Politika e privatësisë

Privaciteti

Suits Me sigurojnë llogari personale për ata që përballen me pengesa në hapjen e një llogarie bankare. Llogaritë ofrojnë të gjitha karakteristikat që ju nevojiten për të menaxhuar paratë tuaja dhe vjen me një aplikacion celular dhe Mastercard Debit Card pa kontakt.

Faqja e internetit Suits Me® operohet nga Suits Me Limited. (Referuar si "Suits Me", "we", "our", "us" in this, Privacy Notice). Suits Me® Limited është regjistruar në Angli dhe Uells, me numrin e regjistrimit: 07349753. Old Shippon, Moseley Hall Farm, Chelford Road, Knutsford, Cheshire, WA16 8RB. Suits Me® Card është një TA of Suits Me® Limited.

Ne jemi të regjistruar në Zyrën e Komisionerit të Informacionit (ICO) me numrin e regjistrimit ZA237140. Prandaj ne kemi zhvilluar këtë njoftim privatësie për t'ju informuar për të dhënat që mbledhim, çfarë bëjmë me informacionin tuaj, çfarë bëjmë për t'i mbajtur ato të sigurta si dhe të drejtat dhe zgjedhjet që keni mbi të dhënat tuaja personale.

Gjatë gjithë kësaj politike i referohemi Legjislacionit për Mbrojtjen e të Dhënave që do të thotë Ligji për Mbrojtjen e të Dhënave 2018 (DPA2018), Rregullorja e Përgjithshme e Mbretërisë së Bashkuar për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR e Mbretërisë së Bashkuar) dhe çdo legjislacion i zbatuar në lidhje me legjislacionin e sipërpërmendur. Kur të dhënat përpunohen nga një kontrollues ose procesor i krijuar në Bashkimin Evropian ose përfshin të dhënat e njerëzve në Bashkimin Evropian, ato përfshijnë edhe Rregulloren e Përgjithshme të BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave (GDPR e BE-së). Kjo përfshin çdo legjislacion zëvendësues që hyn në fuqi herë pas here.