Karta të humbura, të vjedhura ose të dëmtuara

Çfarë të bëj nëse karta ime është e humbur apo e vjedhur?

Nëse karta juaj e debitit është humbur ose është vjedhur, ju lutem na lajmëroni sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju mund të na njoftoni duke e raportuar atë nëpërmjet llogarisë suaj të parave online, aplikacionit tuaj celular ose duke na dhënë një telefonatë.

Mobile App

Për të përdorur këtë funksion, ju do të duhet të keni vendosur qasje në app mobile Suits Me® para se karta juaj të jetë humbur ose vjedhur.

 1. Hyrje në app mobile Suits Me®
 2. Kliko ikonën e 'Kartelave' në panelin e navigimit në fund të aplikacionit
 3. Zgjidhni 'Freeze Card' për të vendosur një bllok të përkohshëm në kartë derisa ju mund të kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit

Llogari online parash

Për të përdorur këtë funksion, ju do të duhet të keni vendosur tashmë llogarinë tuaj të parave online para se karta juaj të jetë humbur ose vjedhur.

 1. Hyrje në llogarinë tuaj të parave online
 2. Klik tek ikona e 'Kartelave' në panelin e navigimit drejt pjesës së sipërme të faqes
 3. Zgjidhni 'Freeze Card' për të vendosur një bllok të përkohshëm në kartë derisa ju mund të kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit

Telefoni

Kujdesi ndaj klientit: 03330 151 858 (disponible lundi – vendredi 9h – 17h) – Select Option 3

Për bllokimin dhe zhbllokimin e kartës

Nëse mendoni se mund ta keni vënë gabim kartën ose të mos jeni të sigurt nëse është humbur ose vjedhur, mund të vendosni një ngrirje të përkohshme në të. Ngrirja e kartës suaj Suits Me® mund të bëhet duke përdorur llogarinë tuaj të parave online ose app mobile. Nëse e gjeni kartën tuaj, atëherë mund të ktheheni në llogarinë tuaj të parave online dhe të klikoni 'unfreeze' brenda tab 'Cards'.

Nëse ende nuk e keni vendosur llogarinë tuaj të parave online ose qasjen në aplikacionin mobil Suits Me®, ju lutemi të kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit , i cili do të jetë në gjendje të ngrijë ose të zhbllokojë kartën tuaj të debitit për ju.

Ngrirja e kartës do ndalojë:

 • Tërheqje parash në ATM
 • Blerje online dhe në dyqane
 • Cashback në dyqan
 • Pagesa me çip dhe PIN
 • Pagesa pa kontakt
 • Blerje online dhe në dyqane

Ngrirja e kartës nuk do të ndalet:

 • Para që hyjnë në llogarinë tuaj (paga, transferime etj.)
 • Debite të drejtpërdrejta (të krijuara para humbjes ose vjedhjes së kartës suaj)
 • Renditja në këmbë (e krijuar para humbjes ose vjedhjes së kartës suaj)

Çfarë të bëj nëse karta ime dëmtohet?

Nëse karta juaj e debitit Suits Me® është dëmtuar dhe nuk është më e përdorshme ju lutem kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit për një kartë zëvendësuese. Kjo mund të kërkohet edhe në aplikacionin Suits Me® ose në portalin online duke përdorur tabin 'kartelat' dhe duke klikuar 'Kërkesë Shtesë Karte' ose 'Zëvendësim Porosie'.

FAQ

Nëse e 'ngrij' kartën time, sa kohë do të mbetet blloku i përkohshëm në kartën time?

Ky bllok i përkohshëm do të qëndrojë në kartën tuaj derisa ju ose 'Ç'ngrini' kartën tuaj nëpërmjet llogarisë tuaj të parave online ose duke përdorur aplikacionin celular ose ju raportoni kartën tuaj si të humbur ose të vjedhur.

Kam gjetur kartën time, çfarë duhet të bëj?

Nëse keni bllokuar kartën tuaj por tani e keni gjetur atë atëherë lajm i madh! Thjesht hyni në llogarinë tuaj të parave online ose në app mobile, kliko tek ikona 'Cards' dhe zgjidhni 'Unfreeze'.

Nëse nuk keni qasje në portalin online apo në aplikacionin mobil, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit i cili do të jetë në gjendje të zhbllokojë kartën tuaj për ju.

Keni nevojë për ndihmë?

Ekipi ynë shumëgjuhësh i dedikuar i kujdesit ndaj klientit është në dispozicion për të ndihmuar dhe mund të kontaktohet duke përdorur detajet e mëposhtme.

Telefoni: 03330 151 858
Email: hello@suitsmecard.com
Chat Live: Pozicioni poshtë djathtas i faqes sonë të internetit

Informacione të dobishme