo bilance të nevojshme për të hapur një llogari Suits Me dhe për të gëzuar të gjitha përfitimet.

Personi që kontrollon aktivitetin e përditshëm në telefon

Urdhërat e qëndrimit dhe debitet direkte
Ju mund të paguani debite direkte dhe të vendosni Urdhërat e Qëndrimit nga llogaria juaj.

Pagesa pa kontakt me kartën e llogarisë Suits Me

Ngritjet e parave të gatshme
Ju mund të shtoni cash top ups në çdo dyqan PayPoint ose Postë.

Zonja që tërheq para nga bankomati

Tërheqjet e ATM-ve
Ju mund të përdorni kartën tuaj Suits Me për të tërhequr para në çdo makinë ATM në mbarë botën.

Suits Me emoney bilancin e llogarisë

E lehtë për t'u përdorur app mobile
Aplikacioni ynë mobil ju lejon të menaxhoni financat tuaja gjatë udhëtimit. Njoftime të menjëhershme për shpenzimet dhe depozitat në llogarinë tuaj.

Më përshtatet karta e llogarisë Premium

Pa pagesë kartë debiti pa kontakt
Dërguar nëpërmjet postës së klasit të parë dhe shpesh merrte të nesërmen. Karta juaj e debitit pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që të shkoni. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

Mami me vajzën që merr transferime ndërkombëtare

Transferimet ndërkombëtare
Me partnerin tonë të preferuar, Remitly, ju mund të bëni lehtësisht pagesa ndërkombëtare dhe të merrni transferta ndërkombëtare në llogarinë tuaj Suits Me.

Shumë veta kontrollojnë pagat dhe përfitimet e tij

Pagat dhe përfitimet
Jepini punëdhënësit ose ofruesit të përfitimeve kodin e llojit dhe numrin e llogarisë suaj për të transferuar fonde direkt në llogarinë tuaj Suits Me.

Shërbimi virtual i klientit

Shërbimi virtual i klientit
Duke u kujdesur për të gjitha nevojat tona të klientëve, me 19 gjuhë dhe opsione të shumta për komunikim, nga emaili dhe Live Chat deri te telefonatat dhe telefonatat video ballë për ballë.

Ne kemi një llogari që do t'ju përshtatet

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore
Më e mira për përdorim të rastit
Paguaj si të shkosh /muaj
  • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential. Edhe pse nuk ka asnjë tarifë mujore të caktuar, tarifat individuale janë më të larta se llojet e tjera të llogarisë. Kostot e përgjithshme mujore mund të jenë më të larta se llojet e tjera të llogarive tona nëse përdoren si llogari kryesore ose vëllime të larta pagesash.

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim bazë
£4.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium është e mbushur me shtesa. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari bazë dhe funksionale për pagat dhe përfitimet ose kanë pagesa të shumta në llogarinë e tyre zgjedhin Premium.

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Llogaria Premium Plus është normalisht opsioni më i lirë për ata që duan një zëvendësim plotësisht funksional të llogarisë bankare pasi përdorimi mesatar është i përfshirë.

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Kredi e keqe

Kredia e keqe mund të jetë një pengesë për të hapur një llogari bankare ose për të hyrë në një llogari me shpërblime.  Jo me kostumet e mia. Ne mbështesim mijëra njerëz që kanë kredi të keqe dhe i ndihmojmë ata me një përdorim të lehtë
Llogari e çastit.
I falimentuar

Të merresh me borxhin është e vështirë. Nëse jeni bërë të falimentuar, Suits Me mund të sigurojë të gjitha karakteristikat bankare që ju nevojiten. Ne e bëjmë të lehtë hapjen e një llogarie dhe nuk ka asnjë rrezik për borxhe të mëtejshme.
IVA
 
Nëse jeni duke hyrë ose tashmë në një IVA, është më mirë të hapni një llogari të re. Suits Me sigurojnë llogari të reja fillimi në disa minuta, duke ju kthyer në rrugën e duhur me financat tuaja.
Nuk ka kontrolle krediti
 
Ne nuk kryejmë kontrolle krediti kur ju hapni një llogari me Suits Me.  Duke qenë se ne nuk ofrojmë kredi, ne nuk kemi nevojë të bëjmë një shenjë në dosjen tuaj të kreditit.
Asnjë provë e verifikuar e adresës*
 
Situatat ndryshojnë dhe shpesh klientët tanë gjejnë se nuk kanë dokumentacionin e kërkuar për të vërtetuar adresën e tyre. Ne nuk kemi nevojë që ju të jepni 3 muaj prova të adresës për të hapur një llogari Suits Me.
Nuk ka letërnjoftim fotografie*
 
Nuk ka pasaportë apo patentë shoferi? Pa problem. Ju mund të hapni një llogari Suits Me me një selfie dhe letërnjoftim tjetër alternativ. Siç është online, nuk ka nevojë të postoni dokumente apo të vizitoni një bankë, dhe ju mund të aplikoni në minuta.
E re në Mbretërinë e Bashkuar
 
Suits Me mbështet ata të rinj në Mbretërinë e Bashkuar duke hequr sfidat e hapjes së një llogarie bankare. Ne pranojmë ID* që keni në mbërritje dhe konfirmojmë aplikimin tuaj online. Me mbështetjen e klientit në 19 gjuhë, ne mund të japim ndihmë në një gjuhë që ju përshtatet.
Shënuesit CIFAS
 
Shënuesit CIFAS mund t'ju pengojnë të hapni një llogari bankare.  Nëse keni qenë viktimë e imitimit kjo mund të jetë shumë frustruese dhe e padrejtë.  Ne ndihmojmë ata që janë në këtë situatë dhe duhet të hapin një llogari shpejt online për shkak të mbylljes së llogarisë së tyre të mëparshme.
Azilkërkuesit
 
Ne e kuptojmë se mbërritja në Mbretërinë e Bashkuar nga jashtë shtetit është e vështirë. Shpesh, të mos kesh dokumentet e kërkuara është një pengesë për të marrë një llogari bankare dhe për të filluar jetën tënde të re. Me Suits Me, ju mund të hapni një llogari online në disa minuta, me vetëm një selfie dhe një kartë ARC *.
Studentët
 
Llogaritë tona janë të përsosura për studentët që duan të marrin para në dorë dhe të kenë akses në zbritje.  Pa depozita minimale ju mund të përdorni llogaritë tona për t'ju përshtatur nevojave tuaja.
Bixhozi
 
Nëse jeni duke kërkuar për të menaxhuar shpenzimet tuaja të lojërave të fatit, llogaritë Suits Me mund të vendosen në minuta dhe t'ju lejojnë të buxhetoni më efektivisht. Shumë klientë të Suits Me përdorin llogaritë tona për t'u siguruar që fondet e lojërave të fatit të mbahen të ndara nga llogaria e tyre kryesore bankare.
Gaming
 
Nëse jeni duke kërkuar për një llogari për lojrat online, mos kërkoni më tej. Një llogari e veçantë Suits Me mund të vendoset në disa minuta dhe ju mund të menaxhoni më mirë shpenzimet tuaja të lojërave.

Apliko online sot për një
Më përshtatet karta e debitit për vetëm 3 minuta.
Është kaq e lehtë.

Ju do të merrni kartën tuaj të debitit Mastercard® falas brenda disa ditëve, dërguar nëpërmjet postës së klasit të parë me Royal Mail.

Pranuesi
Nëse jeni mbi 18 vjeç dhe jetoni në Mbretërinë e Bashkuar, mund të aplikoni për një llogari Suits Me*.
*Subjekt i kërkesave rregullatore të AML.

Suits Me klient

"Kisha shumë nevojë për një llogari bankare, por nuk kisha prova të adresës.
Suits Me klient

"Kredia e tmerrshme dhe e falimentuar nuk mund të merrnin një llogari askund! Pranuar shpejt dhe edhe pse bëra një gabim në aplikim, Suits Me trajtuar atë në kohë të mirë dhe unë jam tani një mbajtëse llogarie përsëri! Kredi e keqe etj provoni Suits Me!!"
Suits Me klient

"Jam shumë i lumtur që kam gjetur Suits Me ndërsa kërkoj një llogari bankare që ofron llogari për njerëz si unë pa histori krediti pasi sapo jam kthyer në Mbretërinë e Bashkuar pas vitesh dhe nuk kisha histori krediti. Të gjitha bankat e tjera kërkojnë disa histori dhe është shumë e vështirë për njerëzit e sapo shpërngulur në vend."

Mos e merr fjalën për këtë!

Suits Me është një alternativë e madhe për ata që nuk kanë prova të adresës. Gjithçka që do t'ju duhet është prova e identifikimit dhe aksesi në internet për të hapur një llogari të re. Duhen minuta për t'u hapur. 

Vetëm shikoni mijëra mbajtësit e llogarive të lumtura në Trustpilot.