Raportimi i aktivitetit të dyshimtë

Nëse mendoni se keni vënë re diçka të çuditshme me llogarinë tuaj dhe nuk e dini arsyen prapa saj, ju lutem merrni kontakt me ekipin e kujdesit të klientëve Suits Me® sa më shpejt të jetë e mundur. Ne mund të kalojmë nëpër llogarinë tuaj me ju dhe të shohim nëse mund të shkojmë në fund të saj.

A dyshoni se po përdoren hollësitë e kartës suaj?

Vetëm ju duhet të dini detajet e kartës suaj, por nëse keni një arsye për të besuar se është kompromentuar, duhet të veproni menjëherë.

Blloko përkohësisht kartën tënde

Si klient i Suits Me®, ju mund të bllokoni përkohësisht kartën tuaj nëse mendoni se është e humbur apo e vjedhur në llogarinë tuaj të parave online dhe në aplikacionin mobil.

Anulloni kartën tuaj dhe porositni një të re

Nëse pas kërkim ju nuk mund të gjeni kartën tuaj ose jeni të bindur se ajo është vjedhur, humbur ose dikush është duke përdorur detajet e saj, ju mund të anulojë kartën ose duke telefonuar ose duke kaluar nëpër app ose faqen e internetit. Do t'ju lëshohet një kartë e re të cilën do ta merrni për 3-5 ditë pune. Ka një pagesë për zëvendësimin e kartës suaj të debitit.

Mendoni se po përdoret llogaria juaj online e parave?

Mënyra më e lehtë për të mbajtur llogarinë tuaj online të parave të sigurta është të bëni këto dy gjëra:

  • Përditëso fjalëkalimin rregullisht
  • Mos ndaj kurrë kodet e tua one time passcode (OTPs)

Por nëse i ke bërë këto dhe ende mendon se diçka e çuditshme po ndodh, telefono ekipin e kujdesit të klientëve Suits Me® menjëherë. Ne mund të ngrijmë përkohësisht llogarinë tuaj kështu që asnjë para nuk mund të lëvizë brenda ose jashtë ndërsa hetojmë se cila është çështja. Ju gjithashtu mund të përditësoni fjalëkalimin tuaj dhe detajet personale në këtë moment për të provuar dhe pakësuar çdo shkelje të sigurisë.

Si çdo rast është i ndryshëm, ne do të punojmë ngushtë me ju për të gjetur se çfarë po ndodh me paratë tuaja dhe të jemi në kontakt të vazhdueshëm ndërsa kalojmë nëpër opsionet tuaja.

Kontrollo dyfish pagesat

Ne të gjithë kemi qenë atje kur nuk e njohim një pagesë, por pas disa çastesh për të menduar rreth saj ne përfundimisht e kuptojmë se çfarë është ajo. Ka një shans që të ndodhë edhe kësaj here.

Një kompani e njohur mund të jetë duke bërë tregti me një emër tjetër

Nëse e pikasni një emër në deklaratën tuaj që nuk e njihni, mendoni se ku e keni bërë, e keni ngrënë apo pirë atë ditë. Bizneset më të vogla të tilla si kafenetë dhe dyqanet e pavarura mund të banktohen nën emrin e pronarit. Nëse keni një faturë nga biznesi krahasoni datat e transaksionit dhe çmimin, kjo duhet të konfirmojë se ishte një blerje e ligjshme.

Një mbajtës i përbashkët llogarie ka bërë një blerje

Ju mund të keni më shumë se një kartë debiti Mastercard® lidhur me llogarinë tuaj Suits Me® e-money nëse keni zgjedhur për këtë shërbim shtesë. Kontroll i dyfishtë me këdo që përdor kartën e dytë për të parë nëse ata e kanë bërë blerjen para se ju ta fshini atë si të dyshimtë.

Një gjyq i lirë ka skaduar

Ky është një tjetër aksident i zakonshëm që bëjmë të gjithë, duke firmosur për një gjyq falas, duke vendosur se nuk na pëlqen dhe duke harruar ta anullojmë para përfundimit të periudhës së provës. Disa shërbime abonimi si Netflix, Amazon Prime dhe Credit Expert do të fillojnë t'ju faturojnë nëse nuk e anuloni planin në mënyrë aktive, kështu që nëse vëreni se jeni ngarkuar dhe nuk dëshironit të siguroheni që ta anuloni atë para se të kryhet pagesa e muajit të ardhshëm.

Pagesa të drejtpërdrejta debiti duke lënë llogarinë tuaj

Këto mund të jenë për faturat, qiranë, abonimet, çdo gjë që keni ngritur pak kohë më parë dhe që atëherë e keni harruar. Ju mund të shikoni një listë të plotë të debiteve të drejtpërdrejta pas prerjes në llogarinë tuaj Suits Me® nëpërmjet llogarisë tuaj të parave online ose app mobile.

Para-autorizimet

Këto mund të ndodhin kur një shitës ka marrë një sasi të përkohshme parash nga llogaria juaj të cilën më vonë do ta rimbursojnë. Shembulli më i mirë është një hotel, ku ata do të veshin-mark para për shërbimin e dhomës ose lavanderi, por të japë atë përsëri nëse ju nuk i përdorni ato.

Informacione të dobishme