Looking for a Prepaid Card?

Suits Me offers something better.

A prepaid card that gives cashback on purchases and the flexibility with banking-like features.

Open your account in just 3 minutes with no credit checks.

Hap llogarinë tënde sot
Suits Me account and app
Suits Me account and app

Suits Me offers something better.

A prepaid card that gives cashback on purchases and the flexibility with banking-like features.

Open your account in just 3 minutes with no credit checks.

Hap llogarinë tënde sot

We offer more than standard prepaid cards

To send you a free prepaid card, we don’t ask for 3 months proof of address, we don’t conduct credit checks, we don’t ask for minimum deposits to unlock rewards or top brand discounts.

We make it really easy to apply and reward our customers as standard. Our accounts are designed to suit you. It’s all in the name. Easy to apply, easy to use and so many extras at no additional monthly cost.

Apliko tani
different to a bank account

Tap in style with one of our vibrant cards

Choose your Suits Me account type and we will send you a free prepaid card via first class post. Many of our customers receive this the next day.

Apliko tani
Suits Me are an alternative to a bank

Your money, your way

There are lots of ways to add funds to your card and access your money. Have your wages or benefits sent directly to your account, send a Faster Payment or cash top up at any PayPoint store.

You can use your card online, in-store, at any ATM machine globally.

Apliko tani
Easy payments and transfers

Go contactless

With our prepaid cards, there’s no need to enter your PIN.

Simply tap your card on the card reader for transactions up to £100 and wait for the transaction to be approved. That way, there’s no need to carry cash.

Apliko tani
Suits Me contactless debit card

Ngrini dhe zhfresni, kudo, kurdo që të jetë

Lost your prepaid card but think you may be able to find it?

Keep your account and money safe by freezing your card in the app or via your online account. Found it? Great! Unfreeze your card by logging back into the app or your online account.

Apliko tani
Freeze and unfreeze your account

Cashback with your purchases

Save money when you use your Suits Me card in our partner retail stores or when you shop online.

You’ll get cashback back in to your Suits Me® account.
Our cashback partners include Argos, Asda, B&Q, Goldsmiths, Halfords, Footlocker, New Look, Sainsbury’s and more.

Apliko tani
Cashback on purchases

Discounts with top brands

Access our exclusive customer discounts with top brands when you have an account with Suits Me.

We have different partners every week for you to enjoy great money off deals. Our discount partners include Just Eat, Lebara, FastPass, Lotto Social, Fiit and many more.

Apliko tani
Get discounts with top brands

Choose the right account for You

Më përshtatet karta thelbësore

Thelbësore

Pay as you go /month
 • Essential Account the pay as you go account best suited for those who need a simple online money account without credit checks, this account would be perfect to use as a secondary account.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Delivered by first class post normally within 2 working days

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Electronic payments in – £1.25

 • ATM withdrawals (UK) – £1.50

  Evropa: £ 1.50 plus 2% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2% të vlerës së transaksionit

 • Cash top-up – £2.30 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

For a list of all of Suits Me’s fees please see our Terms and Conditions

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet premium kartë

Premium
Më e mira për përdorim të ndërmjetëm
£4.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium është e madhe nëse ju do të dëshironit një llogari të veçantë për fondet tuaja me një numër të kufizuar të kërkesave të transaksionit por kërkon debite të drejtpërdrejta për t'u ngritur.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Delivered by first class post normally within 2 working days

 • Mbështetja shumëgjuhëshe e klientëve - FALAS

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Electronic payments in – FREE

 • Tërheqjet e ATM-së (MB) – £1.25

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Para në dorë – 1.29 £ + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

For a list of all of Suits Me’s fees please see our Terms and Conditions

Shih kushtet dhe kushtet

Më përshtatet Premium Card Plus

Premium Plus
Më i miri për llogarinë kryesore
£9.97 /muaj
 • Llogaria jonë Premium Plus është e përsosur për t'u përdorur si llogaria juaj kryesore për aksesin në paga ose fonde dhe bërjen e transaksioneve elektronike. Mund të vendosni rregullime të rregullta dhe debite të drejtpërdrejta për të qëndruar në kontroll të parave tuaja.

 • Kartë Debiti pa kontakt - FALAS

  Delivered by first class post normally within 2 working days

 • VIP queue jump for Multilingual Customer Support – FREE

 • Suits Me to Suits Me payments – FREE

 • Electronic payments in – FREE

 • Tërheqjet e ATM(UK) – 4x FREE

  Evropa: £ 1.25 plus 2.35% të vlerës së transaksionit. Ndërkombëtare: £ 2.50 plus 2.57% të vlerës së transaksionit

 • Cash top-up – £0.80 + 2.6%

  Në çdo Uk PayPoint

 • Mobile App - FALAS

 • Llogari online para - FALAS

 • Cashback - FALAS

For a list of all of Suits Me’s fees please see our Terms and Conditions

Shih kushtet dhe kushtet

BBC logoDave logoYahoo finance logoSky Atlantic logoEvening Standard logoDaily Mail Logo

Mbajtësit e llogarisë sonë na duan, të shohin se si më shkon për® shtat

Hap llogarinë tënde të parapaguar sot

Merrni kartën tuaj të parapaguar mastercard® debiti pa kontakt në 3-5 ditë pune pa kontrolle krediti!