Këshilltar për kujdesin ndaj klientit – Kohë e plotë ose e pjesshme

Me kohë të plotë | £22,500 për një vit + skemë bonusi ose £12.13 në orë Me kohë të pjesshme dhe + skemë bonusi

Apliko tani

Ne kemi një mundësi emocionuese në dispozicion për një individ të mprehtë dhe entuziast për t'u bashkuar me ne si këshilltar në kuadër të ekipit tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit. Ju do të punoni si pjesë e një kompanie me ritëm të shpejtë dhe të zënë, me bazë në Knutsford, Cheshire. Si një biznes në rritje, ky është një shans emocionues për të punuar në një mjedis të lulëzuar, duke mbështetur klientët tanë dita-ditës përmes telefonit, me email dhe chat live. U sigurua një trajnim i plotë.

Në lidhje me mua

Suits Me është një biznes fintech me çmime të fituara, etike dhe të prera me bazë në një mjedis rural pranë Knutsford, Cheshire. Ne jemi një zgjidhje bankare alternative e fituar nga Mbretëria e Bashkuar me përfshirjen financiare dhe barazinë e mundësive ulur në zemër të Suits Me.

Aktualisht jemi brenda një periudhe emocionuese të rritjes. Suits Me operon brenda sektorëve B2B dhe B2C në Mbretërinë e Bashkuar dhe aktualisht punon drejt zgjerimit evropian dhe global.

(B2C) Për mbajtësit e llogarive tona, ne ofrojmë një alternativë ndaj llogarive bankare tradicionale me një kartë debiti Mastercard pa kontakt, një gamë të plotë të karakteristikave të llogarisë dhe shpërblimet cashback për konsumatorët dhe për partnerët tanë të biznesit, një portal të sigurt dhe të sigurt për të krijuar llogari të reja për punëtorët e tyre të pabankuar shpejt dhe lehtë.

(B2B) Suits Me ofron një zgjidhje pagese që u ofron UKS-ve vetëm portal klient të specializuar që lejon rekrutuesit, punëdhënësit dhe sindikatat të hapin llogari për punonjësit, kandidatët dhe anëtarët e tyre brenda minutave!

Sigurimi i një zgjidhjeje të sigurtë dhe të sigurtë për pagesat e biznesit, duke u mundësuar kompanive të mos paguajnë më në para në dorë, çek apo në llogaritë e familjes dhe miqve. Në vend të kësaj, duke paguar me anë të një metode që përputhet, drejt e në një llogari personale, ndërsa ndihmon për të mbrojtur të paguarit dhe për të ndihmuar në luftën dhe eliminimin e skllavërisë moderne.

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Duke iu përgjigjur pyetjeve të email-it nëpërmjet Zendesk
  • Duke iu përgjigjur telefonatave dhe duke u marrë me pyetjet telefonike
  • Përgjigje ndaj kërkesave të drejtpërdrejtë për biseda

Aftësitë dhe përvoja e aftësive të kërkuara

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi (verbale dhe të shkruara)
  • Një metodë miqësore, e durueshme dhe pozitive ndaj klientëve tanë dhe punës
  • Përvojë e mëparshme në shërbimin ndaj klientit
  • Shkrim kompjuteri & mëson shpejt
  • I aftë në Microsoft Excel & Word
  • Qëndrim fleksibël mund të bëjë
  • Aftësitë gjuhësore do të ishin një avantazh (multi-lingual)