Doni një llogari bankare pa letërnjoftim me fotografi?

Provo diçka ndryshe nga një llogari bankare.

Ju mund të hapni një llogari në minuta me të gjitha karakteristikat që ju nevojiten, pa ID foto.*

*Subjekt i kërkesave rregullatore të AML.

Hap llogarinë tënde sot

Provo diçka ndryshe nga një llogari bankare.

Ju mund të hapni një llogari në minuta me të gjitha karakteristikat që ju nevojiten, pa ID foto.*

*Subjekt i kërkesave rregullatore të AML.

Hap llogarinë tënde sot

A mund të hap një llogari bankare pa ID foto?

Letërnjoftimi me fotografi përfshin pasaportën, patentën e drejtimit, kartën e kalimit ose kartën kombëtare të identitetit. Shumica e bankave apo alternativave bankare kërkojnë letërnjoftim me fotografi për të përpunuar një kërkesë për një llogari.

Opsionet për ata që nuk kanë ID fotografi mund të jenë shumë më të kufizuara dhe do të thotë se ju duhet të kaloni nëpër një proces shumë më të gjatë për të hapur një llogari. Ju nuk do të jeni në gjendje të hapni një llogari online dhe për disa minuta.

Ju mund të me Suits Me.

Suits Me e dinte se ky ishte një problem për mijëra njerëz në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe hapi opsionin No Photo ID për të ndihmuar ata që donin të hapnin një llogari shpejt dhe lehtë, por nuk kanë pasaportë, patentë drejtimi apo letërnjoftim tjetër.

Hap llogarinë tënde
Suits Me klient

"E gjeta shumë të lehtë të aplikoja për llogari dhe sa shpejt mora një përgjigje do t'u rekomandoja njerëzve të aplikojnë për të njëjtën gjë"
Suits Me klient

"Të lehta për t'u përdorur, transaksione të shpejta, regjistrohu në sekonda dhe karta erdhi brenda 3 ditëve nga nënshkrimi"
Suits Me klient

"Aplikimi shumë i shpejtë mori kartën brenda 2 ditëve shërbim shumë i dobishëm"

Mos e merr fjalën vetëm për këtë!

Suits Me është një alternativë e shkëlqyer për ata që kanë një pikë krediti të dëmtuar. Vetëm shikoni mijëra mbajtësit e llogarive të lumtura në Trustpilot.

Cilët janë klientët tanë pa letërnjoftim fotografik?

Zonja qesh

Pasaporta e Marnit kishte skaduar dhe ajo nuk ngiste makinën.

Desmondi ka aftësi të kufizuara dhe nuk kishte as pasaportë, as patentë drejtimi.

Margo e dinte se nuk do të kalonte biometrikën pasi fotografia e saj ishte jashtë datës.

Alternativat e identifikimit të fotografisë

Ka shumë opsione

✅ Letra HMRC
✅ Karta Kombëtare e Sigurimeve
✅ Pagesa e punëdhënësit
✅ Distinktivi blu
✅ Letra NHS
✅ Karta e identitetit e Forcave të Armatosura të Mbretërisë së Bashkuar
✅ Konfirmimi i pensioneve të DWP
✅ P45, P60, P11D
✅ Certifikata e lindjes
✅ Marrëveshja e politikës së sigurimit

✅ Letra e përfitimeve
✅ Letër prove
✅ Letër tatimore e Këshillit
✅ Letra e kredisë së taksave HMRC
✅ Fatura e telefonisë celulare
✅ Deklarata e mëparshme bankare
✅ Deklarata e faturës së shërbimeve publike
✅ Letra e licencës së TV
✅ Marrëveshja e qirasë
✅ Letra e gjykatës

Alternativat e identifikimit të fotografisë

Teknologjia që punon për ju

Duke përdorur teknologjinë e përparuar, ne mund të përpunojmë ndonjë nga alternativat e identifikimit të fotografisë, online dhe shpejt. Gjithçka që ju duhet është një telefon i mençur për ta ngarkuar atë dhe një selfie, dhe ju mund të hapni një llogari në minuta.*

Përfitimet e një llogarie Suits Me

Burri kontrollon llogarinë e tij bankare në telefon

Hapni një llogari për disa minuta
Teknologjia jonë e përparuar na lejon të hapim llogaritë në minuta online me ID që keni.

Gratë blejnë rroba me kartën Suits Me

I sigurt dhe i sigurt
Siguria e llogarisë suaj, paratë dhe të dhënat personale janë përparësia jonë më e lartë.  Me teknologjinë e përparuar, ne sigurojmë që identiteti, fondet dhe informacionet tuaja personale të ruhen në çdo kohë.

Zonjat që pijnë kafe së bashku

Pikë e keqe krediti
Pa kontroll krediti, pikët tuaja të këqija të kreditit nuk na ndalojnë të hapim një llogari.

I riu në tub duke kontrolluar llogarinë e tij bankare

Dërgo dhe merr pagesa
Merrni dhe dërgoni para në Mbretërinë e Bashkuar dhe jashtë vendit lehtësisht. Pagesat tona më të shpejta janë seriozisht të shpejta dhe të gjitha mund të bëhen vetë të shërbyera nëpërmjet aplikacionit tonë.

Dorëzimi i ushqimit me zbritje nga Suits Me

Zbritje ekskluzive me markat më të mira
Hyni në zbritjet tona ekskluzive të klientëve me markat më të mira kur keni një llogari me Suits Me. Partnerë të rinj shtohen çdo javë, me marrëveshje parash në Just Eat, Lebara, Lotto Social, Fiit dhe shumë të tjerë.

Pagesa pa kontakt me kartën Suits Me

Kthim i pakufizuar parash
Kurseni para kur përdorni kartën tuaj Suits Me me partnerët tanë, në dyqan dhe online. Merrni para të pakufizuara në llogarinë tuaj me partnerë si Argos, ASDA E Sainsbury, b&q, Foot Locker, New Look dhe më shumë.

Vajzë e re duke kontrolluar bilancin e saj bankar

Nuk ka bilance minimale
Nuk ka depozita minimale apo bilance të nevojshme për të hapur një llogari Suits Me dhe për të gëzuar të gjitha përfitimet.

Personi që kontrollon aktivitetin e përditshëm në telefon

Urdhërat e qëndrimit dhe debitet direkte
Ju mund të paguani debite direkte dhe të vendosni Urdhërat e Qëndrimit nga llogaria juaj.

Pagesa pa kontakt me kartën e llogarisë Suits Me

Ngritjet e parave të gatshme
Ju mund të shtoni cash top ups në çdo dyqan PayPoint ose Postë.

Zonja që tërheq para nga bankomati

Tërheqjet e ATM-ve
Ju mund të përdorni kartën tuaj Suits Me për të tërhequr para në çdo makinë ATM në mbarë botën.

Suits Me emoney bilancin e llogarisë

E lehtë për t'u përdorur app mobile
Aplikacioni ynë mobil ju lejon të menaxhoni financat tuaja gjatë udhëtimit. Njoftime të menjëhershme për shpenzimet dhe depozitat në llogarinë tuaj.

Më përshtatet karta e llogarisë Premium

Pa pagesë kartë debiti pa kontakt
Dërguar nëpërmjet postës së klasit të parë dhe shpesh merrte të nesërmen. Karta juaj e debitit pa kontakt ju lejon ta përdorni kudo që të shkoni. Vetëm kërko simbolin pa kontakt.

Mami me vajzën që merr transferime ndërkombëtare

Transferimet ndërkombëtare
Me partnerin tonë të preferuar, Remitly, ju mund të bëni lehtësisht pagesa ndërkombëtare nga llogaria juaj Suits Me.

Shumë veta kontrollojnë pagat dhe përfitimet e tij

Pagat dhe përfitimet
Jepini punëdhënësit ose ofruesit të përfitimeve kodin e llojit dhe numrin e llogarisë suaj për të transferuar fonde direkt në llogarinë tuaj Suits Me.

Shërbimi virtual i klientit

Shërbimi virtual i klientit
Duke u kujdesur për të gjitha nevojat tona të klientëve, me 19 gjuhë dhe opsione të shumta për komunikim, nga emaili dhe Live Chat deri te telefonatat dhe telefonatat video ballë për ballë.

Si të hapni llogarinë tuaj

Shtyp butonin

1. Shtyp butonin

Plotësoni formularin

2. Plotësoni formularin

Shkarko aplikacionin

3. Shkarko aplikacionin

Kredi e keqe

Kredia e keqe mund të jetë një pengesë për të hapur një llogari bankare ose për të hyrë në një llogari me shpërblime.  Jo me kostumet e mia. Ne mbështesim mijëra njerëz që kanë kredi të keqe dhe i ndihmojmë ata me një përdorim të lehtë
Llogari e çastit.
I falimentuar

Të merresh me borxhin është e vështirë. Nëse jeni bërë të falimentuar, Suits Me mund të sigurojë të gjitha karakteristikat bankare që ju nevojiten. Ne e bëjmë të lehtë hapjen e një llogarie dhe nuk ka asnjë rrezik për borxhe të mëtejshme.
IVA
 
Nëse jeni duke hyrë ose tashmë në një IVA, është më mirë të hapni një llogari të re. Suits Me sigurojnë llogari të reja fillimi në disa minuta, duke ju kthyer në rrugën e duhur me financat tuaja.
Nuk ka kontrolle krediti
 
Ne nuk kryejmë kontrolle krediti kur ju hapni një llogari me Suits Me.  Duke qenë se ne nuk ofrojmë kredi, ne nuk kemi nevojë të bëjmë një shenjë në dosjen tuaj të kreditit.
Asnjë provë e verifikuar e adresës*
 
Situatat ndryshojnë dhe shpesh klientët tanë gjejnë se nuk kanë dokumentacionin e kërkuar për të vërtetuar adresën e tyre. Ne nuk kemi nevojë që ju të jepni 3 muaj prova të adresës për të hapur një llogari Suits Me.
Nuk ka letërnjoftim fotografie*
 
Nuk ka pasaportë apo patentë shoferi? Pa problem. Ju mund të hapni një llogari Suits Me me një selfie dhe letërnjoftim tjetër alternativ. Siç është online, nuk ka nevojë të postoni dokumente apo të vizitoni një bankë, dhe ju mund të aplikoni në minuta.
E re në Mbretërinë e Bashkuar
 
Suits Me mbështet ata të rinj në Mbretërinë e Bashkuar duke hequr sfidat e hapjes së një llogarie bankare. Ne pranojmë ID* që keni në mbërritje dhe konfirmojmë aplikimin tuaj online. Me mbështetjen e klientit në 19 gjuhë, ne mund të japim ndihmë në një gjuhë që ju përshtatet.
Shënuesit CIFAS
 
Shënuesit CIFAS mund t'ju pengojnë të hapni një llogari bankare.  Nëse keni qenë viktimë e imitimit kjo mund të jetë shumë frustruese dhe e padrejtë.  Ne ndihmojmë ata që janë në këtë situatë dhe duhet të hapin një llogari shpejt online për shkak të mbylljes së llogarisë së tyre të mëparshme.
Azilkërkuesit
 
Ne e kuptojmë se mbërritja në Mbretërinë e Bashkuar nga jashtë shtetit është e vështirë. Shpesh, të mos kesh dokumentet e kërkuara është një pengesë për të marrë një llogari bankare dhe për të filluar jetën tënde të re. Me Suits Me, ju mund të hapni një llogari online në disa minuta, me vetëm një selfie dhe një kartë ARC *.
Studentët
 
Llogaritë tona janë të përsosura për studentët që duan të marrin para në dorë dhe të kenë akses në zbritje.  Pa depozita minimale ju mund të përdorni llogaritë tona për t'ju përshtatur nevojave tuaja.
Bixhozi
 
Nëse jeni duke kërkuar për të menaxhuar shpenzimet tuaja të lojërave të fatit, llogaritë Suits Me mund të vendosen në minuta dhe t'ju lejojnë të buxhetoni më efektivisht. Shumë klientë të Suits Me përdorin llogaritë tona për t'u siguruar që fondet e lojërave të fatit të mbahen të ndara nga llogaria e tyre kryesore bankare.
Gaming
 
Nëse jeni duke kërkuar për një llogari për lojrat online, mos kërkoni më tej. Një llogari e veçantë Suits Me mund të vendoset në disa minuta dhe ju mund të menaxhoni më mirë shpenzimet tuaja të lojërave.

Ne kemi një llogari që do t'ju përshtatet

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore
Më e mira për përdorim të rastit
Paguaj si të shkosh /muaj
  • E domosdoshme është pagesa jonë ndërsa shkon me kartë. Një llogari e çastit për t'ju dhënë fleksibilitet dhe kontroll kur keni nevojë për një llogari të veçantë. Klientët tanë që kanë nevojë për një llogari për t'u përdorur herë pas here dhe jo si llogari kryesore zgjedhin Essential. Edhe pse nuk ka asnjë tarifë mujore të caktuar, tarifat individuale janë më të larta se llojet e tjera të llogarisë. Kostot e përgjithshme mujore mund të jenë më të larta se llojet e tjera të llogarive tona nëse përdoren si llogari kryesore ose vëllime të larta pagesash.

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim bazë
£4.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium është e mbushur me shtesa. Kjo llogari do t'ju lejojë të bëni gjithçka që ju duhet për të menaxhuar paratë tuaja, ndërsa do t'ju japë cashback dhe zbritje. Klientët që kanë nevojë për një llogari bazë dhe funksionale për pagat dhe përfitimet ose kanë pagesa të shumta në llogarinë e tyre zgjedhin Premium.

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
  • Llogaria jonë Premium Plus është e ngarkuar me vlerë plus ju merrni shërbimin tonë VIP queue jump. Kjo llogari është e preferuar me klientët tanë me paketën e saj përfshirëse. Llogaria Premium Plus është normalisht opsioni më i lirë për ata që duan një zëvendësim plotësisht funksional të llogarisë bankare pasi përdorimi mesatar është i përfshirë.

Bashkohu me mijëra njerëz që ndryshojnë jetën e tyre

Logo e pilotit të besimit
Logo e njerëzve të parave të mençura
Logoja e aplikacionit Apple
Logoja e aplikativit Google Play

Historia e Neshës

Historia e Edit

Historia e Pjetrit

Çmime

British Bank AwardsBest Current Account Provider 2022 Finalist

British Bank Awards
Finalisti më i mirë i llogarisë rrjedhëse 2022

SME News Shërbimi bankar më inovativ 2023

SME News
Shërbimi bankar më inovativ 2023

British Bank AwardsBest Newcomer 2020 Highly Praiseed

British Bank Awards
I sapoardhuri më i mirë 2020 lavdërohet shumë

Bashkohu me mijëra njerëz që donin diçka të ndryshme në një llogari bankare

Ata zgjodhën Suits Me, dhe morën një llogari personale për t'iu përshtatur atyre.

Hap llogarinë tënde sot
Mijëra njerëz që kanë nevojë për një llogari bankare