Duke kërkuar një zgjidhje profesionale biznesi për të siguruar punonjësit tuaj & klientët paguhen në mënyrë të sigurtë?

Partner me ne

Një zgjidhje e sigurt, e lehtë dhe me kosto efektive pagesash

The simple and easy online money account for your employees and users. With Suits Me®, you can ensure your employees and clients are paid safely and securely into an account that is set up in their own name.

I lirë, i shpejtë dhe i lehtë për të krijuar një llogari punonjësi

Një llogari e garantuar e parave online për mbi 18'të që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar dhe kalojnë kontrollet tona të sigurisë. Partneriteti me Suits Me® është krejtësisht falas dhe nuk do t'i kushtojë biznesit tuaj asnjë qindarkë.

Hyrje e shpejtë për të renditur kodin dhe numrin e llogarisë

Për vetëm 20 minuta, nga dorëzimi i formularit të regjistrimit, klientët mund të fillojnë të menaxhojnë financat e tyre dhe do të marrin kartën e tyre të debitit Mastercard® brenda 3-5 ditëve.

Mbështetje shumëgjuhëshe e klientëve

Ne jemi këtu për punonjësit dhe klientët tuaj duke ofruar mbështetje llogarie në 19 gjuhë të ndryshme.

Pa tarifa të fshehura

Ne jemi plotësisht transparent me ju dhe mbajtësit e llogarisë sonë. Partneriteti me Suits Me® është krejtësisht falas dhe nuk do t'i kushtojë biznesit tuaj asnjë qindarkë.

Është e lehtë për klientët tuaj dhe punonjësit
për të hapur një llogari Suits Me®

Hapi 1 - Regjistrohu në portalin Suits Me® 1

Regjistrohu në portalin tonë në minuta

Partner me Suits Me® dhe merrni qasje në portalin Suits Me® në minuta. Ekipi ynë i përkushtuar do të sigurojë aq shumë stërvitje sa kërkohet në procesin tonë të thjeshtë.

Hapi 2 - Plotësoni një formular aplikimi 2

Plotësoni një formular aplikimi

Ose ju ose klienti juaj mund të plotësoni formularin tonë të thjeshtë të aplikimit pa kontrolle krediti dhe futni informacionin në portalin tonë së bashku me dokumentin përkatës të ID.

Hapi 1 - 3 kartat 3

3 minutes to open an account

A sort code and account number is generated within 3 minutes and provided to you and your client. Full account access is now available so they can start managing their finances.

Mjeshtëria jonë e industrisë

IVA & Menaxhimi i Borxhit

Këtu në Suits Me® ne mund t'ju ndihmojmë për të mbështetur më tej klientët tuaj duke u ofruar atyre një llogari online parash kur ata përjashtohen nga veçoritë tradicionale bankare nga llogaria e tyre bankare ekzistuese.

Mëso më shumë
Administrimi i borxhit dhe praktikuesi i IVA

Bamirësi

Zgjidhja jonë ndihmon komunitetin tuaj bamirës kur ata kanë më shumë nevojë për të, duke u lejuar atyre qasje në paratë e tyre dhe bankare si karakteristika.

Mëso më shumë
Komuniteti i bamirësisë me armë rreth njëri-tjetrit

Zhvendosja

Një zgjidhje e besueshme pagese për të ndihmuar klientët tuaj në udhëtimin e tyre të zhvendosjes, duke u lejuar atyre qasje në bankim si karakteristika pa kontrolle krediti.

Mëso më shumë
Formular dhe pasaportë për aplikimin e vizës

Studentë ndërkombëtarë

Duke ndihmuar studentët tuaj për të marrë një mënyrë për të shpenzuar dhe kursyer grantet dhe kreditë e tyre ndërsa studiojnë në Mbretërinë e Bashkuar.

Mëso më shumë
Student ndërkombëtar në një bibliotekë

Kujdesi shëndetësor

Zgjidhja jonë pa pagesë është projektuar për të trajtuar kërkesën në rritje për shërbime klinike dhe mungesën e profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

Mëso më shumë
doktor që punon në industrinë e kujdesit shëndetësor

Bujqësia

Ne besojmë se duke siguruar që punëtorët tuaj të kenë qasje në llogarinë e sigurtë, moderne të e-parave, ne mund të ndihmojmë kolektivisht për të luftuar abuzimin, që mund të kalojë kaq lehtë pa u vënë re brenda industrisë së bujqësisë.

Mëso më shumë
punëtorë që mbledhin të mbjellat bujqësore

Ndërtim

Partneriteti me Suits Me® mund t'ju japë qasje në më të talentuarit, por punëtorët e nënbankuar nga Mbretëria e Bashkuar dhe jashtë vendit.

Mëso më shumë
punëtor ndërtimi që mban një kapele të verdhë të fortë

Magazinim

Ne hapim dyert për një grup më të gjerë operativë deposh, ju jep një mënyrë efikase për të paguar në mënyrë të sigurtë dhe të sigurtë stafin tuaj të përkohshëm dhe të përhershëm.

Mëso më shumë
njeri qe punon ne nje depo e veshur me nje xhakete

Mikpritja

Me rritjen e pritjeve nga klientët dhe rregullatorët për të mbajtur standardet e larta brenda mikpritjes, ne kujdesemi për nevojat tuaja të pagesave të stafit, kështu që ju mund të përqëndroheni në klientët tuaj.

Mëso më shumë
tavolina pastrimi kameriere

Hyrje në portalin e punëdhënësit Suits Me®

Hyrje falas

Nuk ka asnjë kosto për biznesin tuaj kur të bëheni një partner Suits Me®.

E lehtë për të hapur llogaritë

Portali ynë e bën të lehtë për të ngritur shpejt llogaritë e reja.

Mbështetja e punonjësve dhe klientëve tuaj

Ne e largojmë stresin nga ju duke mbështetur mbajtësit e llogarive me ekipin tonë shumëgjuhësh të kujdesit ndaj klientit.

Paguaj drejtpërdrejt pagat

Harroni numërimin e parave të gatshme ose çeqet me shkrim – një transferim i thjeshtë nga llogaria juaj e biznesit do të sigurojë që punonjësit tuaj të paguhen në mënyrë të sigurtë.

Një ekip i dedikuar për kujdesin ndaj klientit

Agjentët me përvojë të shërbimit ndaj klientit janë gati t'u përgjigjen pyetjeve të llogarisë së punonjësit ose klientit tuaj me telefon, e-mail në anglisht, rumanisht, bullgarisht, polonisht, spanjisht dhe rusisht.

Menaxhues i përkushtuar i llogarive të klientëve

Administratorët tanë të llogarive të klientëve janë këtu për t'ju mbështetur ju dhe biznesin tuaj, sa herë që ju keni nevojë për ne.

Këtu për të ndihmuar punonjësit dhe klientët tuaj

Ne jemi në dispozicion 9:00am-5:00pm nga e hëna në të premte, përmes emailit dhe telefonit, për të mbështetur punonjësit dhe klientët tuaj me çdo pyetje llogarie.

Paguaj falas në pagën tënde

Punonjësit mund të marrin pagën dhe përfitimet e tyre drejt e në llogarinë e tyre Suits Me®. Pasi të jetë vendosur një numër llogarie dhe një kod i caktuar, paratë mund të paguhen drejtpërdrejt në llogarinë e tyre falas.

Mësoni më shumë rreth aplikacionit tonë
personi që shikon faqen e shtëpisë së korporatës Suits Me® në laptop

Mbështetni klientët tuaj në udhëtimin e tyre financiar

Suits Me® mund të ju ndihmojë për të arritur një proces shumë më të butë në bord për marrjen e llogarive të vendosura shpejt dhe sigurt me sa më pak punë nga ana juaj sa më shumë të jetë e mundur.

Mësoni më shumë rreth aplikacionit tonë
mungesa e sfondit me personin që mban celular duke përdorur app suits Me® mobile banking

I sigurt dhe i sigurt me mua®

Llogari e-parave online plotësisht të koduara dhe HTTPS në të gjithë faqen me një SSL

PINS janë marrë ose nëpërmjet aplikacionit celular të sigurtë ose linjës së automatizuar IVR

Suits Me® App është aksesuar nëpërmjet një mPIN 5 shifror ose teknologjisë biometrike të gjurmëve të gishtërinjve

E lehtë për të bllokuar kartën tuaj ose raportin si të humbur apo të vjedhur duke përdorur app celular

Paratë bëhen të lehta

Mbajtësit e llogarive mund të menaxhojnë llogarinë e tyre në një mënyrë që u përshtatet atyre dhe mënyrës së jetesës së tyre – qoftë nëse janë në shtëpi në kompjuter apo në internet me celularin e tyre. Është e lehtë për punonjësit ose klientët tuaj të paguajnë faturat, miqtë, dhe familjen online në sekonda ose nëpërmjet aplikacionit celular dhe të blejnë në miliona vende në mbarë botën me kartën tonë të parapaguar Mastercard.

Mëso më shumë për bankat tona si veçoritë
Më përshtatet® app mobile banking me tre karta pranë saj.

Llogari parash që përfshijnë financiarisht

Ndryshe nga bankat tradicionale, ne nuk ofrojmë overdraft të rregulluara apo karta krediti. Me fjalë të tjera, mbajtësit e llogarive mund të shpenzojnë vetëm atë që kanë. Kjo mund të jetë e mirë nëse ata kanë luftuar me menaxhimin e parave në të kaluarën ose duan të qëndrojnë në kontroll të financave të tyre dhe të udhëheqin një mënyrë jetese pa borxhe. Ne nuk i mbajmë kontrollet tona të kreditit ose nuk kërkojmë dëshmi të adresës e cila ndihmon në parandalimin e përjashtimit financiar.

Zbulo më shumë
Tre letra më® shkon me dorë duke mbajtur njerëz siç jemi financiarisht gjithpërfshirës

Shpërblime me para në dorë dhe zbritje ekskluzive

Është e lehtë t'u ofroni punonjësve tuaj përfitime shtesë me qasje ekskluzive në shpërblimet dhe zbritjet më të mira të parave. Mbajtësit e llogarisë sonë mund të blejnë dhe të fitojnë me kartën e tyre Suits Me®, në dyqan, online ose nëpërmjet telefonit, duke u kursyer para.

Shikoni partnerët tanë të parave dhe zbritjet
Tre Suits Me® karta me mobile banking në sfond me paratë që vijnë nga telefoni si ju mund të merrni shpërblime cashback

Siç është paraqitur në...

Na trego për punën tënde.

Së bashku ne mund të gjejmë një zgjidhje për nevojat tuaja të biznesit. Do të donim të dëgjonim për qëllimet tuaja të tanishme të biznesit dhe se ku po drejtoheni. Bisedoni me një nga administratorët e llogarive tona sot për të gjetur se si Suits Me® mund të thjeshtojë dhe të rrisë ofertat tuaja të biznesit.

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat