Llogaritë personale për planet e borxhit.

Hapja e një llogarie të re me borxhe mund të jetë e vështirë. Jo me kostumet e mia.

Hapni llogarinë tuaj në disa minuta pa kontroll krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Hapja e një llogarie të re me borxhe mund të jetë e vështirë. Jo me kostumet e mia.

Hapni llogarinë tuaj në disa minuta pa kontroll krediti.

Ju mund të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar me Mastercard kartë pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Ne kemi ndihmuar qindra klientë që kishin nevojë për një llogari të dytë shansi:

Cilat plane janë në dispozicion për ju kur jeni në borxhe?

Ka shumë ndihmë dhe këshilla falas në dispozicion për ju kur jeni në borxhe.  Disa organizata bamirëse mund t'ju mbështesin duke kuptuar mundësitë tuaja. Suits Me® janë këtu për të mbështetur me dhënien e një llogarie të re personale dhe për t'ju ndihmuar në rrugën tuaj për një fillim të ri.

Planet e ofruara kur jeni në borxhe përfshijnë marrëveshje formale (ligjërisht detyruese)dhe marrëveshje joformale (ju mund të përfundoni marrëveshjen në çdo kohë).  Më poshtë është një listë e planeve të borxhit që klientët tanë po përdorin:

-Plani i Menaxhimit të Borxhit (DMP)

-Marrëveshje vullnetare individuale (IVA)

-I falimentuar

-Urdhri për lehtësimin e borxhit (DRO)

-Urdhëri i Administratës

Tre karta suits Me® në një sfond portokalli, pockit alternative 1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Më përdor çdo® ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Llogari për borxhin

Nëse kohët e fundit keni vendosur të hyni në një marrëveshje për borxhin tuaj, mund t'ju duhet të aplikoni dhe të hapni një llogari tjetër bankare me një ofrues tjetër. Hapja e një llogarie të re me një bankë të rrugës së lartë mund të jetë e vështirë kur ke një pikë të dobët krediti ose hyn në një marrëveshje për borxhin.

Suits Me® ofrojnë llogari për banorët e Mbretërisë së Bashkuar cilado qoftë gjendja juaj financiare.  Ne nuk kryejmë asnjë kontroll krediti dhe aplikimi i lehtë do të thotë se ju do të keni qasje të menjëhershme në një llogari të Mbretërisë së Bashkuar dhe dorëzimin e ditës tjetër të kartës suaj pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Duke lëvizur GIF-të e njerëzve që mbajnë duart, duke i dhënë ndihmë njëri-tjetrit

Veçoritë e llogarisë

Hapja e një llogarie Suits Me® ju lejon të keni qasje në shumë karakteristika të menaxhimit të parave:

Hap llogarinë tënde
App bankare online, tre karta dhe laptop bankar online GIF

Hapja e një llogarie më shkon® për shtat

Hapja e llogarisë suaj Suits Me® e-money është po aq e lehtë në A-B-C.  Ju ose mund të siguroni letërnjoftimin e fotografisë dhe një selfie ose ne pranojmë shumë alternativa.

Gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin tonë të aplikimit, të zgjidhni llojin tuaj të identifikimit dhe do të merrni numrin e llogarisë suaj dhe kodin e triimit në disa minuta. Karta juaj e debitit pa kontakt do të mbërrijë ditën tjetër.

Pasaportë, leje drejtimi dhe GIF kartë iD