Qëndroni nën kontrollin e planit tuaj të menaxhimit të borxhit me një llogari Suits Me.

Menaxhoni paratë tuaja, rrugën tuaj duke hapur një llogari Suits Me në më pak se 3 minuta.

Cashback pakufizuar në blerjet, plotësisht paraqitur app dhe një Mastercard® pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

Menaxhoni paratë tuaja, rrugën tuaj duke hapur një llogari Suits Me në më pak se 3 minuta.

Cashback pakufizuar në blerjet, plotësisht paraqitur app dhe një Mastercard® pa kontakt.

Hap llogarinë tënde

I dashur dhe i besuar nga më shumë se 130.000 klientë

A kam nevojë për një llogari të re bankare për një plan të menaxhimit të borxhit?

Këshillohet që të hapni një llogari të re kur jeni në një plan të menaxhimit të borxhit. Një llogari Suits Me është e përkryer për ju, hapni llogarinë tuaj në më pak se 3 minuta pa kontrolle krediti, nuk ka struktura të découverts apo karakteristika krediti krediti kështu që llogaria jonë mund t'ju ndihmojë.

StepChange dhe Citizens Advice mund t'ju ofrojnë më shumë informacion se çfarë përfshin një plan i Menaxhimit të Borxhit për ju.

Hap llogarinë tënde
Llogari thelbësore

Më përshtaten veçoritë

Pasi të hapni llogarinë tuaj ju do të keni qasje në të gjitha karakteristikat tona mahnitëse:

Hap llogarinë tënde
App bankare online,

Më përshtaten® llogaritë

Ne kemi dy llogari të ndryshme Suits Me® për ju për të zgjedhur nga:

Llogaria Premium e madhe nëse dëshironi një llogari të veçantë për fondet tuaja me një numër të kufizuar të kërkesave të transaksionit por kërkon debite të drejtpërdrejta për t'u ngritur.

Llogaria Premium Plus e përsosur për t'u përdorur si llogaria juaj kryesore për aksesin në paga ose fonde dhe bërjen e transaksioneve elektronike. Mund të vendosni rregullime të rregullta dhe debite të drejtpërdrejta për të qëndruar në kontroll të parave tuaja.

Hap llogarinë tënde
Kartë thelbësore
Tre karta suits Me® në një sfond portokalli, pockit alternative 1

Zgjidh një llogari

Zgjidh llojin e llogarisë tënde dhe plotëso aplikimin online për 3 minuta.

Më përshtatet karta e bardhë thelbësore që është një alternativë e madhe pockit 2

Ngarko llogarinë tënde

Shto para nëpërmjet transferimit, pagës ose parasë.

Kurseni dhe shpenzoni me shpërblimet tona si një alternativë e vogël 3

Përdorni kostumet Meu0026reg; Çdo ditë

Merr para në blerjet e përditshme.

Hape llogarinë tënde Suits Me sot!

Hapni llogarinë tuaj në më pak se 3 minuta pa kontroll krediti.