Пригответе се за някои промени, ще правим Suits Me® още по-добра алтернатива за онлайн банкиране!

Тази година работихме усилено по вълнуващи нови промени върху Suits Me®, за да подобрим опита ви с нас.

Както може би сте видели в нашите социални мрежи, утре ще се случи нещо вълнуващо! След това ще дойде ред да подобрите вашата банкова сметка и карта! 🚀

Какво се променя?

Издателят на вашата електронна сметка и карта се променя. В момента тези услуги се предоставят от Contis Financial Services Ltd., но от 20 септември 2021 вашата сметка и карта ще бъдат предоставени от PrePay Technologies Limited Които са упълномощени и регулирани от Financial Conduct Authority за издаване на електронни банкови сметки под референтен номер за фирмата 900010.

В резултат на това, имаме нови Общи условия за ползване и Политика на поверителност. Тези промени ще влязат в сила на 20 септември 2021 г.

Не се притеснявайте, не е нужно да правите каквото и да е било. Смятаме, че е важно да Ви уведомим.

Ще получите нов акаунт, който ще включва вълнуващи нови предимства. 🤩

📱  Ново и подобрено приложение за мобилно банкиране с лицево разпознаване.
💻 Ново и подобрено онлайн банкиране.
💳  Нов дизайн на дебитна карта.
📲 Google Pay (скоро).
⚡ Известия в реално време от приложението.
🖤 Тъмен режим.
🎁 Голям избор от кешбек партньори и отстъпки.
💬 Чат в приложението.
🧷 Проверка на PIN код.
🌐 Многоезично приложение. Настройте приложението и онлайн банкирането си на език по вас избор.
↕️   Лесно сменяне между месечните видове акаунт планове.
🕵️ …и още много. Но ще го пазим в тайна за сега!

FAQs (Често задавани въпроси)

Кога ще се случи това?

Ще създадем вашия нов Suits Me® акаунт и новата ви карта ще бъде изпратена на 20 септември 2021. Ще ви пишем отново за ключови дати, напр. кога ще получите новите си акаунт номер и сорт-код.

Защо се случва това?

Знаехме, че е време да подобрим услугите си!

Нашите клиенти са в основата на Suits Me® и искаме да Ви предоставим възможно най-добрите услуги, когато става въпрос за управление на вашите пари и финанси.

Това ще ми струва ли повече?

Не! Няма да се налага да плащате и стотинка повече. Ние просто ви даваме повече.

Трябва ли да направя нещо?

Ne. Продължавайки да използвате вашия акаунт, вие се съгласявате с новите Общи условия за ползване и Политика на поверителност и ние ще ви регистрираме автоматично за новите акаунт и карта.

Скоро ще се свържем с вас относно повече подобрения и с кратък поглед към новите предимства. Ще направим този процес възможно най-плавен за вас, за да можете да започнете да използвате тези вълнуващи нови функции.

Не е необходимо да предприемате допълнителни действия при получаването на този имейл. Продължавайки да използвате нашата платформа и нашите услуги, вие се съгласявате с Общи условия за ползване и Политика на поверителност.

Ако не сте доволни от промените, не искате достъп до уникалните нови функции и искате да закриете акаунта си, моля, свържете се с екипа ни за обслужване на клиенти преди 20 септември 2021 г. и ние ще закрием акаунта ви безплатно и ще прехвърлим баланса ви в друга сметка по ваш избор. Ще ни бъде тъжно да ви кажем сбогом. 😔