Afektibiliteti

Deklarata e arritshmërisë

Këtu në Suits Me®, ne punojmë shumë për të hequr pengesat e arritshmërisë me të cilën një person mund të përballet kur përdor faqen tonë të internetit, dhe produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë. Heqja e pengesave ndaj bankave moderne dhe nxitja e përfshirjes financiare (ku gjithkush meriton aksesin e duhur të produkteve financiare pavarësisht sfondit, rrethanave personale, apo pozitës financiare) është në zemër të asaj që bëjmë dhe e dimë se kjo mund të arrihet vetëm duke u siguruar që Suits Me® mund të punojë për të gjithë – dhe ne e kemi fjalën për të gjithë.

Misioni ynë

Si një ofrues dixhital kartash debiti, kuptimi dhe përshtatja me nevojat e ndryshme të klientëve tanë është një pjesë thelbësore e misionit tonë. Duke qenë një ofrues bankar i vetëm në internet që jep mundësinë për të menaxhuar financat në smartphone-in tuaj ose online (në vend se në një degë), ne po zhvillojmë vazhdimisht produktet tona për të ndihmuar në reduktimin e pengesave me të cilat përballen mbajtësit e llogarive tona dhe ata që luftojnë me bankat dixhitale.

E kemi bërë këtë në disa mënyra:

  • Nga sigurimi se kemi një blog të detajuar që ofron këshilla dhe udhëzime kur mbi financat personale dhe bankat me ne.
  • Duke siguruar që të mbajmë të njëjtin ton zëri në të gjitha komunikimet tona,
  • Duke u siguruar që ekipi ynë i kujdesit ndaj klientit flet gjuhë të shumëfishta për mbajtësit e llogarisë sonë mund të marrë përgjigjet që u nevojiten, në një gjuhë që ata e kuptojnë më mirë.
  • Duke siguruar tekst të lehtë për t'u lexuar, i cili është gjithashtu në dispozicion në një printim më të madh nëse kërkohet.
  • Aftësia për të emëruar një palë të tretë që ju besoni për të menaxhuar nevojat tuaja bankare nëse jeni duke luftuar ose keni nevojë për mbështetje shtesë.
  • Puna me ekipet tona në të gjitha departamentet e ndryshme e mban aksesueshmërinë në zemër të çdo vendimi biznesi për të siguruar që ne nuk jemi duke diskriminuar pa dijeni nevojat e mbajtësit të llogarisë sonë.
  • Një ekip shumë i trajnuar i kujdesit ndaj klientit është në dispozicion për t'ju ndihmuar të trajtoni çdo shqetësim të parave – pavarësisht se sa i madh apo i vogël. Mund t'i arrini gjatë orëve të hapjes në 03330 151 858.

Përmirësimi më® përshtatet me anë të komenteve

Ne mirëpresim komentet tuaja mbi mundësinë e Suits Me®. Ju lutem na lajmëroni nëse hasni pengesa të arritshmërisë në faqen tonë të internetit. Mund të na kontaktoni me:

  • Telefoni: 03330 151 858
  • E-mail: hello@suitsmecard.com
  • Adresa postare: The Old Shippon, Moseley Hall Farm, Chelford Road, Knutsford, Cheshire, WA168RB.

Ne synojmë t'u përgjigjemi reagimeve brenda 2 ditëve të punës.